Да или Не? III

1. da,jesam,Miki

da li je keks ljubomoran?

2. jesam isao sam

gde si ti isao

3. da ili ne,keksu:))))

4. nisam bwe hahahaha

gde si isao/ isla na odmor

5. Plazma keks, kako da ti odgovorim na ovo pitanje sa DA ili NE?
    Preformuliši...

6. keks je zaljubljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. hahah, a da ovo je da ili ne

da, keks nije zaljubljen

jesi li isao/la negde u evropu ?

8. Jesam, u Makedoniju

Zajmiš li pare?

9. pozajmljujem

jesi li ti zaljubljen

10. da, znam
    :)))))))))))

da li ti znas da ja znam da on ni sam ne zna da ja znam?

11. e i ja sam bio na ohridu :)) i jos negde malo duze.

12. Da

Spavaš li sa čarapama na nogama?

13. Ne, nikako

Mesečariš li?

plazma: možda smo se i sreli na ohridu :)))

14. ne stavljam je na glavu doduse samo kad radim.

bacas li smece

15. aaaaa e nemogu vise da prepravljam odoh
    aj pa kuckamo se kasnije
    ... mozda ko zna...i bio sam na onom brodicu ilinden sto se utopio i to 20 dana pre nego sto je potonuo na putu za sv.naum

16. keksuuuuuu, ajd zdravo,mada me ni malo ne volis:)

17. U slično smo vreme bili, bejah i ja na Svetom Naumu...doduše kolima :)

18. misa moze da voli samo majka pacov kao i prase krmaca....

ma ni mene niko ne voli, pa zivim

ja sam se zeznuo trebao sam da idem kolima ali neki idioti mi rekli da je uzbudljivije ici brodicem, veruj mi da nista nisi propustio samo si ustedeo 5 evra

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.