Интересантно, али сам баш данас размишљао о томе. Какве би биле реакције? Да л' бих добио батине? Да ли би ми се смејали? Да ли би ме се плашили? Колико бих нових, спонтаних пријатеља стекао? Да ли би се свидело Џ. Стару? И најважније питање, пинк, прпл или грин?
Одговор је не, бај д веј.
Да ли сте се икада возили фрезом (мотокултиватором)? Ако јесте, какви су утисци? Да ли бисте поновили то искуство?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Jesam, al je bila noc!
Da li si nekad nosio nekog na ramenima od Terazija do Kalemegdana, u sred bela dana?
Ne.
Da li te ikada plima zarobila na plaži?
Ne...nikad nisam ni video more.... :(
Da li ste ikad bili zarobljeni u kontejneru? (nije iz licnog iskustva, vec iz iskustvo jednog druga :)
ne,ali nikad nije kasno
da li ste ikad spavali sa devojkom/momkom najboljeg druga/drugarice ?
ne
da li ste se ikad ispovracali usred voznje na velikom ringispilu i tome slicnom?
Ne, ali sam povracala u gradskom, mislim da je zbog sladoleda od jagoda u kombinaciji sa "Niksickim"...
Da li su vas nekad uslikali dok piskite u dvoristu?
Ne,hehe....
Da li ste ikad kupali zečeve ili prekrivali mačku lavorom,pa gledali kako se isti,kao na daljinski,kreće po dvorištu? :))))
Ne, ali sam kera prekrio nekim loncem, pa je zveketao po komšiluku..
Da li si ikad vodio/la ljubav na podijumu za igru?
Ne.
Da li vam je nekad nepoznata baba rekla da ste narkoman? (na ulici ,recimo)
da
da li ste kad ''uhvatili'' sebe kako pricate sami sa sobom.
стално
да ли секс боли ?
Guzica oće neki put da zaboli, ali uglavnom ne
da li si ikada gledao formulu 1?
Свакако да не...
Да ли си некада (ако си мушко) ходао по неком, било ком делу града, ван куће фул нашминкан?
Интересантно, али сам баш данас размишљао о томе. Какве би биле реакције? Да л' бих добио батине? Да ли би ми се смејали? Да ли би ме се плашили? Колико бих нових, спонтаних пријатеља стекао? Да ли би се свидело Џ. Стару? И најважније питање, пинк, прпл или грин?
Одговор је не, бај д веј.
Да ли сте се икада возили фрезом (мотокултиватором)? Ако јесте, какви су утисци? Да ли бисте поновили то искуство?
Нисам никад. :)
Да ли сте икада спавали дуже од 15 сати?
Јесам, и бејах био зомби жив.
Да ли сте икада остали будни три дана ?
Апсолутно никад. Чак ни два.
Да ли сте се икада бојали Остоје из бурета(На слово, на слово)?
Nisam.
Da li si ikad uspeo da se popneš uz konopac na času fizičkog?
Pa ,da. S obzirom da nazadujem u evoluciji ,nije mi bio neki problem.
Da li si nekad ubio/la čoveka?
Ne. Mislim da sam najmanje jednom spasila nečiji život.
Da li se sećaš stihova neke napamet naučene pesme (iz škole)? Napiši nam stih-dva.