QGAH02107 Invertor

1. Има ли ово ђе код вас?
    Рикнуло ми је на ТВ-у а овај ми прича да му треба мјесец дана да му стигне само и каже да је 55 еура, тако нешто...
    Гледах на ибеј, тамо је 16.50 $ кад би' дода' поштарину и царину, како ли то већ иде, било би 20, 25 еура...

http://i.ebayimg.com/t/QGAH02107-Inverter-Transformer-Samsung-BN44-00289A-/00/s/MzAwWDQwMA==/$(KGrHqF,!l0E65BZvV7SBO1-qv7Ug!~~60_12.JPG

Ако зна неко, да ми јави, па да видимо како могу ја то добит :)

2. Mare ja bi ti rado pomogo al nemam pojma ni šta je to :)

3. А ево дако неко буде зна :)

4. Јеботе, Смаре, бампујеш тему ко да ти треба за операцију далеко било. Сад још само број жиро-рачуна да оставиш, па да ти уплатимо тих педесет евра за трансформатор.

5. Па треба ми бре што брже

6. Bolje kupi novi tv nego sto ces da dajes 50 jura za deo.

7. Ма није 50 јура кад се наручи бре, него ови мајстори краду. Један ми река 110, други 80, а дио је 15 еура на ибеј, бем ли им ја матер

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.