TEZA I ANTITEZA

1. Ma kako nije prihvatljivo? Ja volim tu malu nežnu devojčicu, a Hitler je odavno mrtav. Ja moram da kompenzujem svoje mračne potrebe za Hitlerom, koje stoje u meni neznano zašto, a ne želim da kopam dalje u objašnjavanju tih mračnih potreba, jer bi se psihoanalizom možda otkrilo da sam nekrofilni nacista. Ja sublimiram mračnu želju za Hitlerom, ljubim svoju dragu, ljubiću je do penzije i smrti, ali draga će recimo morati da zna za to, da crta brčiće kreonom i pravi se mrtva jednom, a drugi put da me gazi čizmama obučena u nacističku uniformu. To se zove zdrav kompromis, i samo tako, ispunjavanjem fantazija i potajnih želja partnera, iskrena veza može da opstane, a vi možete ostvariti svoju pravu ljubav o kojoj ste oduvek maštali.

2. Teza: Djevojke sa malim sisama se jebu bolje od onih sa velikim.

3. Antiteza: Neka se jebu devojke sa malim sisama.

4. Ne znam sta da kazem Valdemare, ali mislim da tvoja teza u sustini ne ponistava moju. :)

5. Antiteza: Možda samo ti jebeš gore kad su sise veće jer te sputavaju i odvlače pažnju :D

6. Valdemarova antiteza je aksiom :)

7. Teza:

Japrak sarme su bolje od običnih.Raštika i vinova loza nisu kisele k'o kupus i daju neki fin šmek jelu.

8. Antiteza: Japrak ne možeš jesti zimi, a svi znaju da domaćinske sarme bez minusa nema.

9. a pa ne moš teza i antiteza bez sinteze. majkumu što ste nedijalektični

10. možeš lozu da zamrzneš ili ukiseliš, a negde je uvek ima i za uvoz, nije to dovoljan razlog... dovoljan razlog je činjenica da sarma mora biti prokisela, jebeš sarmu kad gorči...

11. Sarme bez minusa nema---> u potpunosti se slazem sa Valdemarom!

12. Антитеза: пробо сам јапрак сарме, неупоредиво су лошије од обичних. И у животу нисам чуо да се то неком свиђа.

13. meni ionako žena skida to zeleno bilje ili kupus oko sarme tako da mi je svejedno...

14. TEZA:

zene ne vole da se jebu u rc.

15. jebiga javio, to je životna istina - samo mazohista bi pristao na to (doduše, ima specijalni anestetički gel u apotekama koji... ma nema veze, neću deci da dajem ideje)

16. ma nema veze, neću deci da dajem ideje

Daj daj daj daj daj :D

17. http://www.denty-golddental.com/sr/anestetici/1305-lidokain-hlorid-gel-30-g.html

namažeš njoj, sačekaš pet minuta i onda... nikako, ali nikako nemoj mazati sebi ili krenuti pre nego što prođe pet minuta...

18. Bog ti dao. :) Sad još SAMO da je ubijedim. :D

19. zene ne vole da se jebu u rc.

ma ni mi muški, ako ćemo pravo.

20. odlično deluje, uklanja sav bol, ali kažu pacijentkinje da je uživanje dovoljno za opravdanje...