bilo strajo, bilo, baš sam počeo da čitam celu temu, zainteresovala me je...(vukajlijin deformitet: plus za pitanje i "Anđele" :))
Inače, nisam.
Da li si se ikada ubo/la nožem, a onda završio/la u hitnoj, na ušivanju? (morate priznati da je originalno, ovo se ne dešava svakome:))
Vid coveka..
jesam naravno kad sam bio mali peo sam se non stop po njoj da bih dosega oplagar ijednom samo se razbije i dobijem posekotnu na nozi :S ugh kad se setim..
ne
da li si leteo/la avionom?
Da.
Da si nekada izbačen (ne odnosi se na školske dogodovštine)?
Ne fizički...
Da li si masno opsovao psihologa prilikom testiranja za školu?
Jok ja.
Da li si ikad razbio/la ogledalo?
Jesam.
Da li si ikad nepravedno optužen?
Их , колико пута.
Да ли си икада помислио/ла на инестоидну везу?Онако ,чисто само на тренутак а онда се згрозио/ла над тиме?
Verovatno jesam, kao tinejdžer.
Da li si ikad učio/la kako da kosiš travu kosom?
Pa i nisam.
Da li si ikad vodio/la ljubav na podijumu za igru?
bilo strajo, bilo, baš sam počeo da čitam celu temu, zainteresovala me je...(vukajlijin deformitet: plus za pitanje i "Anđele" :))
Inače, nisam.
Da li si se ikada ubo/la nožem, a onda završio/la u hitnoj, na ušivanju? (morate priznati da je originalno, ovo se ne dešava svakome:))
Ma jok. Ne volim ja mazohizam.
Da li si ikad trenirao nešto, a onda prestao kada si postao dobar?
Jesam.
Samo sam iz drugih razloga prestao, a ne zato sto sam dobar.
Kako to da zensko dete sa 13 godina ne voli mazohizam?
Da li si ikad razbio WC solju? :D
Vid coveka..
jesam naravno kad sam bio mali peo sam se non stop po njoj da bih dosega oplagar ijednom samo se razbije i dobijem posekotnu na nozi :S ugh kad se setim..
jesi li ikad popio jaje?
Da.
uz šećer i nije tako strašno.
Da li si ikad imao/la bliski susret sa ptičjim izmetom (na srpskom: da li te je ikad posrala ptica?:))?
Ne, nisam imala tu sreću. :)
Da li si ikad učestvovao/la u demonstracijama?
Samo u razbijanju.
Da li si ikad učestvovao/la u pucnjavi?
Да
Да ли си икада ударио песнајом о нешто из беса и сломио прст или нешто друго?
Slomio sam hrastova vrata.
Laki jel si uhvatio metak?
Da li si ikada drkao na Kseniju Pajčin? :D
ne secam se...
da li si ikad zbog izgubljene opklade(ako ti... pojescu svoje patike!) zagrizao patiku? xD