Da li si ikad...?

1. Не

Да ли си се икад нагнуо да помиришеш косу девојке која је стајала испред?

2. Јесам

Да ли си се икад задубио у мисли о животу после смрти?

3. Zilion puta

Da li ti se desilo da mastubriras na muskarca mislici da je zena(i obrnuto)

4. Не. Једном сам тако у заблуди позитивно коментарисао, и згрозио се по сазнању. Од тад, увек на опрезу :)))

Да ли си икад за девојку која ти се допала, помислио "Ма где ћу ја њој да се свидим", и погрешио?

5. Jesam i za momke i za devojke ;)

da li ti se ikada desilo da se posvađaš s nekim u gradskom autobusu?

6. Да. И био генерално победник, јер сам одабраним речима све решио, да су ме после тога неки рејндом људи и похвалили :))))

Да ли си побегла без да платиш рачун?

7. haHAHAhahahHAhHAHA x puta!!!

Isto pitanje :)

8. Наравно! :))) (све што сам питао,и сам сам урадио, мислим да је цела ствар у томе?)

Да ли си икад погодила попа кредом у школи?

9. Nisam :) Ali sam tukla studenta Bogoslovije, jel se to računa?

Da li si ikada ispisao svoje ime u snegu?

10. Да, и руком, и на други начин ;)))))

Да ли си се икад на препуној улици саплела о нешто и помислила "Где баш сад"?

11. Sto puta

Da li ti je ikada vetar odneo kapu?

12. Не, не носим капе. Али однео ми је наочаре (оне пластичне), и јурио сам их и стигао коначно! И људи су се смејали :)))

Да ли си икад причала пуним устима и нешто ти је испало из њих за то време???

13. Tačno, desilo mi se. :)

Da li si ikad udario glavom u znak/banderu?

14. Vrlo moguće da jesam :) ne sećam se baš, verovatno sam se baš jako tresnula :D

Da li si nekada "izlazio na crtu" nekome na semaforu?

15. Не.

Да ли сте икад пишали у базену?

16. Nisam. :D

Isto pitanje?

17. Да. Па смисао је да постављамо питања о нечему што смо и сами радили/нам се десило.

Да ли сте икад пожурили да уђете у лифт и покренете га, иако сте видели да још неко жури да уђе у њега?

18. Da :)

Da li ste ikad zaspali u bioskopu?

19. Не. Али било је близу :)

Да ли сте у последњих 5 дана разговарали са неким, гледајући кроз њега, и онда кад је завршио беседу, правили се да се слажете иако нисте имали појма о чему је причао?

20. Šta 5 dana, poslednjih 19 godina ;p

Da li ste se ikad pitali koliko još ljudi na svetu u tom trenutku obavlja radnju koju obavljate i vi?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.