НБА

  1. boze boze, gledam temu, al smo predvideli ceo psiholoski profil i raspad NBA mbpija ovde na vukajliji. cak i analize, ne samo psihicki nego, kako ce ga naguziti tacne. dobro, rezultat nismo pogodili, ali razvoj situacije do detalja.

    gledam naRATiV tamo i mislim da je i americka javnost ukljucujuci i fila fanove sad dosla na nivo poznavanja koje imaju random vukajlijasi.

    nego, krivo mi sto ispala filadelfija. mnogo bi lepse za celu pricu bilo da su u finalu mogli da dvojica kao najboljih danas medjusobno pokazu sta umeju.

    a i :stavljam aluminijumsku kapu: nba masinerija polagano pocinje da dize i sa dva prsta nadrkava kurcice na mogucnost finala lejkers-seltik sa sve lebronovim swan songom ili kako vec. a kad se nesto toliko oce, lako se tamo nahuskaju sudije da to i naprave, tako da moze lagano da se desi da denver lejkers bude negledljivo. a i sa druge strane majami :skidam aluminijumsku kapu:

  2. ali jbt, do detalja je sve negativne komentare koji pripisivani jokicu pokupio embid i realizovao ih.

    bukvalno, od onoga da samo oce MVP, preko chokovanja u plejofu nikad nista napravio do "he'll be exposed on pick and roll". gledao sam utakmicu, onda sam gledao napad za napadom kako tejtum nakon pnr, preko embida pogadja, ne znam koliko puta al onako iz osecaja bar jedno 70ak napada za redom.
    onda sam lego da spavam jer vise nije ni imalo smisla da se gleda, kad u jednom napadu stoji embid ispred tejtuma u odbrani a neki random npc crnac pridje iza njega pa ga fizicki hvata za dupe da ga pomeri od tejtuma, da preuzme odbranu, a u celoj toj konfuziji drugi npc seltik crnac stoji sam na trojci ko na treningu, i pogodi je.
    ne znam koji igraci tacno.

  3. Reče čovek "Harden i ja ne možemo sami". Ova izjava će ga koštati više nego sinoćno čoukovanje, ovo mu ni njegovi navijači neće oprostiti. S druge strane da, mogu probati da urade nešto za Lejkerse da ovi prodju u finale, posle bednog starta sezone, Lebronove istorijske godine...Ali će to ići jako teško. Predobri su Nageci.

  4. ne potcenjuj moc sudija koji mogu u prvih 5 min utakmice jokicu da sviraju 3 nepostojece licne na dejvisu, pa posle da se predomisle sace pustimo da se bijete, pa onda pred kraj opet, ne ipak opet sviramo licne.

    mnogo veliki uticaj na igru imaju, a nije da nemamo presedane kako koriste taj uticaj.

  5. Jako teško, Jokić je već ime, a liga i Silver imaju previše problema oko sudjenja i igrača da bi im trebao još jedan, pogotovo što su ostale samo dve serije i saće svi bukvalno da gledaju te utakmice. Manji su i slabiji za Hauarda, Lebron je stariji, Dejvis mekši. Onaj mali Rivs je dobar ali ako ga stane šut, male šanse imaju. Diandjelo igra solidno, šta znam, Šruder nije kalibar koji će da im ubacuje 20+ svaku utakmicu. Ima brdo slabosti kod Lejkersa, i Voriorse, koji su igrali sa 25% su uglavnom jedva dobijali. Videćemo.

  6. i ja se nadam tome, al opet tinhatfoil u meni je jak nesto

  7. Dejvis mekši kaže jahahahhah lik igra najtvrđu i najkvalitetniju post odbranu od svih centara u plejofu. Mislim da lejkersi imaju dve stvari koje nagetsi vrlo teško brane, pod 1 imaju najviše poena u reketu u plejofu, i pod 2 imaju dobre sporedne igrače koji pogađaju otvorene trojke. Ovo što je denver radio finixu, zatvaranje dva superstara i ostavljanje Šemeta, Rosa i drugih čepara na otvorenim šutevima mislim da će mnogo teže da im prođe protiv fejkersa. Nadam se da grešim doduše, i da će i dalje ta denverovska visina da im bude presudna, imaju domaći teren, sve što treba da urade je da pobede 4 kući.

