НБА

  1. esam vam reko sa embipija novog?

  2. A nemoj biti grub Celte, izašo čovek iz povrede, ispao iz ritma, treba mu vremena da zaigra na svom nivou, črast d proces.

  3. I Harden se raspao čim se ovaj vratio. Šut 2 od 14, trojke 0/6.

    Verovatno previše slavili emvipija.

  4. mislio sam da ce bude dobar a da gube, al on jos i sam igra ocajno. ovako, mozda odigra jos jednu a onda ce opet da mu uraste nokat, dobije suljeve ili nesto zbog cega ne moze da igra, pa da bude a jebi ga nije mogo, fila izgubila bez njega... znas kako bi bilo kad bi bilo covece, to je embid, zivotinja, jer jbg, bitnije da izgledas kao mvp nego da budes mvp.

  5. nije sto sa jokicem sad konkurise pa kao zato je picka, jednostavno, embid je sve ono sto jokicu pripisuju kao lose tamo zato sto embid izgleda mnogo opasno a jokic ne.
    ono, mekan, nemotivisan, povlaci se kad bitno i slicno.

    ukratko rasel vestbruk veci.

  6. Fila je uzela jednu, možda uzme još jednu i to je to
    Harden prvu utakmicu više neće ponoviti, igraće se na Embida a ovi mogu da stave Horforda i Roberta Vilijamsa na njega, plus će skupljati sa svakog lošijeg šutera.
    Embidu ne odgovara što Boston sa Horfordom igra sa 5 izvan reketa, mogu da šire maksimalno a Embid je na perimetru koristan kao i Jokić. Robert Vilijams će mu praviti problem kao i Klekston iz pika jer daje vertikalni spejsing i to debeli ne može da brani.
    Treba da mu daju MVP i za dogodine samo da više ne kuka i ne plače.

  7. sacu vam dam analizu: embidu ne odgovara to sto je preraslo dete. taj za celu karijeru nema da se postavi i iskoci negde gde je cvrsto.

  8. Ejton izgleda nema nameru da oprosti sansima što su ga isciganisali maksimalno za onaj ugovor, lik igra s pola kurca svaku utakmicu, bukvalno su bolje izgledali kad god je Lendejl bio na terenu umesto Ejtona. Jbg to je ta avangardnost koju je pokupio tokom svog kratkog boravka u beogradu.
    A ova govna denverovska ako nastave ovako da promašuju otvorene trojke nema tu krivog kurca druuže.

  9. A jbg izlazila lopta iz obruča bukvalno, gledao sam. Buker i Durent morali da ubace 86 poena da bi ih jedva dobili. Ne znam, Ejton je po meni igračina i po, ali stvari sa njim nisu ok odavno, imali su baš lošu situaciju koja se otegla očigledno. Kako god, trejdovali su previše za tog Durenta i obiće im se o glavu.

  10. Ејтон је одличан играч, да су 90е био би извесно Ол Стар јер би и далеко више напада ишло преко њега, овако јбг, немаш тројку, немаш неки пас и то је то....

    Ја не знам је л' ико осим Букера, Дурента и Пејна имао асистенцију код Санса.... Јбг, трејд за Дурента их је ојадио за дубину, јер игра на врхунску петорку и ђубре на клупи је мач са две оштрице, што би рекли новинарски доајени....

  11. čiji kurac konjušar treba da popuši da bi imao isti sudijski tretman kao embiitch
    mene to brine jutros

  12. E tako ovaj choke se čekao, to već liči na denver
    suns in 6

  13. jokić da ima ikakvog šutera u ekipi pa makar i bogdanovića osvojiobi

  14. Dosta više svaljivanja odgovornosti na druge, ne možeš bre ti da budeš tobožnji 'superstar' i da usipuješ 50+ poena i OPET da dozvoliš da tvoja ekipa izgubi, to znači da su tvoje slabosti na drugoj strani terena toliko velike i očigledne da je to jednostavno nenadoknadivo, i svaki polukršten tim će znati to da iskoristi, a kamoli tim koji ima dva buduća holofejmera.
    Jokić kao prva violina nikad da osvoji ništa neće, zato pokušavaju da izguraju Mareja da to bude ali jednostavno lik nema konzistentnost da bi bio to. Jokić u paru sa nekom pravom zvezdom na koju može da se osloni, e to je već druga priča.

  15. Ma rileks Šmokljice, dobiće ih kod kuće.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.