Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja to malo pakovao u prethodnom postu, a Kurd po direktivi :)
Ljudi, ne lupajte glavu oko toga, nema vajde. Niti smo plaćeni da vodimo državnu politiku niti nekoga zabole za naše mišljenje. Jebiga, mi smo "oni ispod". Isto nam dođe. A sad odo' na neke smislenije teme i defke, da me još i ne banuju zbog spema.
Što napisa gore nikmenjak Džoni, a zaboravih ja da napomenem, ponašanje u TV duelu je koštalo Tadića i ako oni sa SPS-om formiraju vladu, nastave ovako da rade i da se ponašaju ima da najebu još gore na sledećim izborima.
Toma kao predsednik teško može nešto puno da zasere i on će samo dobiti na toj funkciji, ako ovi budu loše radili, a Tadić.....pamet u glavu decxko. Skloni budale i bahate šupljoglavce kojima si okružen sada, više se posveti dugogodišnjim članovima stranke koji tu nisu iz interesa i ne iritiraju sve svojim ponašanjem, skreni malo sa elitističkog kursa u koji ti je stranka upala i stvarno pređi na socijal-demokratski kurs, spusti se malo na zemlju i odmori.
Što se Tome tiče, on ne treba da ponovi Tadićevu grešku i nameće se, gura nos gde mu nije mesto i pokušava da bude Fidel Kastro, već treba da obavlja svoju funkciju, funkciju predsednika zemlje, po ustavnim ovlašćenjima pa će još bolje proći na sledećim izborima.
Đilase....samo gledaj kako se bahatim ponašanjem gubi vlast pa uz tvoje verne Šapera i Šapića poduvaj sledeće izbore ako se budeš isto ponašao.
da me nije mrzelo da izađem, zaokružio bih ipak tadića, iz estetskih razloga. čooeče ovo je najružniji predsednik.. ikada?
http://wavemagazine.net/arhiva/16/topic/toma08.jpg
http://www.sknvibes.com/news/gfxz/photo_1337542602550-6-0.jpg
http://www.pecat.co.rs/wp-content/uploads/2012/03/TomislavNikolic.jpg
Биће она "рани сина пак шаљи на војску, Србија се умирит не може!" ололо
ništa biti neće, život je išao dalje i sa gorim i boljim od njega.
neko će da se stidi, neko će da se smeje, neko će biti ponosan, ali mislim da će većinu da prosto boli dupe.
Ma ne čudi ovo sve nimalo, ljudi su u prvom krugu glasalo protiv Borisa, i imali desetak opcija za to, vidiš veselja kad imaš samo jednu opciju "za protiv".
Nema tu ni neke mudrosti, žućani već godinama jedu govana niz bradu im se preljeva, svakom bi dokurčilo.
Dobro, ako gledamo s vedrije strane Tomina vladavina će sigurno biti poštenija, nema više šta da se ukrade.
biće dobrih gafova, mnogo dobrih gafova.
zavideo sam amerima na Bušu mladjem, doduše nije ovaj taj kalibar, bolji bi bio Palma, al daj šta daš.
Ali pogledaj kako ima tužne oči, kao Jesenjinova keruša...
E, Palma... to bi bio precednik za sva vremena, njegovi marifetluci prepričavali bi se pokolenjima. Iako, mislim da ni Gladni Toma i Pičkousti nisu za potcenjivanje, videćete kad se razmašu malo.
Stvarno ne znam šta će biti. Mada, verovatno će biti isto ko i do sad. Nego Toma reče da će isterati na čistac ono oko "izborne krađe" što je pominjao. Ali šta ako je i bilo krađe na predsedničkim? Onda mora da poništi ceo izborni proces, ne može da poništi samo prvi krug, a da prizna drugi...
Beži bre tamo, hipster da nam bude precednik!
http://1.bp.blogspot.com/-gVeAilGBQMA/Tsa1giU6YEI/AAAAAAAAAPE/vAZHb3HVceU/s1600/Vintage+Palma+is+bringing+sexy+back.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=SsuwZMx2vfY
Ode Toma na poziciju, napustio nas je. Sad nam se pridružio Boki u opoziciji. Vilkomen Borise, ti si zadnji doš'o, idi trkni do radnje, donesi gajbu piva, pa da pljujemo po novom predsedniku.
Немамо куд, биће још горе, неважно ко је на власти. Држава је у распаду, народ пропада, деца и млади интелектуалци као носиоци будућности нису усмерени како треба, и даље су популарне филологије и филозофије код огромног броја најбољих ђака док привредни сектори стагнирају, како са инвестицијама, тако и са стручним кадровима. Не праве се дугорочни планови у секторима који могу да привређују и тако даље и тако даље... И овај тренд ће вероватно да се настави независно од власти.
Још мало ће дугови да нас поједу начисто, покупиће нам све што имамо и онда ћемо морати да се вратимо сви на село јер смо уствари сељачка земља, а земља ће нас дочекати и онда може да крене све изнова.
Писмо Арчибалда Рајса још није неважеће!
Е, да, мислим да ће на крају СПС са Томом. :Д
Готови смо, биће горе три пута...
Upravo čitam od Rajsa "Čujte Srbi", lololo... Čovek je sve opisao sa nepogrešivom tačnošću, to što je napisao tada, stvarno i danas važi!
Ne bojte se - NIŠTA se neće promeniti. Osim što će sada svi biti na vlasti,a i to vas se mnogo ne tiče, jer su i do sad lepo sarađivali oko poslova, s kojima većina vas dragi prijatelji - nema ništa. I od kojih većina vas - nema ništa, tako da, ne bojte se - sve će biti u savršenom redu, kao i do sada. :)
Evo ja proričem da se neće promeniti "sistem vrednosti". Pajtić će, recimo, nastaviti da sarađuje s radikalom mirčićem, mrkonjić će i dalje imati pajtaše na sve tri strane, a kandić će napisati da nije toma tako loš, i da ustvari nije on klao babe po slavoniji nego ga je pobrkala sa krkobabićem. Koji sistem vrednosti , ako je sps odlučujući faktor u formiranju vlade, predsednik penzoionerske stranke (koji ima oko 85 godina) obećava da će - dok je on živ! - biti penzija, a ministar zdravlja je mrtvozornik? mislim da je grobar prava mera stvarnosti i da pokojnik ima shvatiti da je došlo vreme za sahranu.
EEE SRBIJO,SRBIJO ...
To još uvek postoji u Srbiji?
Мож мало офтопикујем, али ја се са бабом потпуно слажем .. некако ме прожима у овим тренуцима та њена емоција ...
http://www.youtube.com/watch?v=O9sBpQpGf2g
супер се живи .. само да узмем канапче и да се обесим ..
Ništa. Sve je isto samo njega nema...
Mada, ipak mislim da će biti zanimljivo jer će zajedno biti u vlasti i Toma i Tadić. Možda će manje krasti ako znaju da ih ovi drugi gledaju. Ko zna. Iz jednog razloga bih voleo da oni naprave koaliciju. Da ispali Gljivicu. Možda je preterao kad je rekao da zna ko će biti novi premijer... Ali šta ja znam. Živi bili pa videli