НБА

  1. Mislim za dva poena.

  2. Kad Aron Gordon zvani ciglana u jednom trenutku imao 3/3 trojke znali su i sansi da nema kurca od ove tekme. Već u sledećoj će da počnu da grizu u odbrani i da pokrivaju trice kao nezdravi. Tad bi trebalo konjušar da preuzme uzde i krene da ih tovari u postu ali nema on ta jaja.

  3. Ok, razumem strategiju.

  4. Ma to zapatino je izuzetno neefikasno i retardirano, naravno da se nadam da kris pol retard ispadne, gubi lik 20 razlike zaliće se ramenom u mareja s očiglednom namerom da ga povredi. Jednostavno zbog činjenice da sam toliko prekaljeni košarkaški ekspert tačno znam kako će dalje da se odvija serija. Neka vrsta košarkaškog proroka sam recimo to tako.

  5. Jedini bedak uvek znas sta ce da se desi, nista ne moze da te iznenadi, suffering from success

  6. ascended oracle sigma grindset

  7. GDE JE TAJ MELKIJADES SADA DA ODGOVARA ZA SVOJE ZLOČINE PROTIV ČOVEČNOSTI

  8. Ovo je tekma jedna u hiljadu, čiste ih do kraja sansi rutinski.

    Tad bi trebalo konjušar da preuzme uzde i krene da ih tovari u postu ali nema on ta jaja.
    Jednostavno zbog činjenice da sam toliko prekaljeni košarkaški ekspert tačno znam kako će dalje da se odvija serija. Neka vrsta košarkaškog proroka sam recimo to tako.

    Jesi ekspert, ali baš prorok...
    Mada, nisi me ubedio da sve to nije taktika.

  9. Pa dobro, za promenu je ipak imao ta jaja. Ali lepo sam reko da ne mogu da održe taj šut za tri iz prve tekme. Jedini koji je kurca pogodio je kcp i to baš kad se lomilo. Neke nepredviđene promenljive su ušle u jednačinu u međuvremenu, kao npr to što se povredio bitch paul. Još ne treba da se opuštaju, a imaju taj običaj, daleko je ova serija od kraja.

  10. vau kako ovaj marej decxko kida kad opusti ruku, samo da ne choukuje u sledecoj

    Marej sinoc: 3-15

    Sansi na 87 poena, preljepo.

    Fila bez Embida brejknula Boston Kliperse :O

  11. meni ta serija nesto mirise na to da ce se vrati embitch, da mu daju MVP i da skroz zasere od tog trenutka, seltiks 4-1.

    mislim da bi bilo onako fina tresnjica na tortu od govana koja je izasrao svim onim lazima kako ga mvp i ostale individualne nagrade uopste ne zanimaju, iako je ocigledno da sa ovim MVPjem on ispunio svoju zivotnu svrhu, jer mu jedino to bilo bitno.

  12. Kako će dalje Fila zavisi od Hardena. Ako bude pogađao kao noćas, a znamo da može, biće teško Keltima. Znam da nije neka mudrost izvesti takav zaključak, ali tako je.

  13. Pa to, doce embid “aj em d proces” preuzeti suteve i primat od hardena taman da ga malo izbaci iz serije i dok se opasulje filadelfija gubi 3-1

    Malo verovatno al mi nesto na to mirise.

  14. nekako mi ne ide kombinacija potrebe da imas priznanje, titule, i budes voljen i popularan i u isto vreme da budes neki vodja tima koji ce da se pribere i da te prati kad bude tesko.

    treba odraste malo, ako ne bude harden onaj ko se pita tu, mislim da nece moci fila nesto mnogo da uradi.

    imas razlicite stilove kako da budes vodja, al ono sto je svima zajednicko je da ni jedan nema ove decje potrebe kao embid.

    sto ima jbg, sija iz njega.

  15. a dok rivers mi definitivno nije trener koji ume to da zauzda ako u bilo kom trenutku krene na dole da vrati situaciju u svoju korist. sve super dok super ide.

    a krenuce sa seltiksima na dole u nekom trenutku jer su jaki.

  16. Mislim da će ipak Rivers biti toliko pametan da da primat Hardenu.
    Ostaje da se vidi.:

  17. meni ta serija nesto mirise na to da ce se vrati embitch, da mu daju MVP i da skroz zasere od tog trenutka, seltiks 4-1.

    mislim da bi bilo onako fina tresnjica na tortu od govana koja je izasrao svim onim lazima kako ga mvp i ostale individualne nagrade uopste ne zanimaju, iako je ocigledno da sa ovim MVPjem on ispunio svoju zivotnu svrhu, jer mu jedino to bilo bitno.

    Ništa ne bih dodao. Realno imao je odličnu sezonu, nema šta, i vrv bi bilo najbezbolnije da mu daju sad tu nagradu da ne bismo morali više da slušamo ta sranja od njega i ostatka lige i ovih van lige. Kelti se zezaju i igraju s pola gasa, umesto da počiste Atlantu i dobiju ovo sinoć lagano, oni ljudi dozvole Hardenu da ubaci skoro 50 poena. To se neće ponavljati, 4-1 i to je to. Možda Sikseri uzmu još jednu ali jako teško.

  18. 4:1 4:2 tako nesto po meni

    ono, ne bi bilo nista cudno ni filadelfija da krene sad pa da ih izbaci, ali vratice se embid u igru, a to mi iz ovog razloga sto rekoh gore, lici na utakmice gde on da 30+ poena al fila izgubi.

  19. Mislim da Embid nema šta da traži protiv ovih Bostonovih grmalja, pogotovo u plejofu gde se svira manje faulova i neće dobijati 15 bacanja po utakmici. Prejak je Boston pod košem, s druge strane, Harden teško da će još imati 30+ partiju, Magzi je dobar, ali ne baš spektakularan, Tobajas Heris je solidan i to je to. Sve u svemu slabo za Boston, ovo im je negde realan domet. Dobili bi Seltiksi i ovo sinoć da se nisu zezali.

  20. Znaci uzima fila ez

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.