НБА

  1. Kako ide sa mladjima, imacemo 5-6 vrhunskih igraca u nba koji ne igraju za repstaciju umesto jednog?

  2. Pokusevski nece moci bar jos jedno ako ne i dva leta dok ga ne naspricaju i nahrane koncetratom dovoljno da moze da pokaze talenat tamo.
    Verovatnor i jovic

  3. Pazi kad britanci nekako ubede ovog da igra za njih jer rođen u Lesteru LOL

  4. Kako bre pisete na telefonu bez greaki. Meni je ovo mucenje, nema automorekt, a bukvalno svaki 5 rec moram da vracam i ispravljam da ne bi izgledalo ovako

  5. Jeste klip malo onako krindž, da se ne lažemo https://www.facebook.com/watch?v=864106741505497

    ali me zanima šta mislimo o ovom čoveku i celoj toj situaciji u koju se uvalio.

  6. Pa zanima me sta misli o Kosovu. Ako je na strani Šiposa, može da crkne. Generalno se tako ponašam za sve te poznate ličnosti kontroverzne, ako su na našoj strani, top, ako nisu, neka crknu.

    Tipa Vajnstin, Epstin itd

  7. Nznm koliko ima godina, da li je na zalasku karijere pa gleda napred šta će biti od njega posle košarke, ili se stvarno ugrobario zbog stavova. Msm pratim ga na fb (lol) duže vreme, znam u kom je fazonu, al debilno malo da dok je pljuvao Tursku vazdizali su ga, a kad je skrenuo pažnju - ne na kinesku vladu, nego na radnike zaposlene u najku u Kini, cela liga izdramila. Dobro nije to prvi slučaj, Rokitsi su morali da se ponižavaju i javno izvinjavaju Kini zbog Majk Dantonija, bilo je i drugih situacija...Ali na šta je to izašlo - jedan nebitni Enes Kanter pljuje najk u Kini, cela Kina se prebaci na hipersenzitiv mod i ukine utakmice tog kluba u čitavoj zemlji, i ovi umesto da imaju malo dostojanstva - brže bolje uvlači se u žuto dupe.

  8. Najluđa situacija ikad jutros na utakmici Dalasa i Denvera (u Dalasu).

    - Kraj prvog poluvremena, Dončić pogađa trojku uz zvuk sirene. Rezultat 59-52 za Dalas.

    - Odlaze na odmor.

    - Sudije pregledaju snimak, što je obaveza pri šutu uz zvuk sirene da provere da li je upućeno pre isteka vremena i jeste bio, ALI, Dončić je nagazio aut liniju pri šutu. Koš se poništava (nisam ni znao da može snimak da promeni odluku koja nije razmatrana pregledanjem). Rezultat 56-52 za Dalas.

    - Počeo već halftime show, čirlidersice, cirkuzanti i čuda, dok se igrači u svlačionicama pripremaju za drugo poluvreme.

    - Sudije i dalje gledaju snimak, Dončić je liniju nagazio tačno 2 sekunde pre kraja. Prvo poluvreme nije završeno, odradiće te dve sekunde pre treće četvrtine kad igrači izađu na teren.

    - Izašli su, Čančar prima loptu i šutira preko pola, ulazi bez koske. Rezultat 56-55 za Dalas.

    - Dalas na kraju gubi utakmicu sa 1 razlike.

  9. Ludilo bilo gledo sam, a i taj poslednji koš na tekmi, trica koju je dao MPJ mi je baš izgledala sumnjivo, kao da je gazio liniju, ali uopšte nisu gledali tako da mora da je sve legit bilo.

  10. I to je ta klupa Denvera sa prosecnim ucinkom od +- od -15, 30 manje od prve postave.
    To je taj kontejner pardon kontender

  11. Majkl Maloun mi je pushio gowno

  12. Nebitno, treba vratiti Marija i MPJ u formu, skontati kako da sad svi igraju zajedno itd. Bouns će biti dobar, onaj mali ruki obećava takodje, DeandreDžordan igra solidno skroz, KCP deluje da će biti ok. Za jedno 10-15 utakmica će krenuti da kidaju, očekujem da uzmu prvo mesto na zapadu bez većih problema. U prva tri tima u najgorem slučaju.

  13. ekipa jesu dobra i cini se da ce biti sa sansima i maveriksima ove godine rivalstvo ako ne bude nekih velikih iznenadjenja, jer iz nekog neobjasnjivog razloga GSW kao da zaboravili da igraju. mada ne zna se sa njima jbg... iako ne verujem da ce da zavrse prvi.

    fora je sto i oni moraju da LoAD mENazUJu ko ostali sto oce da osvajaju ali mi se cini da ce oni umesto da jednostavno odmaraju igrace, da igraju sa pola kurca svako vece - to mi vise ide uz jokicev karakter i tim oko njega.
    sto ne znam, verovatno je i bolje, ali ruzno izgleda vece za vece. ali je tako.

  14. Ne znam, treba Mariju dati prostora kolko oće da bi se vratio u ritam i krenuo da igra pravu košarku, ako se to ikad i desi pošto se skrljao bio baš gadno, i retko ko se vrati na visok nivo posle tako nečega (Derik Rouz npr). Valda još pokušavaju da skontaju da li će od njega biti druga opcija u timu, ili će samo igrati rolu. A i nemaju šampionski mentalitet još uvek, što je problem. Što se GSW tiče mislim da je njima svejedno - uigraće se i spremiti za PO, a tamo im je potpuno nebitno koga će da izvuku.

  15. Saš da vidiš kakav će tranzit GSW da naprave sa Drejmonda i Tompsona na klince u naredne dve sezone, pakuju ekipu, ima da caruju deset godina narednih.

  16. Па зато су и играли преко курца оне две сезоне кад је Клеј био повређен (и Кари прве), а уз те повреде и одлазак Дурента им је омогућио лепу транзицију ту - за њега су добили Расела којег су трејдовали за Вигинса (којем апсолутно лежи улога трећег играча екипе и који је таман у средњим 20им), без њега су могли да тенкују и да добију и Кумингу, Пула и Вајсмена иако је Пул једини који игра како треба од њих, додуше Вајсмена повреде јебу солидно....

  17. Bolje izgleda na terenu definitivno, zašto je sinoć igrao samo 8 minuta? Nadam se da nije povreda neka.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.