Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Banovan si jer pokušavaju da nam objasne kako je sad normalno nabijanje nečeg drugog.
Banovan si jer prihvatas osecaj krivice! :)
Банована си јер си бановала погрешног човека.
Banovan si jer ja nikad ne grešim :)
Банована си јер си јуче коначно нешто дефинисала.
Banovan si što si to pratio!
Banovana si jer su igre na forumu sekundarna aktivnost na Vuki, a definisanje primarna (barem dok ne pređeš 900 definicija).
Banovan si zato što su meni igre primarna aktivnost!
Banovana si jer je i prosečno inteligentnoj osobi, to više nego jasno :-)))))
Banovan si jer si prosečno inteligentna osoba! :))P
Banovana si jer misliš da mi je IQ veći od broja cipela.
Banovan si jer si inteligentan,a izdaješ se za neku"zolju" od čoveka!
Banovana si jer sam ja sve pre nego skroman (pa čak ni lažno).
Banovan si jer ja ne umem da izađem na kraj sa takvim osobama!
Banovana si jer osuđuješ,nekoga koga ne poznaješ.
Banovan si jer ni ti mene ne poznaješ;da je suprotno,znao bi da ja nikad ne osuđujem!
Banovana si jer 90% rečenica završavaš uskličnikom.
Banovan si jer je to sasvim prilagođeno mom temperamentu,a i savršeno ispravno-gramatički.(A kaže se"znak uzvika",a reč "uskličnik" koriste,uglavnom,komšije Hrvati). :)
Banovana si u ime bratstva i jedinstva! :)
Hahaha!!Banovan si u ime pionira:)