НБА

1. Шире гледано да брате Гонзо - јер једноставно се ради на што већој заради. Али гледано на паркету шта се ради - зависи све од приступа тимова.... Амери имају то право да унапређују кошарку како желе јер су је и измислили, а кошарка стварно све више и више напредује.... Данас зато имамо еру где доминирају атлетски играчи (о чему је и Дуда причао на једној од ранијих конференција за штампу), зато је разлика у Европи и НБА лиги све већа.... Овде кошарка исто напредује, али доста слабије него преко баре....
    То са Крис Полом је било јер је Стерн још увек тражио купца за Хорнетсе, па је тражио што боље играче заузврат, што су после и добили.... Могли су то дураде јер су Хорнетси били у власништву лиге....

2. Evo ako nekoga zanima, a nije gledao. Meni je prejaka emisija. Još nisam sve odgledao.
    http://www.youtube.com/watch?v=rNtXsxAe_Rw

3. E biće večeras zanimljivih utakmica. Između ostalogi Hjuston sa Oklahomom. Čini mi se da su i Lin i Harden otkinuli sve utakmice protiv svojih bivših timova.( Čini mi se da su dobili Nikse dva puta i jednom Oklahomu, ali nisam siguran.)
    EDIT: Jesu Nikse dobili oba puta, ali nis OKC. Ipak sam se zajebao.

4. Pukli su od Oklahome.

5. Gledate li vi Shaqtin a fool?

6. Prestigao si me Mančestere. Šta ti je to?
    Ja gledam OpenCourt.

7. Shaq napravio u okviru emisije njihove sprdnju neku, kao najsmešniji trenuci prethodne nedelje i tako. :)

8. Je l' to u sklopu TNT emisije sa njim i sa Barklijem?

9. Gledate li vi Shaqtin a fool?

Где гледаш то? Гледао сам пар епизода, много ми се свиђа, ал не знам ди могу редовно да гледам

10. Odeš na NBA sajt i tamo tražiš mešu blogovima onim.

11. Danas sam odgledao još dvije epizode OpenCourt-a. Stvarno mi se sviđa emisija. Ljudi govore o košarci skoro sat vremena.

12. Ееее да, Оупен корт је до јаја емисија, а и НБА на ТНТ-у такође са Шеком, Барклијем, Кенијем и И-џејем.... И ту заправо причају о кошарци, док на ЕСПН-у Скип Бејлс само једе говна....

13. Sto ovako neaktivna tema....karaj KLIPERSE

14. Nervira me mnogo Skip,jebala ga statistika
    više ga i ne gledam,prešo sam na Open Kort

15. Kakva utakmica sinoć između Volvsa i Blejzersa. Vodio Portland nekih 25-6 razlike i vrati se Minesota na 3 poena u 3 min pred kraj. Derik Vilijams odvalio u drugoj polovini treće i u zadnjoj četvrtini. Da napomenem da nije bilo Lava i Rubija, a Peković(21 poen i čini mi se 15 skokova) se povrijedio u 3. i izašao( valjda je prepona u pitanju). Mislim da je Portland oborio klupski rekord u trojkama sinoć. Batum lud ko struja. S druge strane, Volvsi imali 1/9 sve do kraja treće četvrtine.
    I vratili se na koš-dvarazlike i nisu mogli do produžetka. Kako su ljudi igrali odbranu, i to bez ove trojice, ali Kirilenko i Vilijams ojebali mater. Ali mnogo dobra utakmica, ja sam se oduševio.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.