Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Крах фаворита.... Хорнетси добили Спарсе, јебени Визардси Тандере.... А Селтикси без Ронда објаснили неке ствари Никсима....
Vec smo pricali ovde o tome, samo se nadam da ce Amare da prihvati da ulazi sa klupe da ne upropasti sezonu i timu i sebi i Melu.
Ова прича већ толико постаје досадна да ме почима ужасно нервирати (ништа лично против тебе брате Конзерва, али где год да одем увек ликови кењају о томе као да су бољи стручњаци од Мајка Вудсона).... Амаре једино може да побољша Никсе и ништа више, што се и показало кад су Спарсе разбили као звечку.... Никсе једино може сјебати Мелово солирање кад га неће као синоћ.... Треба покривати и четворку и треба проширити могућности у нападу....
Кармело Силовао јуче као Расел Вестбрук и Коби заједно.
Haha, Melo imao šut iz igre 6/26, koja smejurija. A prosto je neverovatno da ja opet Vizardse padam na tiketu protiv favorita. Inače, solidna partija Veselog, 5/6 iz igre, oslobađa se pomalo.
Ако почне опет као у Денверу да солира неконтролисано, коштаће то Никсе пуно.... А све нагиње ка томе....
Ма курац се поправља Весели, још гори учинак има него прошле сезоне.... Најбоље ће му бити, или да се врати у Евролигу или да игра развојну.... Док још може да извуче из себе сав таленат....
Entoni je mozda trenutno najbolji ofanzivni igrac u ligi...
Kakvu odbranu igra Indijana. Pojeli su Majamija sinoć. Nije bilo baš prljavo kao u plej ofu, ali beton. I više ljudi daje poene, a kod Hita samo trojka igra. Vejda kenjale trojke, al džaba. Dobro, i Pol Džordž iz Indijane je imao 29p 11sk, čini mi se.
Peković rutinski odradio Atlantu. Komentatori opet svršavaju na Rubija i tako. Jutros gledam izvještaj sa utakmice i kenjaju o Rubiju i samo na kraju spomenuše Pekovića. A čovjek imao 25p 18sk.
Hjuston uzeo Lejkerse, Harden opet prebacio 25, 13. utakmicu za redom. U 3. četvrtini napraviše im seriju 18-2(ili 3). Neš prešao 10k asistencija. Sve u svemu, jebi Lejkerse. Iduću igraju sa San antoniom, pa sa Oklahomom. Još je daleko plej of, ali ja mislim da Lejkersi neće biti tamo.
Slazem se, Lejkersi tesko da ce igrati plejof..bas tesko...
Pekovic bi ove godine trebao da bude MIP sigurno. Lejkersi treba sto pre da se ratosiljaju Howarda a jos vise D'Antonija,covek je bukvalno isteran iz NY,kad je on otisao NY je poceo da igra nabolje.Mislim da ce uci u PO nekako na jedvite jade al da ce tek tu pokazati svoju igru.Hjuston ce uci u PO al ce samo biti mala zackoljica timovima koji imaju pored konstantnih igraca i dobru klupu i koji ce ih pregaziti.
Moguće je, ali nije medijski mnogo praćen Peković, a imao je već11 dbldblova. Hjuston tek iduće sezone može da se smatra ozbiljnijom ekipom, još su mladi. Ove sezone i prvi krug plejofa će biti uspijeh.
Ди Ентони је тренер који форсира ран енд ган кошарку. То је могло функционисати у Финиксу, донекле, са Нешом, Стадмајером, Мерионом, Барбосом, Белом... гдје је Стадмајер играо 5ицу. У Никсима је монголодид покушао да направи исту ствар али није ишло.
Ови Лејкерси нису екипа за такву кошарку. Са таквом кошарком се прстен не узима.
E sad kolko je njegov Run.and.gun bio uspesan pitanje je,imao je vrhunski skolop igraca tada,i mozda najbolja ekipa Finiksa ikad. Sad je kod LA reket busan ko svajcarski sir zbog zbog ovakve igre Howarda i Gasola,plus Dantonijev sistem u kome samo forsiraju napad i zato primaju ogroman broj koseva po utakmici. Zaboravio su Legendarnog L.Barbosu! :)
Нисам га заборавио, погледај боље ;) и рекох донекле је функционисало.
Ди Ентони по мом мишљењу није тренер за ''великане'' и екипе које у сезону улазе са амбицијама за прстен. Просјечан тренер који нема ауторитета над играчима. Лејкерси не могу далеко са оваквом игром и то је чињеница... ако изборе и тај плеј оф!
Sloan je nudjen Lejkersima medjutim oni su se opredelili za Dantonija,moguce i da je to bilo na Brajantovu inicijativu kako bi se sto vise forsirao napad,al nikako nije urodilo plodom. Licno bih voleo bih da se ratosiljaju Howarda i da Gasol dobije sto stabilnije status da ge ne dovode u pitanje za odlazak iz kluba.
prosle godine je bio treći, iza Andersona i Iljasove.
Ove godine ima samo 2.3 poena vise i 1.3 skoka vise po utakmici, za sedam munta vise igranja.
Hocu da kazem da iako igra sjajno, statistički nije toliko napredovao da bi opravdao MIP, bar ne za sada.
Da. Prosle godine je Adelman pizdeo na medije zbog cele ludnice oko Lina, dok je Pek u to isto vreme poceo da igra kao starter i odvaljivao kao nikad, a niko od novinara to nije ispratio
Moje je mišljenje da su do sada MIP najviše zaslužili Varežao i Harden, ali pitanje je kada i da li će se Varežao vratiti, izgleda da ide na operaciju
Pekovic ili Harden,mada sto kazes mediji su naklonjeniji ovo drugom,mogao bi i ovoj konkurenciji da se nadje Steph Curry,ali je opet dalji od ove dvojice...
Ako bi morali da biraju između Pekmena i bradatog izabrali bi drugog sigurno,iako možda Peković to više zaslužuje od njega
Nije Harden napredovao ništa, samo je dobio mnogo više minuta igranja, siguran sam da bi igrao ovako i prošle sezone da je igrao 38 minuta po tekmi, mada to i ja serem malo lolol. Trebalo bi da MIP ode Varežau ako se vrati na vreme, tu su i Beba, ako se vrati takođe, O Džej Mejo, Kemba Voker, Grejvis Vaskez, Džru Holidej....
EDIT: Jebo ja mater ovom Karmelu, čovek svake godine propusti po 5 tekmi zbog suspenzija.
Indijana odbranom do tituleeee!! :DD
Derik Vilijams je moj novi omiljeni mladi igrač.
Nešto sam čitao da bi mogao onaj ludak Birdman da ode u Majami.
Sta je sa Birdmenom? Mnogo je jak lik, nisam cuo nista o njemu dugo, izgleda da je pedofil! Lololoo
Al odbranu kida, to je apsolutno!