Екстремно ми кочи сајт пар дана

1. I meni strašno koči i nisam jebao odavno ništa sa sajta. Hvala unapred.

2. 502 Bad Gateway
    nginx/0.8.54
    502 Bad Gateway
    nginx/0.8.54
    502 Bad Gateway
    nginx/0.8.54

kad god pokušam da uđem na m.vukajlija.com

3. Sad se odbagovalo ali mi ne prikazuje broj komentara na reakciji. Ima dva, a i dalje piše da nema komentara.

4. ја кад нешто пишем треба да ископирам па да налепим још једанаес' пута да би ми на крају коначно оставило коментар. А на чету морам да чекам петнаест минута само да бих видио реченицу коју сам ја написао.

5. Ja ne mogu postere da pravim, kaže

nije u funkciji trenutno

6. Sad fino radi obican server.

7. Sad mobile ne radi, ali redovan radi.

NE DAJ SE, GAZDA, SREDIĆEŠ TI TO, ZARAD BOLJIH ŽIVOTA NAS NOLAJFERA!

http://www.youtube.com/watch?v=eN27NH5jQ8M

8. Odaberi dječku poster i riješen problem, vidiš u šta nas uvali boktejebo!

9. Ja mislio neki dunđer otvorio temu, da nas obavesti kako mu baguje sajt i ne može da pravi erotske reakcije.

Mene odjavljuje nešto, jebo ga. Godinu dana se nisam odjavljivao, pa nisam mogao šifre da se setim.

10. Ja se jutros preseko kad sam video zelenu vukajliju. Mislio da su me banovali opet. Inace mi je plava.

11. Ja se jutros preseko kad sam video zelenu vukajliju. Mislio da su me banovali opet. Inace mi je plava.

Isto. Mada sam ja uzoran član.

12. YeahBatch
    Ja se jutros preseko kad sam video zelenu vukajliju. Mislio da su me banovali opet. Inace mi je plava.

Ja mal' infrakt ne dobik. Odma sam poceo da vrtim da li sam nekog nazivao marvom, ili pominjao genitalije dok sam ga opisivao..

13. i meni se desilo , doživio sam prekid.

14. Boli vas kurac, ja sam mislio da sam razmodovan.

15. И сад си се вратио из хитне?

16. Boli vas kurac, ja sam mislio da sam razmodovan.

hahahaha

17. Boli vas kurac, ja sam mislio da sam razmodovan.

Sad mi je lakše.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.