Obrisani poster, molio bih objašnjenje...

  1. Danas posle 100 godina uđem na Vukajliju da napravim poster i to iz razloga što sam bio zaprepašćen statusom i komentarom na Facebook fan page-u fudbalera Marka Šćepovića, elem poster se sastojao od slike tog statusa i par komentara, uz komentar na posteru: Ono kad moraš ljude da ubeđuješ da si stvarno glup, poster je bio okačen oko 2 sata imao je pozitivan skor, pretpostavljam da je razlog za brisanje neka povreda privatnosti na FB-u ili nešto slično, al u pitanju je Fan page, tj. javna stranica koju može svako da vidi tako da te odredbe o privatnosti nemaju nikakvog smisla...

  2. Nije vazno da li je iz Fan page-a ili neciji status.
    Ako je sa FB-a brise se.

  3. Marko Šćepović je suvlasnik sajta i svako vredjanje njegovog lika i dela na ovom sajtu je nemoguće, ubuduće da znaš..

  4. Bez obzira što je ta stranica javna, na ovom sajtu to je povreda privatnosti. Mi nećemo da bacamo pasulj pa da vidimo da li taj neko hoće da nas tuži ili ne (a ima puno pravo), ovako se svi ti posteri brišu bez obzira kakvi su, dobri ili loši.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.