Желим...

1. Želim da znam!

Koji će ti to kurac u životu? Samo ćeš da se iznerviraš kad vidiš na koliko glupoj planeti živiš. Pa i ja, koji sebe smatram mnogo glupim, se nerviram kad vidim koliko je talentovano glupih ljudi oko mene. Budeš lepo glup k'o svi i bole te brige.

Otkad ti slušaš HP? :) Dobri su, mamu im blesavu, baš kidaju. Bio sam u Hali sportova, pocepali su. :)

2. Šališ se? Čekam k'o ozeblo sunce koncert u Bijeljini, i neki dan čujem da su otkazani. Plačem. :(
    To mi je omiljena grupa. :D

3. Vidro dodji u BL kod nas, 2 juna sviraju :D

4. Ne lazi. Omiljena grupa ti je "Jandrino jato".

5. Da do oktobra dam uslov za četvrtu godinu na faxu i da dobijem na kladionici 1000 maraka.

6. Moja omiljena grupa je A negativna.

7. Da do oktobra dam uslov za četvrtu godinu na faxu i da dobijem na kladionici 1000 maraka.

Da neces i picke?

8. Želim da jedna osoba ostane, iako znam da mora da ide. Navika je čudo. :/
    EDIT: Kako njanjavo zvučim sad. lolo

I ove:
    http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/562339_327552307305246_427578928_n.jpg

9. S ovim bi nagurala na metar i šeset. :P

10. YeahBatch, ja sam u mom postu želio nemoguće.
    To tvoje ne spada u nemoguće :)

11. Ne, ali bi bilo slag na tortu. :)

12. Šalabajzer
    S ovim bi nagurala na metar i šeset. :P

Malo jače. Bez štikli sam visoka oko metar i pedes' osam, znači sa njima bih bila negde oko metar i šeset' osam, devet. :P

13. Kartu u jednom pravcu...što dalje odavde.

14. Да до октобра стекнем услов за трећу и пичке...

15. Дочистим годину, допоравим зглоб, туце гајби вопса и Стефану Вељковић у кревету.... Са вопсом....

16. Да успем да одем на поправни...

17. да уђем у некакво возило које би највише личило на провидну подморницу, са добром количином буксни, пива, кока коле и чипса и зароним дубоко у неки океан на неодређено време.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.