НБА

1. Kasno Rudi u Toronto stiže.

2. Не стиже касно, већ таман на време.... Репторси праве тим за наредну сезону, а праве га одлично.... Решили су се Калдерона, који је са Лоријем у тиму био вишак, и добили добро крило.... Још ако им Барњани заигра како уме имају пристојан тим за наредну сезону....

3. Pitanje je bilo, da li će ući u plej of. Za to sam rekao da je kasno.

4. Ко зна, можда чак и није.... На истоку ће осми тим бити испод 50% победа.... Бакси, на које сам типовао да иду у плеј-оф су у очајној форми.... Но, није им циљ ова сезона, већ наредна.... А и покупиће неког доброг пика још на драфту....

5. Rekoh ja jednom prilikom, bez povreda i jačanja nešto slabijih ekipa, NBA jači nego ikada. Mada povredio se onaj sa Kentakija što kida, uticaće to na plasman na draftu sigurno, šteta.

6. Ноел? Небитан је он за Репторсе.... Торонто ће, уколико наставе са добрим резултатима бити око десетог места негде, а Ноел иде готово сигурно у првих пет....

7. A jbg i Salindžer je igrao k'o lud, predvodio Ohajo, al' eto ti sad...

8. Jesam li ja jedini koji navija za Boston?

9. Мени је најдражи тим Оклахома.

10. U Oklahomu došao Bruer, ako se lepo uklopi a trebalo bi, ima da tek počiste ovaj drugi deo sezone.

11. Kako su Lin i Harden pojebali OKC,Lin dodje ko neka talija u kojoj god ekipi da igra i s kim god da igra,steta je sto ove sezone nisu dobili nekog jaceg igraca ispod kosa,mogli su i napraviti nesto u PO ovako posle prve runde s kim god da se ukrste ispadaju.

12. Jesu dobri baš sastavili se uhvatili onaj tempo, pa su malo pali, ali su se vratili. Odlična ekipa doveli su Robinsona, meni žao što je otošao Moris, ali opet braća blizanci će igrati zajedno ako ništa. :D

13. Jesam li ja jedini koji navija za Boston?

Nisi naravno, ja ih volim više od Zvezde, a ne znam ni sam zašto. :) Večeras su igrali super, mada je bilo protiv Finiksa, verujem da nemaju šanse protiv boljih ekipa ako ne dovedu nekog solidnog centra, pričaju da će dovesti DJ Vajta, ali i on jedva dva metra prebacuje. Da sam na njihovom mestu potpisao bih Lua Amundsena, jeste da i on nije neki visok, ali je borben i u Indijani je bio miljenik navijača.

14. Ajmo bre napolje GS i Juta, da u plejof uđu Maveriksi i Lejkersi.

15. GSW u novim dresovima skinuše skalp San Antoniju...

16. ГСВ у фудбалским дресовима! љољ
    Лејкерси има да уђу у плејоф, ако не заслуже сами, ценим да ће судије да почну да раде свој посао, како им Штерн буде наредио. Ипак, много звезда је у тиму, а до следеће године, Кобе и Неш могу и да умру. Ја, лично, навијам за њих.
    Харден уништио ОКЦ и то ми је баш драго.
    Ал' ако има неко да је видео како су Ђинобили и Данкан одиграли акцију за продужетке синоћ, верујем да лепшу/једноставнију скоро није видео.
    Сумњам да има ико да мрзи Бостан!
    Уздравље!

17. Dzeret Dzek i Crawford najbolji sesti igraci godine. Veceras Hjuston igra sa WSH mislim i da ce njih pogaziti,jebeni Harden nikako da stane.

18. To htedoh da kažem. Gotivim Boston,Ronda pogotovo još otkad sam ga sreo u Palma de Majorci kako ladi muda,nesam mogo vjerovat. Bez centra su goli kurac realno, imaju tu Garneta i Pirsa za spoljne,Bredli može da igra beka, samo centar,ja bih najradije da vidim Pekovića,il Vučevića.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.