НБА

  1. Ma jebo tebe ceo NBA na čelu sa ćelavim komesarom Silverom jebo sam te u ta tvoja usta škrbava

  2. dodji purgeru ,da ti svrši čika usta da se zagrcneš pa ktoz nos da ti izleti tvoj white dragon ahahahahahah

  3. ti stručnjače za nba stoko maloumna degeneriku mrtvi svršim ti na DNK

  4. Kad takav očepljeni lobotomit kao ti uspe da tu jedinu preostalu napaćenu sivu ćeliju napregne do svog apsolutnog maksimuma i posloži reči u jednu za svoje standardne dovoljno koherentnu rečenicu i usudi se da me nazove maloumnom stokom jednostavno pustim suzu radosnicu zbog činjenice da ste i vi mentalno zaostali u vrlo retkim slučajevima sposobni za korišćenje nekih osnovnih formi jezika kao sredstva komunikacije umesto uobičajenog balavljenja i crtanja voštanim bojicama po zidovima.

  5. Bez ijednog zareza, moliću lepo.

  6. šmokljo daj bre ne zajebavaj ,hromozomu stari ,pazi sad :
    Gde god pogledate videćete kako je naš celi život baziran na nasilju ili strahu od nasilja. Od najranijeg detinjstva smo izloženi nasilju roditelja i starijih osoba. Kod kuće, u školi, na poslu, u fabrici, na polju, u trgovini, uvek postoji nečiji autoritet koji nas tera na poslušnost i tera nas na izvršavanje volje tog autoriteta.

    Pravo na to da nas prisiljavaju raditi nešto se zove autoritet. Strah od kazne je pretvoren u obavezu i naziva se poslušnost.

    Svi odrastamo u ovoj atmosferi prisile i nasilja, autoriteta i poslušnosti, obaveza i straha od kazne, živimo to kroz celi svoj život. Toliko smo duboko ušli u taj duh nasilja da nikada ne stanemo i zapitamo se da li je nasilje dobro ili loše. Jedino pitanje koje postavljamo je da li je nasilje legalno i da li ga zakon dozvoljava. Ne propituje se pravo vlasti na ubistvo, oduzimanje ili zatvaranje. Ukoliko je neka osoba proglašena krivom za sve ono što vlast stalno radi, proglasiće je ubicom, lopovom ili prevarantom. No, dokle god je počinjeno nasilje „zakonito“, vi ga odobravate i pokoravate mu se. Dakle, nije nasilje ono čemu se protivite, već ljudi koji koriste nasilje „nezakonito“.

    To zakonito nasilje i strah od njega dominira našim celim postojanjem, individualnim i kolektivnim. Autoritet kontroliše naš život od rođenja do smrti – autoritet roditelja, božanstva, politike, ekonomije, društva i morala. No, o kojem god obliku autoriteta bila reč, uvek je tu moć koja vas drži u pokornosti zbog straha od ovog ili onog oblika kazne. Bojite se boga i djavola, sveštenika i komšije, poslodavca i šefa, političara i policajca, suda i tamničara, zakona i vlasti. Celi vaš život je dugačak niz strahova – strahova koji vam ozljeđuju telo i sputavaju duh. Na svim tim strahovima je baziran autoritet boga, crkve, roditelja, kapitalista i vladara.

    Zavirite u svoje srce i vidite govorim li istinu. Čak i među decom desetogodišnji Johnny šefuje svom mlađem bratu ili sestri na osnovu autoriteta svoje veće fizičke snage, na isti način na koji Johnnyju šefuje njegov otac na osnovu svoje veće fizičke snage i Johnnyjeve finansijske ovisnosti o ocu. Dajete autoritet svešteniku i propovedniku jer mislite kako oni mogu na vas sručiti „božji bes“. Pokoravate se dominaciji šefa, suda i vlasti zbog njihove moći da vas otpuste s radnog mesta, unište vam posao, strpaju vas u zatvor – a tu moć ste, da ne zaboravim to reći, vi njima dali u ruke.

    Dakle, autoritet vlada celim vašim životom, autoritet prošlosti i sadašnjosti, mrtvih i živih, a vaše postojanje je stalno napadanje i nepriznavanje vas samih, stalno podvrgavanje drugima i izvršavanje tuđe volje.

  7. Ајде одјеби са моје теме смарачу јебени спемерски (не ти Мелки, већ Стратимир)....

  8. Šmoklja
    Kenjaju po Embidari za ovo, a po meni ovaj debilko Smart tražio bika gurajući ruku tu i zamalo da dobije rogove u vidu preloma.

    Не кењају му за то, већ за флоп јбг, то му не треба, али ово да, исто као што Рамосу пребацују за Салаха, а овај први кренуо у захват....

  9. Marej je u nekom teškom kurcu izgleda ne samo fizički, bukvalno su bolji bez njega u sastavu.

  10. Smo,verovatno mu je muka od svega.

  11. Bez svađe deco. Jasno je da se svi ovde mnogo razumete i jedino što mi je žao što niste postali neki treneri umesto što ovde besnite.

  12. Mareju je verovatno muka od svega pa nece da igra.

  13. Hotule moram da priznam da me tvoji nipodaštavajući postovi na sportskim temama enormno trigeruju i čine da se osećam masivno istrolovanim.

  14. Ako je tako pogresno si me razumeo nikada mi to nije bila namera.

  15. houltu9l
    Ako je tako pogresno si me razumeo nikada mi to nije bila namera.

    Speech increased to 100

  16. Ma Šmo ovo je san snova sad - ako mogu da nastave da igraju u ovakvom ritmu naravno, i ako ostanu zdravi

    - Jokić na nivou od prošle sezone
    - Gordon takodje, sasvim solidan
    - Porter sasvim solidan
    - Deandre radi bukvalno ono što treba
    - KCP šutira solidno sasvim i igra ok
    - Brus Braun me iznenadio sa ovim sinoć, ako nastavi tako da igra, odlično
    - Džamajkl Grin solidan takodje, još treba da uklope Iš Smita koji je super igrač, i Marija naravno. Čoveče to je odličan tim sad, Bouns je bio dobar takodje. To je Jokić + Mari + Porter + gomila igrača koji mogu da daju 10+ poena, što je najbitnije od svega, dosta igrača šutira sasvim dobro, a somborski savant će uvek naći slobodnog igrača. Jak tim, nema šta.

  17. Džamajkl prešo u gsw brate hahahahahahh al u pravu si solidan im je bio kao saboter iznutra. Džef je ostao i ok je. Deandre me izuzetno pozitivno iznenadio, možda zato što je tek početak sezone pa nije stigo da lipše još. Samo Marej da se vrati na makar 50% svog nekadašnjeg učinka, da ne bude da su im povrede usrale drugog potencijalno odličnog beka posle Gerisa.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.