НБА

1. Koliko god današnji centri bili tanki, ne postoji šansa da je Jordan u prvih 10, nikako!

2. Играчи као Деандре су једнодимензинални играчи. Зна да закуца кад му се укаже прилика, зна да огради и да ухвати 10 лопти у свакој утакмици и то је то. Игра леђима-ништа, игра лицем-ништа, шут-исти курац да л' шутира са пет или педесет метара.

Направити топ 10 центара данас је немогуће, јер их нема 10, али оних правих. Остали и не заслужују да се нађу на било којој топ 10 листи.

Едит: Јебеш ти ту топ 10 листу кад су на њој два Црногорца. :Р

3. Ja navijam za Boston zamisli kakva mi je muka, oni zadnjih sto godina nemaju zdravog centra, najbliže tome je bio Perkins dok mu nisu otišla kolena. Slažem se s tim da nema centara u ligi skoro uopšte kojima može da se gurne lopta da igraju leđima, izbace u slučaju udvajanja itd. Mogu se nabrojati na prste, ali među ovim mutiranim skakačima koji samo igraju odbranu, lupaju blokade i zakucavaju Džordan je još i jedan od boljih.

4. Peki, nije to što je on jednodimenzionalan, on je panj. Ne zna ni odbranu da igra. Ima par više nego dobrih jednodimenzionalnih centara (pre svih defanzivnih), ali za odbranu nisu dovoljne samo duge ruke i vertikalna atletičost.

5. Realno, jedini covek koji je imao potencijala da ostavi trag u NBA u meri u kojoj je i Dzordan je bio Ajverson, al da je ostao citav u glavi. Vreme kada je bio u prajmu bio je najpopularniji NBA igrac globalno, a tu ne mislim samo na statse nego na citavu kulturu vezanu za kosarku tada. Svi se secaju popularnih Ajversonki i "baggy" sorceva koji su krenuli posle njega, tetki, djindjuva, tracica i ostalih sranja i prakticno je vezao Hip Hop koji je bio u naboju sa erom NBA-a. Steta je sto je bio u timu u kom su mu svojevremeno glavni saigraci bili Mutombo i Coleman, inace bi si ostvario i sa tim trofejima.

Pravi majstori, (ovaj iz Hjustona mi je jedan od najdrazih) a ne ovaj Westbruk i Rose kurcevi.
    http://www.youtube.com/watch?v=jGCSeA41exY

6. Brate, ovakvim postom gde kažeš da je Iverson mogao nadmašiti Jordana devalviraš sebe i isključuješ iz dalje ozbiljne rasprave.

7. Svaka čast Ajversonu, ali Deranje brate, nemereš Rouza NIKAKO nazvati kurcem. Čovek ubija jebote. Daje gomilu koševa iz skoro pa bukvalno nemogućih pozicija, ima neverovatan ulaz i dribling i sasvim dobar šut. Jedino što mu zameram je što nema toliko asistencija, a čovek igra pleja. Trebalo je lepo da čo'ek ka'e igram beka i ćao. Sve ovo isto mogu reći i za Vestbruka jebote. :D Ali definicija pleja je Rubio. Toćka. I Rondo, svakako, od ovih trenutoćnih. Pol više-manje, ali ova dvojica su stvarno školski kobjasnili plejeve.

8. Gde Rouz kurčevit čoveče on i kad zakuca preko 4 igrača ponaša se ko posran golub ololo. Ostavio je Ajverson trag u ligi itekako iako nije ništa uzeo u karijeri, a i bio je sebičan do bola, ali ako si ga gledao morao si da ga voliš. Spada u one retke igrače koje će svi pamtiti i za 30 godina iako ništa nije osvojio, poput Mekrejdija, Vebera ili Kartera recimo. Od starijih ima isto dosta primera, Redži Miler, Juing, Barkli, Stokton...

9. KRIS KEJMEN JEBE! OPAA 26 pts 11 reb

10. http://sportinfo.co.rs/izaberite-svoj-otrov-karmelo-entoni/

Najbolji je napadač u ligi, jer za razliku od Duranta ima bolju igru na niskom postu i bolji pregled igre, a od Džejmsa je takođe bolji u igri na niskom postu, i bolji je šuter. Da se razumemo, nije najbolji igrač, već najbolji napadač, a velika je razlika između ta dva pojma. Voleli ga ili ne, to morate priznati. Uostalom da li postoji igrač koji ima zarazniji osmeh i koji se smeje sve vreme utakmice dok stavlja protivničkoj ekipi 30+ poena? Dugo vremena već trenira i boks. Kaže da mu je to pomoglo da ubrza rad ruku i da što češće ide na kontakt igru. A razlog neverovatno brzog izbačaja prilikom skok šuta je upravo boks. Kada igrate protiv Karmela, jednostavno morate da odaberete svoj otrov! Ili ćete ga pustiti da šutira skok šut, ili ga pustiti na ulaz. Možda je ipak najbolje da uzmete slobodan dan.

11. Peković mađija MVP of the week.

12. U jebote Peković mađija.

13. @ Blejk i Azza nzm koliko ste pratili ali bih se uvek menjao za eru Frensisa, Ajversona, B.Davisa, Marberija nego za ove nazovi kombo bekove danas...

gle ovo milina! :)
    http://www.youtube.com/watch?v=B0eFvYfmLu4

@proviron Ma Jordan i ondasnji Bulsi su Meka kosarke, on je najveci svih vremena i bilo kakve usporedbe sa danasnjim igracima ne stoje, ali sam ovo za Ajversona rekao ne samo u vidu trofeja i statsa nego i nekih drugih stvari i tog poredjenja Brajanta/LeBrona sa Dzordanom.

Pekovic jebe, Howard je jaje :)

14. Ево за оне који воле анализирање и тренерске заврзламе:

http://www.youtube.com/user/bballbreakdown?feature=watch

Лик је тренер овако, и анализира утакмице, играче и сличне ствари.

15. Da ti iskreno kažem, nisam gledao mnogo njihovih utakmica jer sam tad bio baaaš klinac, ali realno, ni ovaj današnji NBA ne izgleda loše. :) Jedini je problem što su ljudi nadopingovani ko zna čime sve ne. Ali jebiga, hoće stoka da zaradi što više para može pa stavi da se igra bukvalno svaki dan. Evo, današnji dan je prvi posle ne znam ni sam koliko dana da sam video da nije bilo NI JEDNE JEDINE utakmice. Cenim da će biti dobar plej-of ove godine, samo da se one ciganšture nekako ne uvuku, a 'oće, majke im ga nabijem.

16. Ja bih menjao pravila pre svega za ona stara, igrači nisu ni sad toliko loši, kad bi ih video po onim uslovima i pravilima onda bih tek mogao da upoređujem, ovako i nema nekog smisla.

17. Иначе, откуд толико људи мисли да је у НБА тако лако дозвољен допинг у виду стероида и слично?

http://hoopedia.nba.com/index.php?title=NBA/NBPA_Anti-Drug_Program_Prohibited_Substances

18. U suštini, još uvek nije razvijena kontrola za hormon rasta, insulin, IGF i još neke đakonije. :D

19. А јебига сад, па и Месија су кљукали хормоном раста. :)

20. Odavno rokaju oni retardiranu decu kao što je Messi hormonom rasta, ali koriste to i stariji. U Hollywoodu je to eliksir mladosti.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.