U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nije valjda da neće da se mazi posle?
on živeo na drugom spratu, ja na trećem...i kad mi dolazile drugarice, bilo im frka ako mu sretnu nekog od sinova u ulazu, dva manijaka...govedo nije vaspitalo decu, oće vodi državu...
Каква му је та ракија?
Koliko traje predsednicki mandat? 4 ili 5 godina?
Томо Зорић је добар избор.
I šta kažeš kosmopolita oće deca da prcaju?
I njihov tata da nam vodi zemlju u Evropu i Rusiju. Ej Srbijo među šljivama!
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=05&dd=22&nav_category=12&nav_id=611492
Evo potvrde za ono moje predviđanje koje sam napisao mislim na drugoj ili trećoj strani a možda i prvoj.
Uguravanje počinje
alo bre ljudi, kakva je to paranoja, pa ne moze gore da nam bude, sta sad? zuti kradu pa se ne krste, dobro je da ima neki balans, bar nek jedni druge nadgledaju, nek izbijaju afere, nek se nesto desava.
licno sam optimista i mislim da ce Toma sve prijatno da nas iznenadi, samo da se formira iole normalna vlada, sve osimm dosadasnje nakaradne koalicije bice bolje.
crnigrujan je postavio pitanje na mestu. prst na celo svi, da se poradi na sebi i pocisti u svom dvoristu. kakvi smo mi, takva nam je i vlast. nema dve-tri-ceitiri Srbije, ona je jedna i mi drugu nemamo, zasto da je ne napravimo boljom?
jao ljudi što je meni dobro :D
Па, ево, већ је заказан Прајд у трајању од 8 дана, то је помак набоље. Уколико Тома не буде наступао с оним примитивним изјавама од пре две године у фазону ''То није како Бог налаже'', и сам ћу да признам да ме је пријатно изненадио. Капирам да неће тако да наступа, не може се с таквим гафовима у Европу.
Не, брате, није тако. Ја нисам такав, а поуздано знам и да у осталих 5 милиона људи који нису гласали за смрада има оних који нису такви.
Eto ti kad moderna, prosvećena i nadasve evropski orjentisana raja širokije shvatanja mora da se služi seljačkom mudrošću, tako u mom kraju dođu da ti traže 100€ na zajam kad im treba 20. Dobiće najviše dan, što su i hteli.
Па, са сељацима реално мораш сељачки.
Odoh ja da se zatvorim u kulu od slonovače i da sa larpurlartističkih visina posmatram gmizanje žgadije, isuviše mi je duh plemenit da bih ga zamarao izborom da li ću pojesti ovo ili ono govno.
Шта мислите с ким ћемо прво да заратимо? Ја не могу већ три дана да спавам од узбуђења.
Прво да видимо како су покрали изборе. Николић је обећао да ће објавити ако постане председник. Има времена за рат.
Ja nikako ne vidim nikakvu razliku između svih njih, od Miloševića naovamo.
Valjda zato što su svi oni samo klasični i lopovi...ili zato što sam ja smoren tom "visokom politikom" i mator. :-)
...а ја ћу умрети од љубавииии!
Ја бих волео да прво заратимо са румунима и да им запленимо онај стадион. Баш је леп. Оће дузму влахе наше. Не дам!
После са бугарима па у правцу казаљке на сату и док дођемо до Раче вратиће се Војвода кога ће Томо прогласити начелником генералштаба.
Највише волим што ће за пар дана да из џепа на инагурацији да стави Шешељев беџ и да нам открије план који је Војвода у казамату 2008 смислио!
Оштрите каме, почело је!
Mi živimo jako loše, najgore u Evropi uz Bosnu i Makedoniju i po svemu smo poslednji u Evropi, osim po korupciji gde smo ubedljivo prvi.
DS više nema kredita. Tačnije dobila je kredit jer će sa Slobodanom Miloševićem vladati još četiri godine. Toma nije opozicija. Čoveku su dali mesto Predsednika za nekoliko godina verne službe Tadiću kao "najveća opoziciona partija". Smejurija. A nama sve gore.
Kad nam je predsednik bio bravar, sva vrata su nam bila otvorena.
Kad nam je predsednik bio bankar ,svi su bankrotirali
Kad nam je predsednik bio psiholog, svi smo poludeli.
A sada nam je predsednik grobar........jel to znači da ćemo da se prepoRODIMO?
Sve mi se čini da će nas sahraniti.