Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ma kako nije prihvatljivo? Ja volim tu malu nežnu devojčicu, a Hitler je odavno mrtav. Ja moram da kompenzujem svoje mračne potrebe za Hitlerom, koje stoje u meni neznano zašto, a ne želim da kopam dalje u objašnjavanju tih mračnih potreba, jer bi se psihoanalizom možda otkrilo da sam nekrofilni nacista. Ja sublimiram mračnu želju za Hitlerom, ljubim svoju dragu, ljubiću je do penzije i smrti, ali draga će recimo morati da zna za to, da crta brčiće kreonom i pravi se mrtva jednom, a drugi put da me gazi čizmama obučena u nacističku uniformu. To se zove zdrav kompromis, i samo tako, ispunjavanjem fantazija i potajnih želja partnera, iskrena veza može da opstane, a vi možete ostvariti svoju pravu ljubav o kojoj ste oduvek maštali.
Teza: Djevojke sa malim sisama se jebu bolje od onih sa velikim.
Antiteza: Neka se jebu devojke sa malim sisama.
Ne znam sta da kazem Valdemare, ali mislim da tvoja teza u sustini ne ponistava moju. :)
Antiteza: Možda samo ti jebeš gore kad su sise veće jer te sputavaju i odvlače pažnju :D
Valdemarova antiteza je aksiom :)
Japrak sarme su bolje od običnih.Raštika i vinova loza nisu kisele k'o kupus i daju neki fin šmek jelu.
Antiteza: Japrak ne možeš jesti zimi, a svi znaju da domaćinske sarme bez minusa nema.
a pa ne moš teza i antiteza bez sinteze. majkumu što ste nedijalektični
možeš lozu da zamrzneš ili ukiseliš, a negde je uvek ima i za uvoz, nije to dovoljan razlog... dovoljan razlog je činjenica da sarma mora biti prokisela, jebeš sarmu kad gorči...
Sarme bez minusa nema---> u potpunosti se slazem sa Valdemarom!
Антитеза: пробо сам јапрак сарме, неупоредиво су лошије од обичних. И у животу нисам чуо да се то неком свиђа.
meni ionako žena skida to zeleno bilje ili kupus oko sarme tako da mi je svejedno...
TEZA:
zene ne vole da se jebu u rc.
jebiga javio, to je životna istina - samo mazohista bi pristao na to (doduše, ima specijalni anestetički gel u apotekama koji... ma nema veze, neću deci da dajem ideje)
Daj daj daj daj daj :D
http://www.denty-golddental.com/sr/anestetici/1305-lidokain-hlorid-gel-30-g.html
namažeš njoj, sačekaš pet minuta i onda... nikako, ali nikako nemoj mazati sebi ili krenuti pre nego što prođe pet minuta...
Bog ti dao. :) Sad još SAMO da je ubijedim. :D
ma ni mi muški, ako ćemo pravo.
odlično deluje, uklanja sav bol, ali kažu pacijentkinje da je uživanje dovoljno za opravdanje...