Toma pobedio - šta će biti dalje?

1. što je reko drug malopre

Ja sam si bio klošar i ostaću klošar. Nemam pare, nemam posao, neću imati ni sad kad je Toma pobedio.

2. ali mozda dobijes picke lakse? jer znas kako kazu kad poraste kriza pojeftiniiii pizzzdaaa....

3. Mene samo zanima ko je sada opozicija? Mislim svi su dobili po nešto, a jedino Zukorla ostade u opozici. Šta sad?

4. Mnogo bolji zivot u Srbiji nasoj majci i vise se nikome necemo izvinjavati i ponizavati se pred govnima!

NA KOLENA PRED SRBE!!!

5. Toma pobedio - šta će biti dalje?

Svi će poginemo u vodu brate mili.

6. Јавио овде најмудрије збори. Предстоје нам занимљиви дани око формирања владе. Много ми је драго што је снисходљиви Тадић издувао, сад може да носи мајице на бретеле док се не усере. Још кад би Ивица остао ван владе то би било идеално. ЛДП је маргинализован - по мени још једна победа.
    Одговорно би било да СНС и ДС направе владу и мирише на то задњих 10-ак дана. Тома прво оптужује за крађу, маше џаковима, бојкотује други круг, да би одједном променио плочу, добија други круг, манекен ладно одмах честита, ту нешто смрди! Томи следује да балансира између Руса и запада, ћопави заограц нас је бар томе научио и то је једино исправно. Морамо да схватимо да смо ми шака јада са добром гео-локацијом у овом универзуму. Избор владе ће доста тога показати, врло могуће да Ђилас буде мандатар и прогласе владу народног јединства (то се ја као надам, јбг)!

7. Ispravno je PREKJUČE.

Лапсус. Хвала на исправци.

8. izbaco si mu spermu po faci, zakuco si ga do kolena u zemlju!

E vidiš, upravo zbog ovoga što sam citirao je u Srbiji ovako kako jeste. I najdobronamernija kritika se u Srbiji tumači kao "bacanje sperme u facu" i "zakucavanje u zemlju do kolena". Dokle god bude tako, nema nam napretka. Žalosno.

9. Pošto je Toma došao mislim da se Srbija saginjati neće.

Šala mala. Najvažnije je formiranje vlade. Lično bi mi bilo drago da se dogovore Tadić i Nikolić pa da otresu boraniju. To bi ispočetka dovelo do osipanja njihovih glasača, ali imaju fore da poprave za 4 godine

10. Ево већ чујем песму у ваздуху и како се континенти цепају...
    http://www.youtube.com/watch?v=Pggq5pAATA4

11. Hehehehe smejao sam se sinoć kao lud kada sam video.

Ladno su toliko loše vodili zemlju da je Toma postao predsednik.

DS je postala osiona, bezobrazna stranka elite i šupljoglavaca koji su svi dobili neke funkcije i mislili da su Bogom dani da vladaju, nepobedivi. Tako se danas u prvim redovima stranke, koja je nekada važila za stranku intelektualaca, nalaze ljudi kao poremećena Jelena Trivan, lopovi kao Dragan Đilas i glupanderi kao Šapić. Ova nova DS je go kurac za nekadašnju stranku.

Nizak nivo stranke je viđen po tome kako je vođena ova pljuvačka kampanja.
    Znam mnoge članove stranke koji se slažu u jednom: Nije bilo krađe izbora u prvom krugu, ali rađene su sve prljave stvari kojih su mogli da dosete.

Na ovim izborima je kažnjeno njihovo ponašanje i vreme je da se malo spuste na zemlju i pročiste od budala. Ako opet odrade vladu sa SPS-om i nastave kao što su radili, završiće k'o DSS, mada i vrednost im ovog trenutka nije puno veća.

Što se tiče Tome kao predsednika, nemam pojma kako će obavljati tu funkciju, ali neke paranoične misli koje sam čitao u komentarima po nekim sajtovima neće se desiti. Nije smak sveta, neće početi zemljotresi, proraditi vulkani i nije sotona sišao na zemlju u obliku lidera SNS-a. Samo jedan šamar upozorenja.

12. Nije još ni položio zakletvu a već promjene u državi
    http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/324610/Telefon-Hitne-pomoci-od-danas-je-194
    Tako je Tomo, oćemo promjene.

