Zvonjavina šizenje

1. Ideja je da članovi postavljaju najdraže melodije za najdražeg džepnog smarača. Po mogućnosti nešto što nema baš na svakom ćošku, još bolje nešto što je svojeručno seckano od omiljenih pesama i video snimaka, što hipsterskije to bolje. Stop makarena, leva's polka i tome slično.

Ako već postoji nešto slično izvinjavam se, nisam naleteo.

Evo da krenem ja s nekim krajiškim milozvucima, na to se ribe lože.
    Slave to The Dark
    End Of The Road
    Attack Of The Mechonrites
    Brother Moon
    Lead or Gold
    River of Time
    Wooden Pints

2. Naravno da može Zaz, samo ima mali problem što ćeš da se vataš za džep čim prođeš pored nekog kafića. A mnogi oće i da pobljuju kad čuju, nije higijenski.

3. А једно време је било кул ''идемо одма''.

4. Украли ми фон.

5. Украли ми фон.

Nisu ti ga ukrali nego si ga izgubio, oće da odšeta ako ga ostaviš samog.

Evo nešto instant nostalgije
    Saber Rider
    April Rides
    Cowboy Chase
    Stranger in Town
    The New Gun

6. Nisu ti ga ukrali nego si ga izgubio, oće da odšeta ako ga ostaviš samog.

Да , добије ноге.

7. Mislim da je Mešja otvorio ovakvu temu, no nije ni bitno.

Meni je na jednoj kartici Rej Čarls - I've got a women
    a na drugoj Black Crows - Remedy

8. Jebiga ljudi kačite onda nešto od toga, gledam baš čega mi se nakupilo i ušima ne verujem. Delite blago božje s bližnjima.

9. Na neki stari telefon - Nokia tune
    Na neki sa 2 kartice - Samsung tune

Sve na fabrička podešavanja postavljeno, samo mi je na pozadinu kucko.

10. http://youtu.be/zUzd9KyIDrM
    Ovo mi dugo bilo zvono. Nije baš dobar osećaj kad dremaš a neko te pozove.

11. Conan The Barbarian
    A Fistful Of Dollars
    South Park - Poker Face
    Disko Nindza - Sedam Samuraja

Sećam se još dok sam bio na faksu zazvoni mi jednom ova poslednja na kolokvijumu, glasna u pičku materinu, ja konj zaboravio da ugasim a ostavio telefon po propisu ispod klupe iza, dok sam ja njega iskopao povaljao se i profesor sa asistentima.

12. Ima tema ovakva negdje na forumu, 100% sam ubijeđen, nemam vremena sad da tražim.

13. I čini mi se da se zove "kako ti zvoni mobilni" :)
    No, nema veze, ovo je moj milozvuk trenutačno:
    http://www.youtube.com/watch?v=c27rGTeRG9w

14. Evo, pošto Remac, naš prezauzeti- brisanjem-postera moderator, nema vremena, ja nađoh temu :)

http://vukajlija.com/forum/teme/2607-koje-ti-je-zvono-na-mobilnom

15. Više je bila prvobitna ideja deljenje bisera iz lične kolekcije nego šta kome zvoni, al dobro, kad je otišlo na stranu nek je otišlo.

16. Pa, Grujane, nekad se prosto ne može sprečiti da ode na stranu, jbg...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.