  8. C, protiv Grizlisa bilo baš lako jer su im Adams i Klark skrljani, pa je AD imao fild dej u reketu što bi rekli klinci. Protiv Voriorsa dvaput odigrao dosta tanko, a ovi imaju samo Grina i onog klinca što je čak uspeo da mu uzme 20 skokova u jednoj. Ne može AD da odigra 38 minuta na najboljem nivou 5-6 utakmica protiv Jokića, šanse nema. Jedina im je nada da se Diandjelo Rasel razgoropadi i krene da igra na HOF nivou celu seriju.

  9. lejkersi su iskusni i jaki. postali su jaci ne dodavanjem nego oduzimanjem, sto ih cini posebno jakim.

    nageci treba da izadju sa ogromnim mudima ispred njih, sa iskustvom, smirenoscu i isto da igraju bolje. nece bude lako protiv lejkersa, sve paznje, sudija, celog tog cirkusa.

  10. Mislim iskreno da će Denver gledati da igra brže, sa dosta trčanja, jer ovi to ne mogu baš da isprate. + će biti malo teže ući u taj reket, veliki su i Gordon i MPJ, mada ono, dobijaće Lebron dosta slobodnjaka. Ali opet i on je slab u odbrani generalno. Denver in six

  11. denveru ide u korist to sto gordon dobro cuva lebrona, bar tako statistika kaze, a dejvis ce morati da se cima oko jokica u odbrani, sto umara.

    znaci ostaje da iskoce marej ili mpj da naprave razliku, ako se ovi izneutralisu, sto zvuci onako kako jeste a to je 50/50% sanse da prodju :)

  12. + Koldvelpoup i Brusbraun koji mogu da odlepe i ubace 20+, Džefgrin 15 i mali ruki Kristijan Braun koji je dosta stamen u odbrani, lakta se, trči itd. Iskreno mislim da Lejkersi nemaju šta da traže, ne znam zašto ih hajpuju svi toliko. Lebron i Dejvis moraju da odigraju 4 vrhunske utakmice da bi dobili seriju, + ostali da ubace 50 poena minimum, što nema šanse da se dogodi.

  13. Oprezno s prognoziranjem Melk da ne bi na kraju morao da pojedes sva govna koja si izasrao takoreci

  14. Ma kakvi, prebiće ih Nageci, jedino ako sudije ne budu baš jako katastrofa, tipa Toni Braderz da sudi celu seriju. Šta sam zaboravio da dodam - Deandre Džordan, Čančar i ovaj novi Brajant mislim da će deliti nekih dvadesetak i možda više minuta ako bude trebalo, da se biju sa AD i Lebronom i da ih izmore dodatno.

  15. Pričam o odbrani pod košem, interior d, koja kod denvera ne postoji. Ok mogu oni efektivno da brane midrejndž protiv duranta 1 na 1 i protiv bukera (u šestoj tekmi), a konjušara da kriju od pikenrola sa zonom ali igrati zonu protiv lebrona okruženog šuterima i katerima je ravno samoubistvu, što se moglo videti u seriji protiv voriorsa. Čim oni stanu u zonu lebron ulazi na visoki post dobija loptu i ta zona efektivno kolabira. Ključno će biti kada shvate da od zone nema ništa da što efektivnije brane pikenrol, a tu imaš minimum tri BOL HENDLERA koji mogu da te sjebu, Lebron, Šruder i čak i Rivs koji ume da odigra 2 na 2. I što više tovariti dejvisa faulovima ako je ikako moguće jer nemaju adekvatnu zamenu na centru.

  16. Deandre Džordan, Čančar i ovaj novi Brajant mislim da će deliti nekih dvadesetak i možda više minuta ako bude trebalo

    https://cdn.nba.com/teams/legacy/www.nba.com/nuggets/sites/nuggets/files/malone_extension_web.jpg

  17. hahhahah
    majkl: Hoćete da kažete da na klupi imam više od tri igrača? Nemoguće.

  18. - prednost domaćeg terena u prve dve
    - jača prva petorka
    - više igrača u rotaciji
    - prajm Jokić
    - Lejkersi nemaju zamenu za Dejvisa praktično nikakvu
    - više šutera koji ubadaju trojke (MPJ, Mari, KCP, Gordon, čak Jokić i Džefgrin)

    nemaju ovi šanse, prestanimo sa hajpom. Možda im otkinu dve na neke mišiće i tjt

  19. i ja se nadam pobedi denvera, ali je blesavo da se misli da ce biti lako. ovo ce im biti konkretan test.

    ovde je meni 50-50 bukvalno, ne mogu nikom da kazem da favorit, a u finalu ce vala biti dobrih 70-30 za seltiks, ako pridju

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.