НБА

1. какав нелол

бар је смешна кинта, па се ниси изнервирао због пара

2. igrajte ovde nba

https://www.fanaments.com/

nisam siguran ali mislim da daju jos uvek 5$ no deposit bonus. Fantasynova je govno

3. rodni hud polako postaje jedan od najboljih igrača sa prošlog drafta

4. бјелица пре неко вече шутао 5/6. за два. 0/0 за три. очекујем да нам небо падне на главу.

5. to to to to!! jeste li spremili nachose i umak?

6. Gordon - šampion u zakucavanju.
    Buker - šampion u šutiranju trojki.
    Tomas - šampion u skils čelindžu.

7. to mica, i ja mislim da ce booker pocepati

8. Onaj nosač nameštaja? Sve tarzani jel tako?

9. Koliko mi je krivo sto Bosh ipak ne ucestvuje, najgotivnija glava u NBA. Kari ce tesko da odbrani titulu.
    Takmicenje u zakucavanjima bi trebalo da bude najjace poslednjih godina, Levin i Gordon favoriti al i ova dvojica mogu da pokidaju

10. U koliko sati pocinje?

11. Trojke i zakucavanje, skils ne moram da gledam ako je prvo to

Edit: asi brz jbt

12. Samo da ne zaseru sa onim sranjima poput preskakanja auta, zakucavanja na dva koša i sl. Uzmi loptu brt i zakucaj, nemoj smarati daun foricama.

13. Imate reprizu u 10 sutra. Ja čekam da vidim 3p takmičene, očekujem da Redik dobije. Je l znate da je počeo da radi podkast za Vojnarovskog? I to baš do jaja podkast, slušao sam sad kad su mu bili Neš i Džamal Kroford.

Gledao sam i trening ovog tima sveta što je noćas igrao, Jokara glavni skečer tamo, Mesina ga izgleda baš gotivi, malo malo pa mu nešto dobaci. Jedna situacija:
    kaže Mesina Porzingisu - moraćeš malo i trojku da igraš večeras, mnogo visoki imamo
    ubacuje se Jokić - je l mogu ja pleja da igram?
    - ne može kaže mesina, mnogo će ružno da bude
    A i Mesina nahvalio Bobišku. U svakom slučaju, interesantnije mi to bilo od tekme jbg

14. ^ znači dobar podkast? Mrzelo me da slušam, al kad ga hvališ, moraću

Ajmo Ajzea, Redik, Gordon za tiket, ajmo breeeeee

15. beni, relativno skoro je bio intervju sa Mesinom bio u Srb čini mi se, sad u pola noći ne mogu da se setim što je bio jbg, ali uglavnom hvalio isto i Bobija i Jokića i sl.

Možda i nije bio u Srb, ali domaći portal(i) radili intervjue ne verujem da su išli u Ameriku.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.