НБА

  1. ali igraju protiv vorijorsa ne protiv ostalih sa zapada?

  2. Ali Lebronov LeGaCY je u pitanju.
    Serem jebem li ga, oba tima su mi nepodnošljiva, ne mogu ni da se opredelim za manje zlo. Možda bi najbolje bilo da ode u sedmu utakmicu i da se tamo igra deset produžetaka da skapaju od umor svi.

  3. vorijorsi jesu, nema price na glavu su se popeli i igrom i dominacijom, ali ipak su organskiji malo tim od lejkersa, milopomazniji.

    to na stranu, mislim da bi nageci, ako prodju, lakse sa lejkersima izasli na kraj nego sa vorijorsima koji sto blize finalu to se vise povampiruju u nezaustavljiv tim pa makar im bile polomljene noge i ruke.

  4. Kad god celt napise VORIJORSI, umre jedan english native speaker

  5. Šalu na stranu, lejkersi mi izgleda normalno ali vorijorsi i nageCi su mi presmiješni haha nastavite dalje

  6. Aha, i bilo bi ok skroz da Jokić oduči Dejvisa od košarke, + ovi nemaju drugog centra u suštini. Teže bi bilo sa Voriorsima ali ne treba tako razmišljati, Nageci imaju kvalitet sve da dobiju i moraju sa tim stavom da igraju svaku seriju. Kako god mislim da će Voriorsi dalje, previše igrača imaju koji mogu da ubace 20+ Pula, Viginsa, Kleja, čak malog Pejtona. Drejmon ubacio 20 komada sinoć. Karija da ne računamo, on će bar jednu morati da udene 40 poena a čini mi se da će to biti sledeća.

  7. pa kako da ih pisem whoreors?

  8. Ma ispravno ti je to nego čudno izgleda kad ih pišeš ovako fonetski, ja pišem izvorno i dodajem nastavke tipa warriorsi, nuggetsi

  9. Hahaha u pravu si, mada ja pola-pola neke rijeci izvorno neke ne tipa lejkersi i čelzi

  10. Pa plidu po trenutnim pravilima srpskog pravopisa sve strane reči i imena se transkribuju i zapisuju onako kako bi mi trebalo da ih izgovorimo koristeći glasove koje imamo na raspolaganju. Sad što je to retardirano i moramo da govorimo npr LERI BRD ili LERI BERD to jbg. Iskreno ne znam da li mi se sviđa više taj naš način ili ono što hrvati rade, a to je pisanje i izgovaranje stranih izraza u njihovom izvornom obliku. Ovo naše deluje lakše i prirodnije kad treba da se menjaju reči po padežima, bolje da se napiše VORIORSIMA nego po hrvatski neka skarabudženost sa nadovezivanjem maternjih sufiksa na strane reči, kao npr WARRIORS-IMA.

  11. Upravo tako Šmo, sve se slažem evo uzmi primjer New York kroz padeže na hrvatskom, cirkus

  12. Pazi instrumental : New York Cityjem

  13. Zamisli navijaš za klub koji se zove Partizan Mozzart Bet Belgrade AHAHAHAHAHHAHAHA HAHAHAHSHAHAH

  14. Eyton ne igra, konjušaru vreme je.
    Još ako i Muraj preskoči ovu zbog te bolesti biće sjajno.

  15. Sansi u 9.
    Preokrenuće, ne može Denver svaku da da 81 koš za poluvreme.

  16. Previše dali za Durenta. Neću to nikada razumeti, toliko nade da polažeš u jednog - dva igrača za koje možeš da dobiješ petoricu - šestoricu, jer prvo, ovi mogu da se skrljaju ili imaju loše veče, a drugo, od ovih šes možeš da napraviš bar tri da valjaju. Takozvani supertimovi tradicionalno doživljavaju neuspehe, verujem na opšte zadovoljstvo.

  17. ↑ veliki strucnjak u pitanju je

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.