[NOVO] Priznanja

1. До јаја, сад могу и ја да правим реакције. :Д Не ваља то, треба вратити хиљаду поена или бар неки број поена. Можда треба и убацити да за постере и дефке треба неки услови да се испуне, не'ам појма.

Ово да не може више од једне дефиниције дневно је добро. Пиши једну, али вредну. Понеки аутори пишу дневно много дефиниција и све су некако досадне, обичне, постер без слике и то. Пет одабраних да би мог'о више да пишеш је много. То треба смањити на две или три највише. Ваљда ће то да допринесе већем оцењивању.

Увид у пратиоце је непотребан и добро је што је укинут. Има оног "е кад ти мене пратиш и ја ћу тебе" система, који није добар. Боље је да се што мање тога види. Увид у гробље исто није потребан и можда би неки аутори више волели да други не могу да виде њихове обрисане дефке. Једино можда да се уведе да од неког достигнућа можеш да видиш своје са'рањене.

2. Е да, треба још само направити да се виде те значке кад напишеш пост или коментар. Има места ту испод аватара за те знакове са умањеном величином. И лепше би било да на профилу поставите онако како је Бенисијо предложио.

3. Не фали ништа ни овако, нек се труде деца, не треба им ни излазити у сусрет док се не потруде

4. Треба вратити дневну квоту дефки на 3

5. ... zato bi bar trebao da nas sve kolektivno poštuješ malo više i da slušaš šta ti ljudi govore, na šta ti ukazuju, poslušaj nekad...

Pročitaj malo ostale postove pa vidi koliko su podeljena mišljenja oko realizacije ovoga, daleko od toga da svi misle kao ti. Ne može se svima udovoljiti. Sajt je od kad postoji funkcionisao po prinicipu eksperimetisanja - proba se nešto, pa se menja, dorađuje po potrebi.

6. A da uvedes talente? Pa da se razvijamo kako zelimo fire definidzija, arcane reaktor i te fore.

7. Vi uplatite ktitora, ako vam medalje ne valjaju!

8. Vi uplatite ktitora, ako vam medalje ne valjaju!

Ktitor je ukinut.

9. Kaizene što bre ograničiste pisanje definicija na jednu dnevno? Razumem ja da je bilo smeća i da nije bilo lako modovima da sve isprate i počiste one koje su đubre, ali to će ubiti sve novije autore. Čini mi se da broj od tri definicije bio taman za svakog početnika.

10. A Kaizene, onda uzmi u obzir i negativne komentare, dorađuj, mijenjaj, popravljaj. Loše je da se samo na osnovu jednog kriterijuma vrši rangiranje. Neću da se ponavljam, napisao sam mišljenje u prethodnom svom postu.

EDIT: Ne rangiranje, loše sam se izrazio. Ali razumiješ na šta mislim.

11. Vi uplatite ktitora, ako vam medalje ne valjaju!

Ukinuti su.

Daj mi uvid u groblje i pratioce!

12. Luli fino objasnila. Prećera ga sa kriterijumima Kaizene. One uloge što su bile nekada davno bejahu šurnaest puta bolje od ovog. I da, vrći groblje!

13. A Kaizene, onda uzmi u obzir i negativne komentare, dorađuj, mijenjaj, popravljaj.

Pa ne mogu da menjam čim pročitam nečiji komentar. Malo vreme mora da prođe, da se vidi u praksi kakvo je stanje.

14. Au bre svi kenjate za neka ograničenja za defke, a ni tu jednu koju imate dnevno ne možete da napišete. Više defki više sranja. Svi biste da imate 15 defki dnevno a jednu ne možete kako valja da sročite. Umesto ovde na temi, budite kreativni i domišljati na definicijama.

15. Ne znam da li je ovo mesto za predlog, ali možda bi bio dobar potez da novajlija, znači tek registrovan član ne može da napiše definiciju dok ne pročita 10-15 odabranih definicija. Ja bih stavio i 50-100, mada može i manje. Čisto da ne bude prva svakome "ljubav je kad joj zakasni, a ti ne pobegneš".

I reci nam Kajzene, kad si već tu, da li planiraš vraćati limit za reakcije?

16. Au bre svi kenjate za neka ograničenja za defke, a ni tu jednu koju imate dnevno ne možete da napišete. Više defki više sranja. Svi biste da imate 15 defki dnevno a jednu ne možete kako valja da sročite. Umesto ovde na temi, budite kreativni i domišljati na definicijama.

A-jebeno-MIN

17. Kaizene, vidim ja da si ti ovo radio preko kurca jer su te svi smarali za ordenje otkako je ukinut ktitor. Sad ako nemas vremena, nemoj poboljsavati ovo pa kad se nakanis uradi. Jebiga, sve je ovo nerealno.

18. Mislim da ću uvesti da se za svaki odabrani iz kategorije povećava kvota. Tako da ako neko ima 2 odabrane definicije ima pravo na 3 (1 početna + 2 zbog 2 odabrana). Tako da samo priznanje neće menjati kvotu već broj odabranih pa će i oni ispod 5 imati nešto od odabrane definicije/postera/reakcije.

19. Индустријалац објаснио.

Црно, добар ти тај предлог за новајлије.

20. I reci nam Kajzene, kad si već tu, da li planiraš vraćati limit za reakcije?

Za sada ne. Hoću da vidim kakve će da budu. Već sam video jednu vrhunsku i odabrao je autora koji nije bio ni blizu (ima 0 defincija) da ih pravi.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.