Желим...

1. Pa trebaju nam da bi se kurčili

2. Pa trebaju nam da bi se kurčili

Pa, neki se kurče knjigama.

3. Шта сте се узјогунили одмах ко деца у обданишту када им не поделе кремиће за доручак. Тема је на фору "машта је бесплатна", ионако неке ствари никада нећете да имате, ни ви ни ја, али то не значи да не треба да се машта о томе. Лакше се живи у машти, јебеш га.

4. ...да у кући имам флипер, стони фудбал, фрижидер за пиво к'о на трафики, пикадо.
    ...да не морам да радим понедељком.
    ...да отворим кафић.
    ...да саградим мост, било где (аквафобичан сам и мостови ми дођу као божанство).

5. e da...da imam svoj kafić, il kafanu, nikakav nabudž i slično, neki omanji, al da ima dušu.

6. е па то, да долази одабрана екипица :)

7. jao ljudi što je meni dobro :D

8. Želim da odem odavde u 3 pm. ...

9. Cilega života ja san tija samo nju

http://tracara.com/wp-content/uploads/2009/07/danijela-martinovic2.jpg

zlatna mriža njenog tila dušu mi je uvatila pa ga bacin nekad u more

10. Јао Газимудо, колико добро све! Оћу и ја. :)

11. A što svi nešto kao žele neke super automobile u garaži? Jel to da pokažu nama drugima kako vole puno da vozaju? Šta bi radili sa takvim automobilima da ih imate? Vozili bi ih po ceo dan kao? Jes kurca malo...i ovako možte da vozite, ne trebaju vam za to automobili od sto iljada konja. Ionako ih 9/10 nikad ne bi ni iskoristili.

http://www.military-today.com/tanks/t90.jpg
    NOOBS
    Dečko ovo ide 70 na sat i gazi sve pred sobom, možeš ladno da radiš šta god oćeš, bijedna policija ti ne može ništa sa obzirom da može da izdrži i pogodak od RPGa.

12. e da...da imam svoj kafić, il kafanu, nikakav nabudž i slično, neki omanji, al da ima dušu.

kafić žeeeelim! i da, da ima dušuuu!
    i ovooo

http://www.arttherapy-co.org/ataco/images/Art-Materials-photo-1.jpg
    uf!

13. C60
    Јао Газимудо, колико добро све! Оћу и ја. :)

Zensko koje voli bilijar, a pod bilijar podrazumevam ubacivanje kugli a ne vadjenje ociju prolaznicima takom? Nemoguce :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.