TEZA I ANTITEZA

1. Pa na granici i ne oduzimaju koku. Šarićima nikad nisu uzeli koku na granici a oni su to najviše gurali. Zašto bi tebi?

2. Zato što aloc acoc deluje na njih podsvesno. Klanjaju se a da ne znaju.

3. ТЕЗА:

Боље је бити Бугарин него Румун.

Ово ме мори месецима...

4. Nešto ste me sad podsetili... bio sam jednom prilikom u Kamenici na onkologiji i tamo mi lekar pričao za pacijente sa teškom cirozom jetre - više od dve trećine su ljudi koji ne konzumiraju alkohol ali su pili barem dve litre koka kole dnevno... o dijabetesu da ne pričam... garant ima nekih droza u njoj...

5. Teza: Čašica rakije je zdrava ujutru

Smatram da nije, makar ne za određenu grupu ljudi. Poznajem ljude koji ako popiju jednu, odmah im se otvara dizna i onda su pijani ceo dan....to baš i nije zdravo.
    Tačnije bi bilo, recimo reći: Čašica rakije je dobra ujutru, al za neke ljude.

6. Rakija je kod nas dobra za sve, pa i ujutro... to je samo narodno i rakija može da sjebe bubrege, jetru, želudac...

7. casica rakije je dobra ujutru...

uzmes slatko, bacili nagrnu na slatko, ti drknes rakiju i sve ih pobijes..

takodje rakija poboljsava cirkulaciju...san je kao hibernacija, takoreci...sve se uspori i zamre..

i ti lepo popijes rakiju, ona poboljsa cirkulaciju, krv rkne u mozak i onda bolje razmisljas, bolje radis, bolje jebes...

8. sto se tice ovoga da li je bolje biti rumun ili bugarin mislim da je bolje biti rumun....

bugari su generalno losiji ljudi...rumuni su samo mucenici...jebo ih Causesku pa ih razbivao...takodje rumunke su bolje picke od bugarki...

rumuni se mesaju sa madjarima a madjarice su poznate kao jebulje i otud da su rumunke bolje...

9. demokratski

Toliko mi se kenja od ove reči. Demokratija je najgore korišćena i najiritantnija reč ikada.

Боље је бити Бугарин него Румун.

Pa zavisi iz kojeg ugla gledaš. Ako gledaš iz ugla srbskog patrijote, onda je mnogo gore biti Bugarin jer su se nama Bugari dosta puta zamerali i presecali nam bekstvo u Prvom sveckom ratu. 'Bem li im mamu ja volgarsku baš. Ako se gleda objektivno, opet bih pre bio Rumun jer su Bugari pičke.

10. Što se tiče rakije, znam ja da je jedna dobra, al ima onih koji numeju da stanu....e za njih nije dobra nikako

A bolje je daleko biti Rumun.....što reče javio mučenici su, ali nisu sline...mada ja imam neke lične razloge da malo ne gotivim Rumune, ali tripujem da sam ja to naleteo na neke stočare odande....nisu svi takvi...

11. Teza:

Svemir nije beskonacan iz prostog razloga sto beskonacno ne postoji.

postoji beskonacno za covekova cula, ali ako covek ne moze da shvati da, na primer neko ima kurac od pola metra to ne znaci da ne postoji takav covek...

12. pa nema svrhu ako ima pola metra, nema dovoljno krvi niko da ga drži dignutog...

13. Бесконачно постоји пошто бројеви иду у бесконачност, и позитивну и негативну. Јер јелте немреш рећ ово је највећи/најмањи број и нема даље. Самим тим постоји бесконачно, и свемир може бити бесконачан.

14. nema svrhu Kosmo...ali nije rec o svrsi nego da li postoji ili ne...

Dzordi, opet se vracamo na to da taj beskonacni broj postoji samo u ljuckom mozgu...nekome je beskonacno milijon, nekome milijardu, bilijarda, nekome beskonacno...

ali posle tog beskonacnog ima i beskonacno plus\minus jedan...ali mora negde da ima kraj...

dakle, beskonacno ne postoji...

15. TEZA :
    prihvatljivo je da partner u toku seksa razmišlja o nekoj drugoj osobi, sve dok to doprinosi kvalitetu odnosa i dok je taj neko drugi nedostižan.

16. Delimično tačno, žene ionako ne gube glavu pa mogu da se prešaltaju na fantaziju, muškarac naprosto nema dovoljno krvi za oba organa i prečesto glasno izgovori ono što ne treba.

17. netacno...

razmisljanje o drugom je korak prema prevari..

ako ti taj neki nije dovoljan, nego moras da razmisljas o drugom\drugoj znaci da ga\je ne volis dovoljno, ne zelis dovoljno, kako god, a to dalje znaci da ti treba neko drugi...

a ako ti treba neko drugi onda lepo toga\tu ostavis i nadjes drugog...

o drugima se ne razmislja, narocito tokom seksa...

18. prihvatljivo je da partner u toku seksa razmišlja o nekoj drugoj osobi, sve dok to doprinosi kvalitetu odnosa i dok je taj neko drugi nedostižan.

Antiteza: Šta znači prihvatljivo? Nema tu prihvatljivo - neprihvatljivo. U mojoj glavi ima da bude šta god ja hoću, ako želim da zamišljam mrtvog Hitlera, zamišljaću ga, i šta ima to neko da prihvata ili ne prihvata, ako ja nikom ne kažem ništa o tome?
    EDIT: Postavljanje takvih ekstremno intimnih stvari na nivo prihvatljivo - neprihvatljivo moglo bi da dovede do pitanja tipa: Skeptički odnos prema EU - prihvatljivo ili neprihvatljivo?

19. Valdemar, u tvojoj glavi moze da bude i Hitler, ali ako ti treba Hitler zasto zavlacis jadnu, sirotu, naivnu, devojku?..koja te usput mozda i voli ne znajuci tvoju potrebu za hitlerom?..mozda planira da ti rodi decu, da docek pemziju sa tobom a ti tako?

sto ne nadjes Hitlera?...ili neko njegovo celjade?..ili nekog ko lici na Hitlera?

nije u redu i nije prihvatljivo...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.