НБА

1. IIIDEEMOOO
    CP3 i BG32 po 24 12 5, samo je dan više ast a drugi više reb :D

2. 9 ofanzivnih skokova!

3. Како ми је драго што су Лејкерси изгубили. Ганфери набеђени, надам се да ће бити плеј офа без њих.

4. Šta i da uđu? Odmah idu na SA ili OKC. Nemaju oni šta da traže tamo.

5. Па било би то да би се више пажње поклањало том мечу са Спарсима или Оклахомом него било ком другом мечу.

6. Pa upravo je to razlog zašto će Lejkersi igrati u plejofu. Mora njih liga da pogura zbog rejtinga. Njihova serija sa bilo kim bi bila gledanija od polufinala istoka garant.

7. Па о томе ти причам. Кења ми се више од оне умишљене Џордан-вонаби чамуге Цобија.

Јуче играм баскет и лик који тренира баскет (94. годиште ваљда) тврди да је Коби бољи од Џордана. Ееееееј! Први пут после много времена да ме изнервира неко због тако нечега. Коби никад није и никад неће да буде ни приближно добар као Џордан. Нико никад неће да буде као Џордан. Иначе, остале тврдње су му биле да је Леброн лош играч јер има само улаз и много силује, а Дјурент је лош играч јер нема улаз и склањају му се играчи. И ја се изнервирам лагано.

8. Peki, ako se ne varam, ti si moje godište (91), i ne verujem da si gledao Jordana u njegovom "prajmu". Ja sam malo gledao po netu snimke utakmica, ali ne toliko koliko Kobija, ipak sam uz njega rastao. E sad ovi što dolaze posle nas neće znati ni za Kobija, uskoro će Irving ili neki mlađi lik biti im najbolji. Jebiga, svaka generacija ima svog lika.

9. Ja sam gledao tata Džordana u prajmu (imam 30, matoro govedo lololo), Kobi je odličan, ali zna se koje Leteće visočanstvo.

10. Џордана сам овако гледао доста по нету, имаш снимке целих утакмица на нету, скоро сам нашао баш канал на јутјубу са гомилом утакмица, плејоф серије са Јутом и сличне ствари. Бога оца одгледах, генерално јер волим кошарку и с обзиром да сам био превише млад да се сећам тога, ово ми је једини начин да осетим ту кошарку из тог времена. Прво, јер сам читао да је сам стил игре и суђење тад било другачије, па делом због тога. Друго, доста ствари сам и ишчитао и о њему и о Кобију. Упореди се све, статистика, доба у којем су играли, подвизи, награде, титуле и остало, једноставно се одмах види ко је бољи. Мислим да сам више Џорданових снимака одгледао од Кобија, јер га не подносим јер је слина од човека.

А то да свака генерација има свог лика, то да. НБА то тако диктира, а то преко медија иде и тако настају идоли. Шта да ти кажем кад мени лик каже: "Укуцај на јутјуб Коби Брајант хајлајтс"...

11. Zavisi brate. Meni možeš staviti milione statistika ispred mene, uvek će mi Kobi biti bolji od Lebrona, jer igra mu izgleda elegantnije, prefinjenije. A i ne volim LeBrona zbog onog sranja sa Klivlendom, ispao je sisica.

Moji omiljeni su Steve Francis, A.I. , Jamal Crawford i Derrick Rose. Ja volim te divlje malo u napadu :D

12. Crno, ja sam mislio da si ozbiljan čovek, kad ti gotiviš indijance k'o svaki klinac.
    Elem, videste li kako profesor Duncan igra?

13. Пази, Коби и Леброн су нешто што тренутно делује као нормално поређење, иако је овај млађи. Не волим ни једног ни другог, али су велики играчи, то стоји. Што се тиче Леброна, то са Кливлендом, цео онај фазон око "Ај ем гона тејк мај талентс ту д саут бич" је исто медијски изрежирана ствар коју је ЕСПН направио како би згрнуо паре. Леброн је пристао и направио идиота од себе. :)

Готивим мање-више ове што си навео, мада је мени Вејд ипак намбр 1. :)

14. Elem, moja omiljena petorka poslednjih desetak godina:

PG: Chris Paul
    SG: Brendon Roy (zbog njega sam počeo gledati NBA posle nekoliko godina, lik je bio povratak elegancije u ovaj sport)
    SF: Kevin Durant
    PF: Tim Duncan (najpotcenjeniji superstar, možda i u istoriji)
    C: Andrew Bynum (on mi je delovao kao legitiman naslednik centara iz 90-tih, ali su i njega kao i Roya sjebale povrede)

15. Brate, ja sam uvek bio protiv sistema. Steve Francis uđe u ligu sa ulice, i donese ulicu u NBA. Jebao ih kao konje, i boleo ga kurac i za intervjue i odnos prema saigračima, timu i svemu. Aukurac.

http://www.youtube.com/watch?v=2hAn5FrFyVk

CAR!

16. Ti koji su došli s ulice su i igrali kao na ulici, nažalost.

17. Како ми је драго што су Лејкерси изгубили. Ганфери набеђени, надам се да ће бити плеј офа без њих.

+14735723485743863849689435832658308523462465

Иначе, остале тврдње су му биле да је Леброн лош играч јер има само улаз

Phahahaahha. Au jebote. To derište ili nije odgledalo ni 3 Majamijeve tekme ili je mnogo glupavo. Biće da je neki kombo.
    Crno, mojne mi Irvinga diraš. Dećko moje dištego a bolji je od Cobeta i Džordana zajedno. :D olololo Ne, ozbiljno, kida lik za svoje godine.
    Samo da se Klipersi nekako ratosiljaju onog Džordana i da dovedu sledeće sezone nekog kvalitetnog centra i eto jake ekipe niotkuda. :D Mis'im, jaki su oni i sad, ali za nešto ozbiljnije od npr. polufinala konferencije svakako nisu.

18. A serem se na Lejkerse i onaj Memfis glupi kad izgubi od njih, jer će sad igrati po svoj prilici Denver-Golden stejt, obe gotivne ekipe, ne znam za koga da navijam. Inače Džordan iz Klipersa nije toliko loš, u današnjoj nestašici centara još ispade jedan od 10 najboljih.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.