Toma pobedio - šta će biti dalje?

1. Зато је и живот скупљи у Београду, да се не лажемо. Она са тих 25 хиљада не може да живи, или може, али као пас.

Hladno kod vas u Švecku, ali standard, jebiga...

Poslednji put kad sam ja išao u prodavnice van svog sela cene su u celoj Srbiji bile iste. Ne sporim da ja pivo u kafani popijem za 100 dinara, a u BG na splavu je 500, ali hleb je svugde oko 50 dindži...

Šta će sad biti? Ništa. Toma će da radi isto što i Dačić - lizaće se sa žutima, lizaće se sa Evropom, nije više predsednik stranke pa može jer time ne ruši ugled stranke i na sledećim izborima oni će osvojiti apsolutnu većinu. Dotle će nam već biti svejedno što i dalje živimo u govnima jer će nam nosevi načisto oguglati na smrad. Naivan je onaj ko misli da će se bilo šta promeniti.

2. ti postovi "vama u bg je super zivite ko bogovi" za to ste sami krivi..

cim vam dodje rodjak iz unutrasnjosti prosetate ga po celiom gradu, napijete, najedete, vodite u najbolje restorane i provode, usce, delta siti, picke materine, placate, placate, placate, da bi se pokazali pred seljacima..

ko vam je kriv posle?

3. Леба јесте, али причам о стану, превозу, инфостану, комуналијама и осталом. Макар на то мислим, пре свега, а и нисам сигуран да су чак ни сви прехрамбени производи истих цена, али нема везе.

Е да, у КСТ-у кафа 50 динара. А и даље можеш да нађеш кафану у којиј је зидарско пиво испод 120 динара.

4. bez da čitam šta ste pisali, meni je mnogo drago što je formalno ispušio Tadić. ja sam glaso za Tomu, to da vam kažem, ova godina mi je bila toliko sjebana, i ovo je jedina lepa stvar koja mi se dogodila u njoj.
    baška što celo veče zajebavam prointelektualce koji oće da beže sad iz zemlje...goveda...a isti kurac ima da bude...samo drugi će da je u sedlu...šareni klovn umesto žutog.

5. Poslednji put kad sam ja išao u prodavnice van svog sela cene su u celoj Srbiji bile iste. Ne sporim da ja pivo u kafani popijem za 100 dinara, a u BG na splavu je 500, ali hleb je svugde oko 50 dindži...

Nisi dugo bio u prodavnici. Ja vidim razliku u cenama kada sam u centru Bg-a i kada sam na periferiji (2. zona). Veliku. Najvise u cenama prehrambenih proizvoda.

6. deky_aod
    3,02 % ne važećih glasova! Ili smo retardiran narod ili je nekim klincima do jaja da se slikaju sa glasačkim (nevažećim) listićem, kao da im je poslednji u životu. Imam poruku za one koji čuju a ne vide: ''Una servaza porfavor!''. :)

Да је среће, било би 30,2% неважећих листића, јер се исти не поништавају само због дописивања Пантеле и качења на фејсбук.

7. Да је среће, било би 30,2% неважећих листића, јер се исти не поништавају само због дописивања Пантеле и качења на фејсбук.

objasni mi ovo, molim te

8. Ja živim u Odžacima, cena stana je 50-100 evra mesečno, srednja škola ima samo tehnička i gimnazija, dakle ako ti dete ide u medicinsku to je još 50 evra mesečno za kartu ili stan, garderoba i hrana koštaju isto, struja, voda i telefon koštaju isto. Ja imam kuću, ali godišnje trošim oko 60.000 na ogrev i toliko otprilike košta grejanje i one koji žive po stanovima. Mesečni troškovi života (prosečni) bez hrane su oko 10 - 15.000 dinara. Ne idu ljudi sa sela u BG zato što je na selu lepo i jeftino nego zato što ima posla i zaradi se minimum za opstanak.

