Toma pobedio - šta će biti dalje?

1. Јебени комплекс Београда. А у пичку материну, па можда би у Београду била друга слика да 95% становника града не чине људи који су до прекључе орали. Сасвим је реална слика. Београд је препун, можда не сељака, него јебених сељачина. Капираш сада зашто је победио?

Prepodobni Reme asfaltski objasnio svojom urbanošću.
    Da li je neko loš čovek zato što ore? Da li ga to čini glupim, nesposobnim za glasanje?
    Ja sam i orao i tanjirao i drljao i sejao, i sad to radim kad mojima treba pomoć. Pod mojima, pričam o roditeljima koji su akademski građani, koji sa svojojm mizernom platom u javnom sektoru ne mogu da lagodno izguraju mene i sestru na fakultetu, već moraju da rade tu ogavnu radnju - oranje! Ko je kriv za tu platu? Ko je kriv za kvalitet života, zdravstva, obrazovanja? Ko je na vlasti već 12 godina? Ko?

Ja sam glasao danas, ne za Tomu, već protiv Tadića.

2. Ma, test inteligencije pre zaključenja biračkog spiska...

3. Ништа, сад че лепо да деле пушке и митраљезе, па сви на Југ, или где буде било потребно....

4. Ja sam glasao danas, ne za Tomu, već protiv Tadića.

Није говно, но се кер посро.

5. Prepodobni Reme asfaltski objasnio svojom urbanošću.
    Da li je neko loš čovek zato što ore? Da li ga to čini glupim, nesposobnim za glasanje?
    Ja sam i orao i tanjirao i drljao i sejao, i sad to radim kad mojima treba pomoć. Pod mojima, pričam o roditeljima koji su akademski građani, koji sa svojojm mizernom platom u javnom sektoru ne mogu da lagodno izguraju mene i sestru na fakultetu, već moraju da rade tu ogavnu radnju - oranje! Ko je kriv za tu platu? Ko je kriv za kvalitet života, zdravstva, obrazovanja? Ko je na vlasti već 12 godina? Ko?

Јеси ти крштен? Подвуцимо на тренутак паралелу између сељака и сељачине. Сељак је човек који оре, и свака му част, сељачина је човек који не оре, него човек коме је то јебена карактерна особина.
    А пост је само ироничан и још глупљи одговор на један други пост, који наравно своје неслагање са нечијим мишљењем зове идиотизмом и дебилизмом и шта већ. Обрати пажњу мало па онда поново коментариши.
    Што се свега осталог тиче, сељаке више ценим него 95% Београђана.

можда би у Београду била друга слика да 95% становника града не чине људи који су до прекључе орали

Треба ли поновити да овде не мислим на СЕЉАКЕ, већ на онај најгори шљам који се трансформише у урбаног Београђанина, иако му још говеда ричу у глави? Е видиш синак, такви људи, који су јуче дошли са села имају нешто против сељака, ја немам.

6. Ништа, сад че лепо да деле пушке и митраљезе, па сви на Југ, или где буде било потребно....

Нек то иду ови којима на фејсу пише: вероисповест- СРБIN

7. Nije mi jasno što svi pričaju o nekih 12 godina strahovlade kad je ds kao ds zajahao tek 2007(08).Dveiljadite je bio dos na čelu sa koštunom i đinđićem svi znamo kako se to završilo.Ne bih da zvučim kao da ih branim il da sam nedajbože ds-ovac samo me zanima.

8. Lajbnic je jednom prilikom rekao da je ovaj svet najbolji od svih mogućih svetova. Nikada nisam mogao da poverujem u tu glupost.

9. Radnica na trafici u Beogradu ima platu 25 hiljada, u Šapcu 15. Imam burazera koji živi u Zemunu i radi u nekoj prodavnici boja i lakova i ima platu 40 hiljada, za sličan posao drug iz Šapca dobija 25 hiljada. Bolji je standard u Bg-u, daleko, da se ne lažemo.

10. @ dusan1001 a djindjic je bio u SPSu ili ..?

11. Radnica na trafici u Beogradu ima platu 25 hiljada, u Šapcu 15. Imam burazera koji živi u Zemunu i radi u nekoj prodavnici boja i lakova i ima platu 40 hiljada, za sličan posao drug iz Šapca dobija 25 hiljada. Bolji je standard u Bg-u, daleko, da se ne lažemo.

Зато је и живот скупљи у Београду, да се не лажемо. Она са тих 25 хиљада не може да живи, или може, али као пас.

12. hahahaha toma doživeo da bude predsednik države hahaha
    hahahahhahahahahahah
    AAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHHHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

13. hahahaha toma doživeo da bude predsednik države hahaha
    hahahahhahahahahahah
    AAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHHHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

+

14. Ништа, сад че лепо да деле пушке и митраљезе, па сви на Југ, или где буде било потребно....

ovo je tako truo fazon demokrata da plaši narod ovim frazama, ako dođe na vlast iko osim njih da znaju šta ih čeka. Ubistva, ratovi, beda...a sa njima, raj, prosperitet, budućnost!

15. Radnica na trafici u Beogradu ima platu 25 hiljada, u Šapcu 15. Imam burazera koji živi u Zemunu i radi u nekoj prodavnici boja i lakova i ima platu 40 hiljada, za sličan posao drug iz Šapca dobija 25 hiljada. Bolji je standard u Bg-u, daleko, da se ne lažemo.

Jbg, prometnija je farbara u BG-u od one u Šapcu. A i u BG-u je skuplji taksi, gradski, stan, komunalije, neke najosnovnije stvari, tako da dođe na isto.

16. Зато је и живот скупљи у Београду, да се не лажемо. Она са тих 25 хиљада не може да живи, или може, али као пас.

Tačno je da je život loš svuda u Srbiji, pogotovo za mučenice koje rade u prodavničicama, trafikama, kod žutaća(oni traže i da jebu za tu platu od 15 hiljada). I skuplje je u Bg-u, ali ne toliko skuplje da bi se zanemarila razlika u standardu. Ima i stvari koje su jeftinije, npr. odeća, obuća...

17. taedium_vitae
    Radnica na trafici u Beogradu ima platu 25 hiljada, u Šapcu 15. Imam burazera koji živi u Zemunu i radi u nekoj prodavnici boja i lakova i ima platu 40 hiljada, za sličan posao drug iz Šapca dobija 25 hiljada. Bolji je standard u Bg-u, daleko, da se ne lažemo.

Zato je kafa u kaficu u Sapcu oko 100din, u BG je 150.
    Zato u Sapcu nema javni prevoz, u BG ima i za zaposlene kosta oko 3000din.
    Zato Sabac nema Infostan itd itd..

18. A i u BG-u je skuplji taksi, gradski, stan, komunalije, neke najosnovnije stvari, tako da dođe na isto.

Управо. А у Београду су ти аутобус и такве ствари свакодневница, а у мањим местима и нису често. О становима или кирији да не причамо. На исто се своди, али и једно и друго се више своди на преживљавање. Само иритирају постови "вама у Београду је до јаја, живите као богови".

19. ^ a djindjic je bio u SPSu ili ..?

Jeste al ta vlada je sastavljena od milion stranaka i sastavljena je samo da bi se skino sloba to je barem jasno,zatim ide koštun i dss pa tek onda žuti.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.