Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ЗАВРШЕНЕ СУ ПРИЈАВЕ. Једна група има 3 такмичара јбг. Групе и правила су у првом посту.
Pošto su prijave završene, evo i zvanično - dogovor je pao da se pobedniku odabere neka definicija u znak priznanja za organizovanje nenasilnog druženja. Javite mi na PVT ako sam ne primetim.
izvinjavam se na glupavom pitanju, ali jel ovo 1 na 1?
Da
Oćel biti ovog?
Оће неко једну ректеативно? Неће ми сан на очи, а мртво све.
Имаш пвт, невезано за таблић.
U grupi sam sa meni nepoznatim individuama, te ne mogu da sudim o njihovom kvalitetu. Ali mogu da kazem da sam zadovoljan sto nisam u istoj grupi sa Tulumbom, jer je dripac i zna sa kartom, tako da bi bilo previse jebeno da takva dva dripca i kartarosa poput mene i njega budu u istoj grupi.
Jel se igra po principu svako sa svakim?
ne brate, igra cetvoro u grupi svako sa jednim i prolazi onaj koji ima najvis epobeda....stakojkurac?
oš igrat odma?
Daj brate da prolaze dvoje, ovako nemam potrebe ni da igram, odrace me Tulum sa nulom.
Oće neko jednu egzibicionu partiju? Il ovi moji iz grupe ako su tu, još bolje
Није фора да пролазе двоје. И ја сам са Тулумом у групи и овим путем желим да му поручим: ГОТОВ СИ БОТЕ ! И очекујем лагану победу против тебе и Џеле.
Shomy imaš pvt
Prvu utakmicu sam riknuo kao nasa repka na svakom svetskom prvenstvu. Ali, ostaje nada da moze sa dve naredne pobede da se prodje u nokaut fazu. Poceli smo dobro, al smo u startu sjebali. Kalasnjikov nije pevao himnu i treba mu oduzeti bodove. Sportski pozdrav.
Има ли неко из групе 7?
imam ja ajde samo da skuvam kavu znaci za 5 minuta
Ај скувај и мени једну и почињемо...
Ја сам ту, група шес'. Ако има кога, нек се јави.