Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
KARMELO PURD IN FORTI, SIKSTIN IN D FORT KORDR ALOUN!
А још ће се, колкомишчини, Никсима приде и Амаре уклопити лепо кад се у потпуности среди, опорави и врати у форму.... Никси су уклопили до јаја тим са добрим тренером....
Još malo pa ću početi da više gotivim LeBrona nego Karmela. Ali oduševio me je Derik Viliams sinoć.
Sve ce njih Golden State da isprcangija!
Portland ima šutersku liniju boli glava. Ali sinoć im je sve ušlo. Da je Šek bio u njihovoj ekipi i bacio, ušla bi ko suza.
Da dobri su,Lilard je meni najjaci ruki ove godine igra carski,treba ima samo klupa i mogu da se nose sa svakim...
Da imaju nekog centra dobrog mogli bi daleko da doguraju. A Lilard bi trebao biti ROY.
ЛАДНО НЕМА ЈЕБЕНИ СЈЕТЛ ВИШЕ КЛУБ!!!
Hahahahhaa. :D Idi bre Fejzaro u kurac. :D
Какве је среће Портланд и Лилард ће им се повредити и сјебати си каријеру тако..... А и нису исти играчи он и Рој, Лилард је нешто лимитиранији што се тиче ротације, али боље проиграва.... Не знам, видећемо све, мрзи ме да размишљам о томе сад....
JEBO TE LEBRON!
Леброн је најбољи играч у лиги. :)
Ne dok je tu najbolji beli igrac - Radman
Iako je najbolji igrač Lebron, Melo je najveća mađija i najbolji košarkaš u ligi. Ja to kako gledam njih dvojica su k'o Mesi i Ronaldinjo, Mesi najbolji jašta, ali je mnogo lepše gledati Ronaldinja kako se smeje i jebe majke i slobodno se može reći da je Ronaldinjo veći fudbaler u smislu mentaliteta.
Мело игра одбрану испод просека за једно крило. Леброн је покривен на свим пољима кошаркашке игре. Продор, шут, солидна игра из поста, скок, асистенција и јебено добра одбрана.
Otkad je Edin napisao onu kolumnu, svi se odjednom setili Mela
Si pročitao ti? Kažem bolji je igrač Lebron, ali lepše je gledati Mela. U ofanzivi je bolji Melo, da ne dođe do zabune. Mnogo bolji šut i igra iz posta, prodor i skok tu i tamo, ali je Lebron mnogo više all-around pa da kažemo da je sveukupno gledano bolji.
EDIT: I Melo je počeo da igra odbranu ove godine bre! :)
Ja se ložim na njega odavno, kakva kolumna kakve pičke materine.
Nemoj biti smiješan i porediti Ronaldinja i Mela. Ne ide ti to nikako.
Biće večeras finih utakmica. Derbi istoka :DD