Nikola Amir Rešić El Grande NINO

1. Dobro veče i dobro došli na moju prvu temu i deveti post na forumu.
    Prelistao sam sve teme i nisam video ni jednu posvećenu najvećem muzičkom geniju posle Šopena i Petra Iljiča Čajkovskog na ovim prostorima. Svi znamo sve o Ninu pa vas neću opterećivati nepotrebnim informacijama koje svi znamo iz njegove biografije; njegovom dolasku u Kruševac iz Kozarske Dubice, prelasku u pravoslavlje, njegovom uklanjanju sa muzičke scene i sa ovog sveta od združeno pravoslavno-muslimanske zločinačke horde kojoj je on smetao jer je bio i srbin i bošnjak. Njegova veličina se ogleda u njegovom vanvremenskom glasu i prozi i zato vas pozivam da doprinesete temi onoliko koliko ste u mogućnosti i da sa neukim svetom koji o Ninu zna onoliko koliko mu to dozvoljava anti-ninovska propaganda koja je vođena svih ovih godina. Nek nam je Nino u pomoći.

http://s2.postimage.org/16yufbc9w/Amir_Resic_Car_Nino_1991_11_12_Prednja.jpg

2. Koja je tvoja omiljena pesma čitaoče što ovo čitaš?

3. Смористе ко керов курац са темама о Нину, Радету и Вуци.

4. omiljena mi je Udahni duboko.

5. Смористе ко керов курац са темама о Нину, Радету и Вуци.

Udahni duboko
    vidiš da te hoću
    najbolje se stvari
    dešavaju noću!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.