НБА

  1. Da Džef Grin. Kakva šteta za Geriherisa, nikada se nije vratio posle povrede a baš je obećavao. Ma ako od Portera mogu da naprave pravog igrača, a možda i mogu, onda na Marija i ne mora previše da se računa i ne mora da igra pod pritiskom druge opcije koja mora da da minimum 30 poena svaku utakmicu. Jer Porter em što šutira dobro, em kad banu u reket on, Jokić i Gordon to je krš i lom. Slabo su branili reket doduše sinoć, ali u napadu je to već bio opasan problem za GSW.

  2. Geriheris Targaryen

  3. Porter je po meni preveliki rizik da bi od njega očekivao da ti bude neki drugi igrač franšize tipa Pipen. Problemi sa kičmom ne mogu tek tako da nestanu a videli smo prošle sezone iz koliko banalnog napada se ujebo (naravno ako se stvarno prejebo i nije fejkovao povredu da bi odsedeo celu tu sezonu zbog osiguranja kao Mari ili šta ste već beše ti i celt rekli). Ovako kako je igrao protiv gsw je bila uživancija, ima prejeben šut, Durant 2.0.

  4. Jeste rizik, slažem se. Mada biće valda čovek da odigra iole pošteno za onolike noce koje im je izmuzao.

  5. Gledam Lejkerse upravo - nisu preloši, to bi bilo preterivanje...Ali ono, nemaju čemu da se nadaju po svoj prilici.

  6. Rasulo, a Lebitch opet ima one svoje histerične HISSY FITS gde pizdi i nije mu jasno zašto ova skupina g ligaša ne ume da igra košarku kao on koji spada u 0.000000000000000000000000000001% svetskih atleta. Govor tela njegov je užasan, najviše mrzim takve likove na basket, kao pa ja sam mnogo dobar zašto i vi niste isto tako mnogo dobri ok onda ću da se durim kao mala pičkica.

  7. To su prije svega loši timski igrači koje izvlači individualni kvalitet. Isto je i u poslu.

  8. ono jebi ga dovoljan je jedan u kosarci. vestbruk je tolko sebican i narcisoidan, da kad njemu ne ide mora sa sobom da povuce i spali sve.

    znaci nije idealna situacija gde nije prva frula, a tim kao nesto hoce da osvaja. mada lejkersi su odustali

  9. E ali ne baš - RV je doveden pod idejom "Treba nam Vesbruk da bude Vesbruk". To je i Lebron izjavio, koji je, uostalom, i odlučivao o tome kako će da izgleda tim i ko će da dodje a ko odlazi. Ne radi im više bully ball koji su igrali kad su uzeli prsten, drugi timovi su provalili kako to da brane, i sad je problem velik + Dejvis ne daje 40 poena po utakmici i nije baš na svom nivou. Nema tima tu. Ne može čovek od 38 da vodi ekipu i donosi odluke ako nije trener...Vesbruku su ubili samopouzdanje još prošle sezone, kad uzme odlučujuće šuteve - ne valja, što nisi dodao, kad ih ne uzme - treba nam Ras da se uključi i dominira...Ne zna ni on momak kako da se postavi. Žao mi AD u celoj toj priči, jer izgubiće vreme i unazaditi karijeru bezveze.

  10. Nezdrava situacija tu skroz, naročito oko Lebrona. Kontam da ni jedan ozbiljan igrač tipa Lilard, Derozen (taj kalibar) ne bi došao u tu sredinu ni za kakve pare.

  11. Nema šta da ti bude žao Dejvisa brate sam je birao sudbinu, čak su uspeli i jedan prsten da uzmu na mišiće. Kad smo već kod mišića malo su preterali sa drogama koje su dali Dejvisu, ste mu vidli ramena, liči na prajm Dvajta maltene. Oće da ga naprave na teškog centra, i to možda čak i ima smisla, juče je igrao vrhunsku odbranu na Nurkiću imao nekoliko nenormalnih banana, ali nije on taj igrač, ako mu dodaješ toliko na masi onda gubi ono što je nekad imao, skočnost, pokretljivost, mekoću ruke itd itd. Da ne pričam što je još veći napor na kolenima i zglobovima, mislim da to na duže staze neće dobro da bude po nastavak njegove karijere. Sve u svemu drago mi je da lebitch sisa kurčinu samo neka tako nastavi.

  12. Sve potpisujem. Stvarno nznm kako će on nositi toliku masu sa staklenim kolenima, koja ga maltretiraju već godinama. Možda je cilj da se napadne prsten još jednom ove sezone i to je to, mada, po svoj prilici, shvatili su i oni već da nemaju šta da traže.

  13. Sve iste boljke, treća četvrtina opet kao da neka druga ekipa izađe na teren u odnosu na onu iz prvog poluvremena. Marej je svoje odmrmorio, povreda ga je unakazila u potpunosti, više nema ni trunku samopouzdanja, kad je sam ne sme ni da se digne na šut a onda kad je primoran da digne i sam je svestan da ne ulazi. Kao da gledam ono što se desilo Gerisu ponovo. Jebiga konjušaru nemaš sreće sa bekovima, a i ako ćemo realno ne možeš da budeš TOLIKO negativan igrač u odbrani i da očekuješ neko prstenje. Već sam reko, on je postigao i više od onoga što je sebi zacrtao u košarci, boli ga tačno ceo kurac da se cima za bilo šta više.

  14. Kao da sam gledao Spisua protiv nas ponovo sad u liku ovog mladog crnje Sajmonsa, vezao 6 trice u trećoj. Izgleda da prisustvo jednog toliko pasivne panjine od centra u odbrani zbog koga protivnički tim uvek stvara višak povlači za sobom gomilu primljenih trojki. A debili na drugoj strani Džef Grin i KCP otvorene trojke ne mogu da prebace preko prvog obruča, pa šta ste vi mislili koj kurac.

  15. Tako sad cela NBA trenira šut, bukov trupac od dva i po metra u reket i udri. Taman onaj nepomični trupac služi kao nišan.

  16. Ijao kakve budalaštine pišete...ulaze u plej off sig sig...ovo je faza podešavanja ko koliko može.

    Bolje da divljaju protiv Portlanda gde će ionako izgubiti, nego kući od Orlanda i sičnih....

  17. Ući će oni u plejof lepo je to ali ništa više od toga, a kamoli neki visoki plasman u regularnoj sezoni ili sigurno guranje do finala konferencije što su im predviđali pred početak sezone. Naravno sve to pod uslovom da se Mari ne trgne, a ne deluje mi kao da hoće.

  18. Taman onaj nepomični trupac služi kao nišan.

    Čiča Morada, tvoji zluradi sarkastični komentari su bukvalno pogodili samu srž problema sada.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.