НБА

  1. Mali Poku ove sezone:

    23.8 minuta
    9.1 poena
    42.9 šut
    34.3 šut za 3
    5.5 skokova
    1.5 asistencija
    0.8 ukradenih
    1.6 blokada

    Ovo je u redu skroz u suštini.

  2. Polako počinje da izgleda kao da ima obrise pravog NBA-level košarkaša. Ima tek 20 godina a ovo mu je već treća sezona. Mada mu i dalje predviđam neku Smailagić sudbinu i povratak u evropu.

  3. Ne znam, mogao bi da odigra u par ekipa rolu, tipa Saša Pavlović, tako nešto. Dvadesetak minuta i ovu neku statistiku, desetak poena, 5-6 skokova, 2 asistencije. Što je u redu karijera. Teško će se izboriti za bolje, nema mentalitet da grize i da se bori, mekan je nekako. Čini mi se da je dobio malo kila.

  4. Elite defender ne znam bas ali da je kvalitetan u tom segmentu (kad hoce), mimo svojih fizickih mogucnosti, definitivno

  5. Jebo sam te u usta ta tvoja sarkastična meta-ironična glibava škrbava da te nisam jebo znaš

  6. Чича Морада Јокару напада....

  7. Ovo je drugi put da šmoklju trigeruje morada na temi nba

  8. Kako sam istrigerovan polomio sam nogu od orman šutnuvši ga iz frustracije

  9. Cica Morada da poznaje bolje NBA od Smoklje - tako ispada

  10. Igrao centra što mu nije prirodna pozicija ali odlično se otvara u pikenrolu, šteta što je zakovan na klupu tamo pa dobija šansu samo kad je ovako neka kriza sa povredama, inače mnogo veći potencijal vidim u njemu negoli u Pokuševskom mršljaku.

  11. Бољи је поентер од Покушевског свакако, али Покушевски (или макар делује тако) има и преглед и пас бољи, видећемо, ако Мајами зна нешто да ради са играчима то је да из њих извлачи максимум око развоја, од јебеног Данкана Робинсона су направили релативно пристојног играча....

  12. Sve se slažem sa obojicom, sem da Poku ima bolji pas - sad možda malo jer je iskusniji u nba i igra u prodžekt ekipi i ima više slobode. Jović bukv. zamalo zaplakao prošlu utakmicu kad se lomilo na kraju, još je ovo za njega sve novo i preveliko, treba ga navići na atmosveru itd. Kontam da su ga bacili na centra da vide od čega je i kako će se snaći, i odradio je odličan posao, nema šta - čak je i odbranu igrao dobro. Pikenrol, šut, borba pod košem, blok, nalaženje igrača drugih - sve na mest bilo, + nije srljao, što je najvažnije po meni. 23 minuta za rukija je veliko priznanje, iskreno, čini mi se da nije mogao da ode u bolju ekipu.

  13. Ma i prošle sezone su onog turčina Jurtsevena isto tako bacali u vatru, i odlično se bio pokazao, pa evo ga sad zakovan za klupu ni ne vidi parket, nisam siguran da je Majami baš najbolje mesto za ovog, ali nadam se da grešim.

  14. Ko udeblja pokusevskog, ingrama i mene, tom treba dati nobelovu nagradu

    Trio koji nikad nece muku muciti s viskom kilograma

  15. Ako su mogli Adetokunba onda ima bre i vas. Samo droga samo pucanje u venu.

  16. Nznm mislim da za malog Jovića nema zime, trči, šutira, skače, bije se (bio vaterpolista), ima dobar pregled igre i zna košarke. Zrelo deluje već, a biće problem igrati protiv njega jer ima dobru tehniku a porašće i dobiće kila. Majami mora da ganja prsten jer Batler neće biti na vrhuncu još dugo. Pratio sam Štrusa, Hiroa i ostale, nisu baš na nivou ove godine tako da biće prostora za ovog našeg. Po onom što sam video od sinoć - krenuo je da igra od samog starta, shvativši da mu je prilika da se pokaže i da mora da je iskoristi. Pokuševskog što se tiče nema smisla da ga udebljavaju, jer nikad neće moći da igra odbranu protiv velikih igrača, samo bi opteretio kolena i zglobove. Da popravi šut i dosta mu je.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.