НБА

  1. Kako beše ono Suns in 6 itd.

  2. Jel se secate nekada davno kad smo ovde debatovali da li ce uspeti Jokic da se izbori za minute pored Nurkica :D

  3. Nurk the turk :)

  4. Secam se kolko je bio bathrt kad je polagano bio sklonjen na klupu jer Jokic igrao 3x bolje.

    Mislim, svako bi bio, al on bio posebno glasan, tipa igraju utakmicu, Jokic udje sa klupe da 25 kosa za manje minuta od Nurkica koji dao 9 i 5 skoka, on se posle ljuti sto mu trener ne daje dovoljno minuta da pokaze sta zna :)

  5. gadna je to sujetna glavica, u rangu ovih crnaca sto sutiraju 3/45 nego srecom nume da igra bas tolko dobro pa ga ne gledamo puno.

    vremenom se mozda i izbalansirao sa ocekivanjima vs mogucnostima, al nemam pojma nisam ga vido jos od denvera.

  6. Celt tipicni srpski navijac s balkan fan stranica na fejsu, cim ima neki hrvat/šiptar/bošnjo ispoljava neku netrpeljivost

  7. Kao nije ga vidio od Denvera, koja kiselost

  8. sto ovaj komentar plidu? jeste nurk bio kiseo konkretno, a ni sa cim nije mogao da to podupre, i naravno nakon toga ga nigde nema. valjda moze bosanac da mi ide na kurac bez da se odma vadi rasna i verska netrpeljivost?

    nego da se vratimo na ozbiljna pitanja, oce li doc "the choak" rivers da ispadne opet kao sto je do sad milion puta?

  9. Zato sto bi svakom bilo krivo da sjedi na klupi bez obzira sto ima bolji od njega, ljudi smo to nam je osobina sumnjam da je to izmedju njih na licnom nivou samo jbg svako zeli da igra i da se pokaze iako nume

    sto ovaj komentar plidu?

    Zato sto je to karakteristika balkan fan stranica, tek mogu mislit kakva je jugoslavija skalamerija bila, svako je za svog navijao a sve kao jedna drzava lol

  10. Kao nije ga vidio od Denvera, koja kiselost

    a ovo, pa ne pratim ga, i random portland utakmice.

    nije igrao plejof odavno, nema hajlajtse, nije izdominirao neku utakmicu da izadje "nurk jebo", ne trazim ga svesno ni njega ni portland u guglu, prosecan igrac.

    vido sam ga ko sto sam vido npr Emanuel Mudija nakon sto otiso iz Denvera. nemam pojma gde je jer mi nije zanimljiv da pratim, a nije dovoljno dobar da sam iskace.

  11. Zato sto je to karakteristika balkan fan stranica, tek mogu mislit kakva je jugoslavija skalamerija bila, svako je za svog navijao a sve kao jedna drzava lol

    nije moj problem to kako ti vidis kritiku random bosanca u NBA, kog mozes da kritikujes sa svakim razlogom za ponasanje u denveru, i nije bas lepo da mi odma lepis to, kad god kritikujem tebe ili nekog bosanca.

  12. Gledo sam melky navio sam sat bio pa sam zakovo odma posle tekme sa osmijehom na licu.
    Turkić mi je enigma od igrača nekako, jedini igrač u istoriji lige (uključujući Wilta, mada dobro u njegovo vreme nisu brojali banane a priča se da je imao quintuple double) sa 5x5 partijom koja je ujedno bila sa 20+ poena i 20+ skokova. Tako da nije baš da nume skroz, ali treba mu nešto da maksimalno realizuje potencijal, a to nešto nema, makar za sada, za razliku od konjušara.

  13. i kako god da je bilo izmedju nurkica i jokica, licno ili ne, nisam pomenuo beef izmedju njih ako ga i bilo, nego nurkovo iskrivljeno vidjenje situacije u kojoj je ocigledno bio losiji centar tad.

  14. Zato sto bi svakom bilo krivo da sjedi na klupi bez obzira sto ima bolji od njega,

    Meni nije jasno kako se ovo ne ispoljava, ili se makar ne ispoljava u javnosti, u slučaju Redžija Džexona trenutno kod Nageca, lik je osvedočeni locker-room cancer, iz oklahome je otišo jer je hteo veću minutažu od westbricka. Verovatno mu daju da puši travu lmaoooo 420 blayze it

  15. Logicno da je lošiji, Jokic je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji svih vremena ali si mi to nekako suviše kiselo provukao kao da je nurkic davao izjave tipa “onaj konjusar austrougarski mi uzima minute” a ne u fazonu “hocu i ja da igram u nba jer sam preambiciozna individua kao i svi drugi ovde”

  16. ali si mi to nekako suviše kiselo provukao kao da je nurkic davao izjave tipa “onaj konjusar austrougarski mi uzima minute” a ne u fazonu “hocu i ja da igram u nba jer sam preambiciozna individua kao i svi drugi ovde”

    brate, reko sam ti, to kako se ti osecas ne menja ono sto sam napisao, i nisam ja duzan da vodim racuna ovde zato sto se ti nadjes uvredjeno i napadnuto.

    procitaj ponovo ako nisi prvi put, probaj da vidis iz drugacije perspektive itd...

  17. Posteno, evo ruke.

    Nastavite dalje

  18. aj recimo sto sam napisao ovo nurk the turk, al fora je na osnovu onoga sto sam nurkic kaze i radi. a ti ako hoces da ga branis sad pa to je ko da uzmem sad da branim milicica ili neku slicnu budalu da nije cetnik debil.

    iako sto je najgore to nije ni tema diskusije ni jednom bila, al ti je potezes jer to vidis nekako.