Турнир у таблићима [Групе и правила у првом посту]

1. Опуштено ми показује да соба не постоји...

2. Греј, пошаљи му линак од собе. Па онда кад завршите, јавите се мени. :Д

3. Ја изгубио од Душана, а водио око 20 разлике. Резултат на крају 101-100 за њега. :Д

4. Честитам Срето... :) А Греј се, изгледа, у међувремену удала... :Д

5. Резултат на крају 101-100 за њега. :Д

Au, gori user od mene.

6. Ima li ko iz grupe 5? A da nije Bushido, njega sam već izbushido lolo

7. Dobro je što nisam vid'o ovo :D

8. Ео ако ош у место мене... мени неке обавезе искрсле... Ако нећеш, онда ћу да видим да испоштујем... Кад сам се већ пријавио...

9. Група 8: menijesamodosadno, MaTa, Pišem uz vetar, LuKaShh

jel ima nekog iz moje grupe online??

edit: postujem ovde da ne moram da saljem svima pvt, ko prvi vidi post neka me iscima na pvt, videcu mail pa cu da se prijavim.

10. Šećeru, aj :D

EDIT:

Група 1: C60, нејкед, Zhajk, Без шећера

'Mesto Šećernog sam ja. Zamenite, i k'o 'oće da igra nek se javi na PVT :) Tu sam oko 7 :)

11. Ако се Шоми сложи, нека напише у првом посту тамо... Само нека стави твоје име уместо мога...лоло

12. Убачен Млатајебач уместо Горког.

13. prva 2 idu? inace ajde neko iz moje grupe

14. Не, само први.

15. Ту сам... Ко отвара собу? Ћеш ти или ја?

16. Срето, и ја пукох на исту фору... Сад нас чупа само Греј... :Д

17. Vasa grupa ce izgleda prva da zavrsi, ostale grupe zabusavaju. :/

18. Сад и Срета забушава, нема га ниђе...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.