U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
1 definicija dnevno je svima, ti imaš dvije odabrane definicije, za svaku odabranu dobijaš +1 definiciju dnevno.
Bravo, bravo konačno ste počeli da razmišljate, to mi se svidja. Je l to važi i za postere?
E, a mogli bi za ono što nema ništa odabrano da stavite kurac. Hahhaa kurac-palac.
Ладно сам добио палац.
Хвала на обавјештењу.
Gazda pošto ne znam đe da ti napišem ovo, napisaću ođe, možda i primijetiš ...
Kad uđem nekome na profi, i uđem u "postovi na forumu", prikazuje mi samo poslednje teme u kojima je učestvovao .. Možeš li da napraviš ono kao što je bilo u novoj verziji sajta, da se vidi njegov poslednji post na toj temi ?
Agen
Брате можеш да видиш тај његов пост, кликнеш тамо где пише његово име и пре колико је поставио нешто на тој теми.
Ау, зајебо сам се. није :О
Hmm :D
Pa kada pritisnes ime dodjes do njegovog poslednjeg posta, u cemu je problem?
Ne dođeš ... Barem ja ne dođem .. kad kliknem na "njegove teme" vidim samo ime onoga ko je poslednji postovao ..
A mislis to, onda sam se i ja istripovao :) Jer npr otisao sam kod tebe i stisnuo tvoje ime i najnormalnije me je dovelo do tvog posta jer je tvoj bio poslednji :)
Hahahhahaha, pretpostavio sam :)))