Besmislena je i rasprava o standardu i argument o skupoći gradova u odnosu na sela.

9. Pa...što niste glasali onda mlade demokrate,a? Ili ako jeste, što crtate Puju šotku il pantelu? Mislite da će neko drugi da glasa za vas? E pa neće. Zbog premale izlasnoti je tomica i odneo pobedu,jer ima diCiplinovane glasače, a ne kao ovaj 'demokracki' podmladak, kome je sve ravno do kosova,a posle kukaju što ovo,što ono, kako onaj selja nepismeni da pobedi boru i slično. Matorci glasaju jer veruju u nešto,a mladi ne glasaju jer ne veruju ni u šta. Ono,realno,vreme je bilo za promene neke, al da ga jebem...Toma nam predsednik sada. Jebeni Toma Nikolić....
    e pijan sam.

10. Da nisam dobio milion i šesto hiljada SMS-ova od žutih i naslušao se priča o paketima hrane i dnevnicama za izbore možda bi i izašao da glasam. Ma, u stvari, svejedno ne bih. Dokurčilo mi je da od dva vuka biram sitijeg.

11. Mislim,radio sam izbore,bio u komisji oba puta, i kolko sam video, 80% glasača su u poslednjoj deceniji života...

12. objasni mi ovo, molim te

Не постоји јаснији начин да се каже "доста је било, не можете више да нас зајебавате и мажете нам очи... или почните да радите нешто, или уступите место новим људима". Додуше, не знам баш какви би ликови тад искочили на сцену, али кад овако већ не иде, треба ризиковати. Али наравно, тешко да ово може да се догоди код нас у блиској будућности.

13. Matorci glasaju jer veruju u nešto,a mladi ne glasaju jer ne veruju ni u šta. Ono,realno,

Tako je. Mladi su govna.

Stivene, ti beli listići su go kurac, zabole sve njih za Puja Šotku, Pantelu i Radeta Lackovića. Što ima više belih listića to je narod manje zadovoljniji kandidatima, što je manje zadovoljniji veća je verovatnoća da narod nema nikog kvalitetnog da ponudi.

14. Stivene, ti beli listići su go kurac, zabole sve njih za Puja Šotku, Pantelu i Radeta Lackovića.

Не односе се "бели листићи" само на те специјалце.

Što ima više belih listića to je narod manje zadovoljniji kandidatima, što je manje zadovoljniji veća je verovatnoća da narod nema nikog kvalitetnog da ponudi.

Ваљда обрнуто.

15. Не односе се "бели листићи" само на те специјалце.

pa naravno, nisam šuntav.

Ваљда обрнуто.

nego kako je, brate?

16. Што је мањи квалитет понуде, народ ће бити мање задовољан. Што је мање задовољан кандидатима, више је "белих листића".

17. Моја логика је да кад би на једним изборима било 20-30% поништених листића, на политичку сцену би ступили људи са другачијом причом и делањем.

18. 95% становника града не чине људи који су до прекључе орали

Za tvoje dobro nadam se da je ovo "podvučeno žutim" lapsus tastature ili namera. U suprotnom nisi daleko odmakao od ovih po kojima pljuješ. Ispravno je PREKJUČE.

Inače, Toma se nešto mnogo smeškao na pitanja o formiranju vlade i nemojte se iznenaditi ako se onaj što se hvali crvenim uskršnjim kohones preko noći predomisli pa stane uz svog nekadašnjeg "KAOLICIONOG PANTERA" (autentičan izraz za koalicionog partnera iz okoline mog rodnog grada).

19. Za tvoje dobro nadam se da je ovo "podvučeno žutim" lapsus tastature ili namera. U suprotnom nisi daleko odmakao od ovih po kojima pljuješ. Ispravno je PREKJUČE.

Hahaha, neam pojma kojem si ovo napiso al realno izbaco si mu spermu po faci, zakuco si ga do kolena u zemlju! :D

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.