НБА

1. Boston mi je tim od kojeg imam celu garnituru,od torbi,majci do nakitnjaka.

2. ja bih najradije da vidim Pekovića,il Vučevića.

Pa naravno, ali realno nemaju nikakve šanse da ih dovedu, od mogućih nekako mi najbolje deluje Amundson, za sledeću godinu ko zna, možda Garnet ode i u penziju, Besa bih trejdovao mada njega ni Megavizura ne bi uzela. Inače gledao sam juče Lejkerse i sudije su im dosta pomogle kao po običaju, 3 koraka Artesta oni dobijaju koš i faul, kasnije Hauard odvali ruku Metjuzu faula nigde, tehnička Portlandu i eto. Kako je krenulo možda i završe u plejofu ako se Hauard teže ne povredi, a i na istoku Toronto ima solidne šanse da sustigne Milvoki sa ovim timom. Hjuston dade 13 trojki sad u poluvremenu, ko zna s koliko će završiti do kraja, lud tim totalno.

3. Jel zna neko neki jutjub kanal gde se izbacuju izveštaji sa hajlajtsima sa utakmica? Ja pratio NEWNBACIRCLE al vidim sad da su njih ugasili.

4. Погледај на њиховом каналу, требало би да избацују и хајлајтсе.

5. samo ukucaš nba.com i imaš šta god hoćeš lol.

Veceras Hjuston igra sa WSH mislim i da ce njih pogaziti,jebeni Harden nikako da stane.

Ipak ne.

6. E fala, ko bi reko da ima tamo. :D

7. Mlatoni, nba.com ti je najbolji za to. Ako baš gotiviš neki tim, lajkuj njihovu FB stranicu. Isto važi i za igrače.

8. odlicna utakmica Lejkersi Dalas,Kobi fantastican milina je gledati ga majke mi

9. Кобе је најлуђи кад га 'оће, ал' 35 'дина је 35 'дина! Не може више ко пре пешест сезона.. Надам се да ће ући у плејоф..

10. Ja se, eto, nadam da neće ući u plej of. Nisam mogao vjerovati da su dva puta Kobiju sudili korake. Izgleda da Kuban ipak nije u budale plaćao onolike kazne, ipak sude normalno kad su u Dalasu.
    Al opet ona budala dade preko 30 poena. A Lejkersima nisu mogli da uđu u reket, ona dva ludaka, Artest i Hauard samo poklapaju.

11. Kurčina, tebra, zato Denver razbi Lejkerse sinoćke. Istrčali su jedno 70 kontri i svaki put zakucali, mnogo dobro igraju kod kuće, što u neku ruku rezultat i govori. :)
    Hauard je jedna stoka lenja, uopšte ne želi da igra, ne znam koji mu je kurac?! Meniml zakucao preko njega, da se na prste popeo, skinuo bi mu tu loptu. Maveriksi su kurac bez Novickog, koji je dugo bio pod povredom i očigledno mu treba vremena da se vrati u pravu formu, ako se ikada bude i vratio, što je kod visokih ljudi teško. Meni lično, on je doktor košarke, al' ovo nije onaj od pre 2 godine..

12. Ja mislim da se Dirk vratio skroz, ali malo prekasno. Ne mogu oni doći do plej ofa, a nadam se da neće ni Lejkersi. Što se tiče pikova, mislim da je njima svejedno(Lejkersima) jer su istrejdovali sva prava na pikove do ne znam ni ja koje godine. A imaju relativno staru ekipu. Mada, nema zime za Lejkerse. A umro im je i gazda neki dan.

13. Вратио се Дирк, ал' баш као што каже брат Дуб - највероватније прекасно.... Штета, јер су окупили један солидан тим.... Матор додуше, али солидан.... А и Картер још у неким утакмицама подсећа на старе дане....
    Не протежира Стерн Лејкерсе као што неки диване, већ протежира тржиште Лос Анђелеса, а пошто ЛА сада има и Клиперсе, за Језераше га боли курац шта ураде.... Мада бих волео да они и Далас уђу у плеј-оф јер није исто без њих....
    И ПАРКЕР ЈЕБЕ КЕВЕ.... Феноменално игра у наставку....

14. Slažem se, bez LA i Dalasa neće plejof biti isti. Pade mi na pamet jedan komentar sa Jutjuba da kada se penzionišu matorani Dankan, Kobe, Dirk, KG liga definitivno više neće biti ista. Mnogo sam voleo vremena kad su oni bili u najboljim godinama + dok su igrali Šek, Peđa, Divac, MekGrejdi i mnogi drugi... Za koju godinu verovatno neću znati pola lige, kad sve budu ''mlađi'' momci.

15. Ja se samo nadam da će biti kvalitetnih centara. Već sam pisao na ovoj temi da volim ekipe koje igraju jaču odbranu, zato mi je Indijana gotivna. Pogotovo nakon prošlogodišnje serije protiv Majamija. Drago mi je što je Peković napredovao mnogo. Rekao bih i da se Noa popravio dosta. Memfis ima Rendolfa i Gasola i tako... Hauard je baš karina trenutno. Najviše me nervira Grifin koji previše ide na sirovu snagu. I Šek je to radio, ali to je nekako bilo drugačije. I još mi je krivo što su Lejkersi uzeli Dalasa.

16. Ма знаћеш брате Дуларде, јер тако ће за 10-15 година говорити и за Леброна, Мела, Дурантулу, Роуза и остале ''нове момке''.... Тако сваки пут кад је нека генерација играча на заласку диване....

17. Da, ali onda će CP4 biti glavni :D

18. Da, ali onda će CP4 biti glavni

Tako je!

19. ко је она истетовирана животиња са чироканом у мајамију јебем ти леб

20. @Fejz Birdman Andersen

Nocas
    http://www.youtube.com/watch?v=13kr7g_K3WQ

Jedan interesantan klip od pre 60 godina Bil Rasel,sunce ti O.o
    http://www.youtube.com/watch?v=j2AlFrOj5Mc

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.