Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Posto se niko iz osme grupe ne javlja Pisem uz vetar peti cetvrtfinalista.
EDIT :
Iz prve grupe u cetvrtfinale ide C60. Ostale su jos samo 2. i 5. grupa. Ako se ne odigra do veceras Mala Vidra i Nikonemavaki idu dalje.
Ovog gospodina čo'eka nema već 3 dana
Написао сам парове четвртфинала у првом посту. Не морате да ми шаљете резултате на пвт, само напишите резултат овде кад одиграте меч.
YouCantHandleTheTruћ nek se javi da bi odigrali meč. Nisam juče bio tu ceo dan.
Sterija, srećno. Ahahahahahahahahah, itekako će ti trebati... :D
Sve mi je jedno, ionako ne prolazim dalje. :D
jebaču oćemo sad
Ajmo brate.
Imas pvt.
Ajmo igrajte momci i đevojke. :D Oćem da vas oderem u polufinale.
Преостали четвртфинални мечеви:
C60 - Pišem uz vetar
Nikonemavaki - YouCantHandleTheTruћ
Ja sam mislio da je moj cimer najveci user u kartama, ali sam juce igrao sa Duletom. Svaka mu cas, odro me skoro 40 razlike, ali ga je zestoko iskenjalo. Posto je nabio 20 razlike na pocetku, igrao sam preko kurca samo da zavrsim.
Aj prekini jebeno da smaraš sa tim! Ne idu ti igrice i to je to, ovako svaki put zvučiš k'o histerična tinejdžerka kojoj je najbolja drugarica preotela simpatiju, aaaaaaaaa!
HAAAAAAAAAAHAHAHAHHA :*
Ajte ba jeste li završili?
Ја сам добио два разлике у четврт-финалу. Немам ни принт ни тачан резултат, пошто се закуцао сајт, па смо наставили од пола.
ЕДИТ: Нека се пише 101:99...
Mogli smo prijateljsku, m?
Ајде. Справи собу.
Pravi sobu :P
Pobijedila sam trućka, ne moraš više nikad igrat'! ;D