Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
banovane ste jer mislite na jednu pticu :)
banovan si jer je to normalno u ovo doba noci:))))
Banovana si jer je to uvek normalno :)))
banovan si jer znam da imas a ne das:))))))))))))
Banovana si jer sam ja više u fazonu kako da im ne dam, kad znaju da imam :)))))
ja i maara posle ove samo citamo, lol postaje vruce...maro STOP....elena odgovori coveku mišu :))
Ja se ne ubacujem već neko vreme, da ne bidem levo smetalo =)))
banovani ste jer ce vam biti tesko da pratite ,,vruce,,, a da i vi ne radite isto
Banovana si jer potenciraš mene i Keksa!
maro ja na levoj strani imam kilu :)))
misu odgovori coveku bweee :)))
maro banovana si jer tebi je zabranjeno da postujes
Banovan si jer koristiš w gde nije neophodno i jer se meni ne zabranjuje. :P
banovana si jer ometaš predragov ljubavni poj hahahah
banovan si jer predrag ni ne zna sta je ljubavni poj:)
banovana si jer naš prele je kao jelen kapitalac :))
Banovan si jer ja polažem prava na piva i ne dozvoljavam da nekoga porediš sa Jelenom. =)
banovana si jer je predrag u najvecem ljubavnom naponu a ti mu smetas ...cccc.... prele razvali - navali mi idemo da spavamo ...
Banovan si jer ja već sad idem. =)
Laku noć
Banovan si jer si dobar decko
za maru
banovana si jer ce ljudi pomisliti da idemo zajedno idem prvo ja a ti idi posle mene jedno 5 minuta
laku noc misevi i maaro bubamaro.
banovani ste jer cete vi zajedno da spavate