НБА

1. Melo je za mene najvece iznenadjenje ove godine.
    Poceo covek da dodaje loptu i da igra odbranu, a nastavio da sipa koseve kako mu se hoce.
    Vec smo pricali ovde o tome, samo se nadam da ce Amare da prihvati da ulazi sa klupe da ne upropasti sezonu i timu i sebi i Melu.
    Navijam za Seltikse, ali ne vidim pomocu kakvih trikova mogu da se izvuku veceras...

2. Sranje, sad vidim da su Ronda banovali na jednu utakmicu, tako da ne igra veceras.
    I nece biti neki derbi

3. E jebi ga, to je bezze. Sad sam se i ja isfurao.
    Nego imam osjećaj da je ranije više ljudi bilo na NBA temi.
    Danas sam čitao nešto na netu i postavljeno pitanje da li Seltiksi treba da se razjebavaju jer su prestari? Ja kontam da im je vrijeme. Ali Garnet je već dobio nov ugovor. Interesuje me kad će San Antonio početi da opada.

4. Nemoj biti smiješan i porediti Ronaldinja i Mela. Ne ide ti to nikako.

Mislio sam po ljubavi prema igri i ponašanju na terenu. Nasmejani obojica.

5. Boston vodi u prvoj četvrtini!

6. Zaboravih najbitniju činjenicu da napomenem, Melo je klač! Dobiće Niksi opušteno, Melo propustio celu prvu zbog faulova.

7. Pa, zaustavio Boston Mela u prvom poluvremenu, menjaju igrace na njemu - Green, Lee, Terry, ali zato ocajno brane sut za 3.

Ipak ce biti zanimljiva tekma do kraja.

8. Je gledam sad, a i neće ga nešto, možda i bude zanimljivo hoho. Pirs ojebao.

9. Јел има пренос на тевеу?

10. nema na TV, imas na netu
    Pirs je cudo, niti ima odraz, niti je brz niti eksplozivan, a opet sam sebi stvori sut.

11. ма мрско ми да гледам на нету, оћу да се завалим у кревет и да гледам ко човек. јебига, фала

12. kupi laptop lol
    ja sam u krevetu

al sto ameri imaju grozne reklame protiv pusenja, da ti se smuci zivot

13. Pirs na iskustvo sve, op op stepbek šut.

14. Pirs 4. licna, tesko ce se izvuci sad

15. Aukurac, ureko' čoveka.

16. Nisam očekivao da Niksi ovako loše odigraju kod kuće, naročito drugo poluvreme.
    Samo JR i Čendler bili dobri.

Boston treća popeda za redom, ako se ne varam po prvi put ove sezone imaju tri za redom.

17. Aj da mi neko od vas šibne link za Memfis - Sakramento ljubim ga.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.