Toma pobedio - šta će biti dalje?

1. Ja samo znam da sam se nadao nečemu boljem sve dok je na vlasti bio Milošević...nadao sam se da će biti drugačije kada on najzad ode sa vlasti i da je sranje zato što je on na toj jebenoj vlasti.
    Onda je on jednog dana otišao, a došli su oni za koje sam glasao i nadao se da će nešto uraditi sa zemljom.

Sada više nemam čemu da se nadam. Eto...

2. Јел бисте волели да каже да је СНС фарса и да је ово Шешељев план да стигну до власти?

3. Прво да видимо како су покрали изборе. Николић је обећао да ће објавити ако постане председник. Има времена за рат.

Е да... то за покрадене изборе...
    http://nasisrbija.org/wp-content/uploads/2011/08/tomislavnikolic.jpg

4. Јел бисте волели да каже да је СНС фарса и да је ово Шешељев план да стигну до власти?

A kao nije?

5. Nije ni Šešelj baš najveća budala koja je imala priliku da vlada ovom zemljom...ako pogledamo istoriju.

6. Koga vidite na mestu Premijera?

7. http://www.vestinet.rs/wp-content/uploads/2011/08/Markovic-Predrag.jpg
    и да му војвода Томислав додели почасно војводство па да босанци опет причају о проћетнићкој влади.

8. Će bidne Tadić. Pajs štat kažem.

9. Šuška se da će Đilas...

10. Па, ево, већ је заказан Прајд у трајању од 8 дана, то је помак набоље. Уколико Тома не буде наступао с оним примитивним изјавама од пре две године у фазону ''То није како Бог налаже'', и сам ћу да признам да ме је пријатно изненадио. Капирам да неће тако да наступа, не може се с таквим гафовима у Европу.

Какве везе сад има прајд са Томом који је изабран прекјуче? Томин задатак је да балансира између Руса и ЕУ и ја мислим да он то може најбоље да одради.

Не, брате, није тако. Ја нисам такав, а поуздано знам и да у осталих 5 милиона људи који нису гласали за смрада има оних који нису такви.

Само ми реци да си пре 4 год гласао за Тадију да би ти Дачић био министар полиције? Ниси ти такав, није он такав, нисам ја такав, а ови стално добијају? Уосталом, дефинисо сам овде .
    Ја бих лепо оставио 3-4 странке а ове остале што не прелазе цензус укинио и крај. Леви центар, десни центар и још пар странака плус независни кандидати, па изволи. а не да ми метузалем са 100К гласача прави владу и планира будућност.

11. МилеМозак

Томин задатак је да балансира између Руса и ЕУ и ја мислим да он то може најбоље да одради.

12. Јел бисте волели да каже да је СНС фарса и да је ово Шешељев план да стигну до власти?

Da znaš da mi je to palo napamet. Nikolić bi u mojim očima skočio milion %, a ovako je još uvek samo štakor obični...

13. će bude bolje, eo, će digramo u ligi evrope ALEEEEEEEEEEEE!

http://www.youtube.com/watch?v=N0zhEL-xAUg

14. Шта може да буде? Живећемо срећно и вечно до краја живота... :Р

15. Живот ће у многочему бити бољи, срећнији, стабилнији, одговорнији, реалксирајући, лакши, кредитно подношљивији, имаћемо срећну децу, дрвад, трава ће бити зеленија, сканк бољи.

16. Живот ће у многочему бити бољи, срећнији, стабилнији, одговорнији, реалксирајући, лакши, кредитно подношљивији, имаћемо срећну децу, дрвад, трава ће бити зеленија, сканк бољи.

Buksno brate dobaci i meni to što koristiš lololo

17. Sad Toma treba da imenuje premijera. Neće nekoga iz DS sigurno, nego će lepo ponuditi Dačiću da nam bude premi(grok)jer. Dačića baš boli s kim će biti u koaliciji, samo da ima da se ždere. I onda lepo sastavljaju vladu SNS, SPS, DSS, Velja, Palma itd, ja mislim da ih ima dosta, nisam brojao.

18. Одо сад по још, биће касније.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.