Prijava

Решио сам да купим таблет, и после дужег истраживања, овај ми се учинио као најбоље решење. Е сад, ако се ико разуме у таблете, био бих захвалан када би ме посаветовали око овог, мане и предности, као и да ли има неки бољи. Ишао бих максимално до 20 000 динара. :)

Ja marnem obično dva Andola.

Nemoj Andol, Brufen je majka.

је л' си рекао ћалету ти за то, свароже? мене би ћале убијо кад бих му рек'о да сам педер.

Aco, neka si ti nama priznao, a ćale....ebg, što je štedeo na kondomima...

):3

Inače korektan tablet, vidi ima li jeftinije negde.

Е овако пошто се разумем у таблете и пратим та дешавања, за те паре би могао купити "Wayteq x-tab 70i" за неких 150 евра ја сам барем за тај новац купио. Таблет који сам ти препоручио је сличан са твојим исти оперативни систем и тако даље... Не бих да ти ја сад причам то узми то то, ово је предлог сам одлучи.

GOCLEVER TERRA 101
Da li neko ima iskustvo sa ovim tabletom? Zanima me pre svega da li mogu da kuckam u Wordu i kako radi HDMI povezivanje sa tv-om...

Kupi telefon sa ekranom od pet inča. Tablet je koristan isključivo da se koristi kao e-book, pdf reader ili neki sličan kurac, za sve ostalo ne vredi kurcu. Sa druge strane tablete sa win 8 operativnim sistemom komotno možeš da koristiš normalno. Tačnije, ti upotrebljivi se retko i vode kao tableti, ali može da im se skine tastatura i da se koriste kao tableti, i obično imaju ekran od 12+ inča.