[NOVO] Priznanja

1. Ne seri da je napisao 104
    definicije za jedan dan?? Nisam
    znao ... genije, ko motika

I to prvi dan kada se registrovao. Lololo

2. ГРО-БЉЕ. ГРО-БЉЕ!

3. Imam 12 odabranih, a dobih znacku. Apelujem sa celim svojim komsilukom da se ova pljacka obelodani!

4. хаха, преварили те модови, склонили ти три комада из обраних, тако да имаш 9

5. А што се смањује број дефиниција и реакција које могу да се направе ако си постердзхија децхко???

6. @ Murbi - imaš 9 odabranih.

7. До јаја ствар је ово.... Ал' најдојајније је што клинци неће моћи више преливати дефиниције својом ''креативношћу''....

8. Ахахахаха најјачи је Стићко јеботе као ратни ветеран на профилу!

Саће буду патишпањ постови у фазону: "Јаааооо фали ми један постер за значку, ево чекам да некад одаберу". И онда наиђе неки милосрдан мод и у фазону, ајде нека му. :Р

9. 126 defki za bezkurac

10. Peki koliko ti fali do 10 odabranih? :)

11. Gospodo, najljubaznije Vas moim da u što kraćem roku vratite zabranu pravljenja reakcija autorima ispod 100o poena, MOLIM VAS. Reakcije su bile ipak nešto što je odvajalo kvalitetnog autora od tuntuza. Gospodo, smilujte se, ako za Boga znate!!!

12. Remac
    Peki koliko ti fali do 10 odabranih? :)

Дветри, тако нешто.

Иначе, ваљало би рецимо да се у те одабране рачунају и дефиниције дана рецимо некадашње. Рецимо Блек Хол има можда 10ак одабраних, али зато има преко бар 10ак још које су биле дефинишн оф д деј.

13. Peki, ja sam nekoliko puta imao defke dana i na kraju nisu ni odabrane već neke druge posle mjesec dana i one posle došle na prvo mesto.

14. Иначе, ваљало би рецимо да се у те одабране рачунају и дефиниције дана рецимо некадашње. Рецимо Блек Хол има можда 10ак одабраних, али зато има преко бар 10ак још које су биле дефинишн оф д деј.

Рецимо.

15. Ja očekujem, šta više, zahtijevam, da se uvede mega nagrada za deset hiljada postova na forumu. Eto, meni fali još manje od 2 i po hiljade, pa se nadam da će biti uvedena i ta nagrada, odnosno medalja, ili značka, dok ja dođem do cifre cen tauzent.
    Aj sad zdrao.

16. Ахахахахах колко сам се испалио Ремац. Си бројао ти?

MakaronMaster
    Peki, ja sam nekoliko puta imao defke dana i na kraju nisu ni odabrane već neke druge posle mjesec dana i one posle došle na prvo mesto.

Некад је постојао механизам где се најбоља дефиниција у сваком дану аутоматски налазила на насловној. Значи, нису постојале одабране као сад него аутоматски. То је укинуто кад је дошла ова верзија сајта, дакле пре једно годину и 8 месеци рецимо.

17. E to nisam znao. Zakasnio sam na te mogućnosti.

Au što je to dobro bilo! :D

18. Вратите 1000 поена за реакције. Ако не 1000 бар 50. Брат брату. Ово 1 дефка на дан је кул, бар неће бити толико глупости у најновијима.

19. Mr.RaleQ

Ko ima 1 odaranu neka bude sova jaje.

А и ово што Рале каже. Ја имам само једну одабрану, ај бар да то будем ако ништа.

20. Гавран са митраљезом
    Вратите 1000 поена за реакције.

Подржавам и ја ово....

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.