[NOVO] Priznanja

1. Треба да се врати да дефка дана буде одабрана.

2. Мени фали 11 одабраних да могу 25 дневно да пишем. Каизен дуради нешто.

Елем, добра је ствар, само мислим да награде треба боље распоредити, као што већ рекох. И да Лулин пост је добар, треба га узети у обзир.

3. E sa tim se zadnjim slažem.

4. Sasvim je dovoljno jedna dnevno. I ta mi je dovoljna da se obrukam. :D

5. Mislim da ću uvesti da se za svaki odabrani iz kategorije povećava kvota. Tako da ako neko ima 2 odabrane definicije ima pravo na 3 (1 početna + 2 zbog 2 odabrana). Tako da samo priznanje neće menjati kvotu već broj odabranih pa će i oni ispod 5 imati nešto od odabrane definicije/postera/reakcije.

Onda vrći onaj moj čet, što si obrisao onomad, međ odabrane pa da mogu naštancati 3 gluposti kad mi dođe :)

6. Kaizene, vidim ja da si ti ovo radio preko kurca jer su te svi smarali za ordenje otkako je ukinut ktitor. Sad ako nemas vremena, nemoj poboljsavati ovo pa kad se nakanis uradi. Jebiga, sve je ovo nerealno.

Nije tačno. To što je nešto jednostavno ne znači da je urađeno preko kurca. Različito vrednujemo jednostavnost.

7. @Crno, nalupaju 70 pluseva, 30 minusa... I sta onda?

Za postere 50 poena, za reakcije 500. Za definicije bez uslova. S tim da tek registrovan clan moze 1 na dan da pise. Sa 50 poena 2, sa 150 3. Ubaciti i prosek u faktor.

8. A da se umesto broja odabranih napravi neka matematika koja na primer računa (broj definicija plus prosek) podeljeno sa X plus broj odabranih minus broj obrisanih podeljeno sa Y i tako dobijemo ocenu autora koja više zavisi od kvaliteta nego broj odabranih?

9. Kriterijumi su zajebani, to stoji al ogranicenje definicije na jednu je odlicno!
    Bolje ce funkcionisati moderacija jer ce se protok kroz filter jos vise ograniciti.

Imas jednu sansu pa razmisli hoces li lupati nesto ili ces se bas potruditi.
    Taman da zaustavi sirenje Bolivud produkcije.

Za reakcije treba vratiti staro ogranicenje da ne dodje do prelivanja reke gifova sa mackama koje se maze i komentarima "ja te volim Nemanja srce moje i izvini što ti nisam dala da me prskaš po kosi".
    (jeste da ce biti malo krace ali poenta je slicna)

10. A da se umesto broja odabranih napravi neka matematika koja na primer računa (broj definicija plus prosek) podeljeno sa X plus broj odabranih minus broj obrisanih podeljeno sa Y i tako dobijemo ocenu autora koja više zavisi od kvaliteta nego broj odabranih?

To.

11. Što se tiče ovoga da su previsoki kriterijumi, pa u tome je i poenta, ja i želim da budu istaknuti najbolji od najboljih na sajtu, zar to nije pošteno? Ovako ako svako za odabrano dobije neki simbol, obezvrediće se. Ovako je mnogo jasnije kada vidiš da neko ima značku, a neko pehar za definicije, ni ne treba ti da gledaš koliko šta vredi, znaš da je razlika velika.

12. Каизене правиш те поделе само зато што сам црнац?

13. Što se tiče ovoga da su previsoki kriterijumi, pa u tome je i poenta, ja i želim da budu istaknuti najbolji od najboljih na sajtu, zar to nije pošteno? Ovako ako svako za odabrano dobije neki simbol, obezvrediće se.

Добри аутори и треба да се награђују одабраним дефкама, али лоше је то што се нпр. ауторима из топ 10 бирају и неке осредње дефке, само зато што су у топ 10.

14. samo pitanja koje već gore postavih: da li je ovo sve tj. hoće li biti uvedeno i ordenje za primjerno vladanje i da li će na neki način biti omogućen pristup groblju definicija?

15. A da se umesto broja odabranih napravi neka matematika koja na primer računa (broj definicija plus prosek) podeljeno sa X plus broj odabranih minus broj obrisanih podeljeno sa Y i tako dobijemo ocenu autora koja više zavisi od kvaliteta nego broj odabranih?

Шта ћемо са Суровим који има хиљаду обрисаних и углавном их је сам брисао. Или било којим другим аутором? :)

16. Шта ћемо са Суровим који има хиљаду обрисаних

HILJADU?! Bemtisve!

17. Da, brate, ali mnogo veliki raspon između ...smanji cifre.

18. Добри аутори и треба да се награђују одабраним дефкама, али лоше је то што се нпр. ауторима из топ 10 бирају и неке осредње дефке, само зато што су у топ 10.

To jednostavno nije istina. Pa pogledaj malo koliko su raznosvrsni moderatori, kakve su im definicije koje sami pišu. Dakle različiti ukusi, nema favorizovanja određenog stila, a kamoli određenih autora.

19. Uzeti u obzir defke koje je obrisao mod.

20. Sad smo priznati... jeeeeeee, do jaja.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.