13. Ajmo sada tajlandske kurve za sve glasače, na kućnu adresu.

14. Promene koje nas vraćaju :) u 1976,1985,1987 itd.
    Idi begaj ...

15. Sve je to lepo, ali kad Toma da mesto mandatara Jorgovanki, ona može formirati manjinsku vladu. Tu vladu mogu podržati svi ostali ili ne. Ako je podrže - SNS dobija ključna ministarstva, ako je ne podrže - novi izbori na kojima će izlaznost biti manja nego u ovom drugom krugu pa će SNS pobediti. Mudro igra Nikolić, u najgorem može izvući pat poziciju...

16. Tako je!!! Promjene! I da se na naplatnoj rampi na odvajanju sa autoputa kod Rume, onom čiči što prosi, najdalje do novembra obezbijedi zimska jakna.

17. Mislim da nema šanse da Toma insistira na svojoj vladi, zna on da nema baš neku podršku ostalih stranaka (SPS) a i vjerovatno razmišlja da bi već na startu malo razočarao pućanstvo Srbije sa takvim stavom. Predložiće on Jorgovanki da napravi vladu, misim da i sam očekuje da će dobiti negativan odgovor pa će onda da upita DS kao drugu najjaču partiju, oni će reći da mogu da sastave vladu i to je to. Po protokolu to je skroz ok, predsednik prvo predlaže stranci koja je najviše glasova osvojila, ako ona ne može sastaviti vladu onda ide predlog drugoj po jačini i to je to. Mislim da će to uraditi čisto zbog protokola.

18. Ispričaću jedan vic.
    Ide lija šumom i vidi rodu kako leti, ali leđno. I pita je zašto, a ova odgovara:
    - Vreme je promena, lijo, nisi čula?
    Proba lija da ide leđno, sva se upetlja, ne može ni da ustane. Vidi to zeka, reši da iskoristi situaciju i natrči i pojebe je i pobegne pre nego li ova dođe sebi. I ide tako lija besna kroz šumu, pa opet vidi rodu i vikne joj:
    - Kakve su to promene kad može svako da te jebe kako stigne?
    A roda odgovara:
    - Za nas gore jesu promene, e sad za vas dole ne znam.

Ne znam što mi ovo pade na pamet da ispričam...

19. Mislim da je u pravu sinoć bio jedan analitičar kada je rekao da je narod juče kaznio Tadića, i da je ključna stvar bila onaj tv duel i to što je Tadić potcenio glasače. U potpunosti se slažem sa Kurajberovim posto (mrzi me samo da ga citiram). Ide Tadićev spot "Ja imam diplomu, ja trčim maraton, mene podržali Mika, Žika, Sulja, Muja, Hrvoje, Žak, Žan, Ričard...", a vrlo dobro je poznato da naš narod ne voli ljude koji se mnogo kurče. A tek izveštavanje medija, e to je stvarno bilo smešno, gde god okreneš stranu Tadić, bombastični naslovi "Tadić razvalio Tomu u duelu", "Tadić će po istraživanjima imati najmanje 58% glasova", gde god da kliknešna netu izleće Tadić. Ali najviše mi idu na kurac oni koji pričaju kako ćemo sad u rat, u šverc i te gluposti, naročito zakleti DS-ovci koji se sad ližu sa SPS-om, Toma bio potpredsednik u jednoj vladi i nije ništa radio, nije da ga branim, ali budimo realni. Takođe mislim da se neće puno toga promeniti u Srbiji, ali verujem da je i Nikoliću zarad svoje i političke budućnosti najbolje da se trudi da bude što bolji predsednik ili bar bolji od Tadića, tako smo svi pričali i za Dačića pa je ispao bolji ministar od svih DS-ovih. Što se samog Dačića tiče, on je napravio veliku grešku jer je očekivao sigurnu pobedu Tadića i podrškom njemu je verovatno zauzvrat očekivao više mesta u vladi, ali lako može da se desi da obrne priču i kaže "Eto vidite, građani su odlučili da ne žele da vide više DS na vlasti". Očigledna je i razlika po regionma u broju glasova koje su ova dvojica dobila, ja sam iz Centralne Srbije i ovamo je Toma najviše dobio, ali nas su ovi žuti i najviše sjebali.

20. Toma pobedio - šta će biti dalje?

Isto što i do sada. Sranje.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.