НБА

1. Love/Pekovic/Kirilenko da su zdravi lagano PO

2. И Роја не треба заборавити, ал' тај је још у Портланду завшрио каријеру.... Четворица из планиране прве петорке су им повређени.... Јеботе, какав баксузлук....

3. Prirodna selekcija sastavni deo igre... Al' tu je valjda sledeća sezona, još kad dođu Šabaz, Glen Robinson III, Tim Hardaway JR, Rajan Keli, Kodi Zeler, Ben Meklemor... toće da pršti, uz manje-više zdrave ekipe sezona ima da se igra na krv i nož. :D

4. Pa Minesotu su i prosle sezone jebale povrede u manjoj blazoj mjeri tek...

5. Ako pratite Hoopmixtape videoe na yt, ima strašnih potencijala... Što kaže Al, ja očekujem da sledeća sezona bude bolja od ove.

6. Meni su gotivni McAdoo i Paige iz UNC-a

7. Povreda Kobija. Ojeba ih Atlanta sinoć.

8. Koliko će pauzirati? Koji kurac sa NY , valjda dobiju sljedeću.

9. Ne znam koliko.
    Sad nešto gledam. Pa Dalas još uvijek ima neke šanse za plej of.

10. http://nbadraft.net/2013mock_draft
    Eto nekih predviđanja i analiza.... Šarić 15. pik. :D Paul i Prince sinoć dali 10000. poen :D

11. Moja predviđanja za draft: Marcus Smart, drugi pik, ima da bude fantastičan tandem sa Vučevićem... Smatram da će Orlandova franšiza da izgradi mnogo jak tim oko njih dvojice kroz naredne godine.
    Noel, četvrti pik, fantastično će se uklopiti u Klivlend. Zašto? Pa zato što je čisto odbrambeni igrač. Kyrie i Waiters su prve napadačke opcije, a nemaju odbrambenih igrača. Dok je ovaj ogroman, igra PF/C, fantastičan bloker.
    Peti pik Shabazz (što me strašno podsjeća na Kobazz, pa mi djeluje perverzno), mi previše liče na Westbrooka indijanca. Divlja, ne zna da se zaustavi u napadu, troši lopte... Oslanja se isključivo na atletizam, sa vrlo malo korišćenja šuta. Ali ipak će izgleda završiti u Kingsima, tako da možda i dobro prođe jer im treba neki dominantan igrač.
    Cauley-Stein, C, 10. pik, OKLAHOMA! Sjajan igrač na oba kraja terena, fantastičan tandem sa Ibakom, baš ono što im i treba. Pored njega i Air Conga, ako im neko uđe u reket, najebo je... A za razliku od Perkinsa odličan je napadaš, samo mu treba malo mase. Potencijal.
    Glenn Robinson III, 11. pik, isti Andre Iguodala. Isti.
    To je to otprilike.

12. А Меџика су већ заборавили....

13. Ja nešto ne znam da je Medžik igrao sa sidom, tj. da mu je bila otkrivena dok je bio aktivan. Nemam pojma, nisam informisan, samo pretpostavljam. Nego daj malo prokomentarišite ovaj sledeći draft :D

14. Kad je sledeci draft?

15. Odmah prije početka sezone, ali manje/više se i sad zna ko će da bude koji pik, i ko će đe da ode. Oscilacije su minimalne.

16. Ja nešto ne znam da je Medžik igrao sa sidom, tj. da mu je bila otkrivena dok je bio aktivan. Nemam pojma, nisam informisan, samo pretpostavljam.

Игр'о је. Не знам, сазнало се да је заражен ХИВ-ом негде '91. ил' чак можда '90, немам појма сад, па је нешто мало одсуствовао, мислим да је чак и рек'о да прекида каријеру и касније га ваљда играчи звали да се врати. На олимпијади '92 је игр'о са ХИВ-ом. Е да, и то није сида. Сида је тек кад вирус мутира и онда више тешко да можеш да живиш дуго, а овај још жив и изгледа здравије од мене. хехе

17. Игр'о је. Не знам, сазнало се да је заражен ХИВ-ом негде '91. ил' чак можда '90, немам појма сад, па је нешто мало одсуствовао, мислим да је чак и рек'о да прекида каријеру и касније га ваљда играчи звали да се врати. На олимпијади '92 је игр'о са ХИВ-ом. Е да, и то није сида. Сида је тек кад вирус мутира и онда више тешко да можеш да живиш дуго, а овај још жив и изгледа здравије од мене. хехе

Vi'š nisam nešto bio informisan. A ovo sida, HIV, terminologija, ne mogu još i tim da se bakćem, dovoljno je ovo o košarci što znam lolol :D

18. Melo , Stodemajer i Čendler povrijeđeni. Kakav peh!

19. Dankan 28 poena i 19 skokova!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.