Da li si ikad...?
  • neobavesten

Tema koja vuce korene iz definicije http://vukajlija.com/a-jesi-ikad/95539. Sve sto ovde treba da radite jeste da pitate one koji ce postovati ispod vas da li su uradili ili im se dogodilo nesto blesavo i nesvakidasnje, sto se dogodilo vama. Trudite se da budete iskreni. Kasnije mozete i da kenjate malo. :)

Pa da pocnem... Je l' neko nekada ispao iz autobusa u pokretu, kroz prozor, na sred raskrsnice?

• prvi srpski vampir

Ne,ali sam spao sa stolice kod srednjih vrata kad je zakočio vozač. Pošto nije bilo onog lima kod nogu, odero sam leđa na stepenište.

• tasmanijski djavo

PSV nisi postavio pitanje..
    evo ja ću
    da li se nekad neko ispovraćeo po tebi?

• Hydrog3n Cyanide

Fala Bogu, nije. :)

Da li si se ikad ispovraćao po nekome?

• Negroidno Govedo

Ja mislim da jesam :)

Da li ste se nekad toliko napili na nekoj svadbi da ste otisli da pišate u kuhinju restorana, umesto u WC?

• Sawyer

Ne

Da li si se nekad izgubio u šumi?

• tasmanijski djavo

ja jesam kad sam bila mala

da li ste nekad ostali bez "prebijenog dinara" a da ste bili sami, bez prijatelja i to ne u svojoj državi?

zapamtite, svako postavlljeno pitanje znači da je iz ličnog iskustva!

• neobavesten

Nisam. :)

Da li si ikad ostao ispaljen od strane drugara za prenociste u drugom gradu i prespavao na klupi pokriven novinama? Da napomenem da je bila noc 29.12., sto ce reci, temperatura dosta u minusu. :)

• woow

i pao na treci?

• woow

i pao na treci?

• tasmanijski djavo

nisam

da li ste nekad prenoćili u tuđem stanu, a da ne znate vlasnike istog, a koferi sa stvarima vam bili u nekom drugom stanu, takođe nemate pojma gde ni kod koga

ps ono što se meni dešavalo u životu, mislim da nije nikome:)

• Zmia

кад боље размислим, да :)

да ли сте некад спавали на улици, на тротоару или пак у јендеку?

• Триша

Spavao sam međ' izviđačima...

Da li ste se ikada toliko plašili da vršite nuždu u prirodi da sedam dana za redom imali samosvesni zatvor ?

• M

Ne, ja nuždim đe stignem.

Jesi li ikad jeo/la govna od koza?

• DjGaMeR

Ne
    Ti si jeo govna od koze??? o.O xD

Da li ste ikad okrenuli glavu(niste gledali) i overili se o neku banderu,coveka ili saobracajni znak?

• Granon

Jesam. Nije to ništa strašno ako ne trčiš.

Da li ste ikada ustali, spremili se, krenuli iz kuće na posao/u školu (sve što se radi i mora se od sabajle) i sve bi bilo u redu da niste to obavili sat vremena RANIJE?

• iSharky

Jesam, nekoliko puta.

Dali ste ikad povrachali u chizmu, koju je vasha komshinica kupila bash tog dana s` namerom da je nosi na maturu? :(

• kostja

ja jesam! doduse, nije kupila za maturu, vec za svadbu, al to je valjda isto? :D

• shady

radio nesto od gore navedenog...xD
    Da li ste ikad jurili 2 rotvajlera umesto da od njih bezite, mrtvi pijani u 2 nocu i jos pri tom lajali na njih???

• Neuspeo_pokusaj

Ne,nisu bili rotvajleri u pitanju.
    Da li ste ikad bacali peglu na sred Knez Mihajlove,po danu naravno?