НБА

  1. Nisi čitao knjige o meniskusu, Šmo

  2. Ne znam, čovek posle tri operacije i oporavka opet ne može da hoda, ono, rade najbolji lekari sa njim sig. ne verujem da može da simulira bolove i to, sve i da hoće.

  3. de bre, proseravanje, dobra obuca naravno znaci za svaki sport, al ovo je bas trazenje izgovora za nesto ocigledno, a to je da je lik mnogo sklon povredama - nacin na koji igra + konstitucija + stagod. na zalost...

    de ce lose patike da ti sjebu kolena, malo ga preterase.

    ovo u cemu igraju bil rasel i cemberlen, ja u ovom ne mogu hodam da ne popizdim posle nekog vremena:
    https://i0.wp.com/sneakerhistory.com/wp-content/uploads/2018/10/wilt-chucks-phila-560x660.png?resize=560%2C660

    jesmo svileniji danas al nismo bas tolko.

  4. mislim da me ne shvatite pogresno, dobra obuca mnogo bitna za sport u kom trcis, al ne moze bas da ti polomi kolena trajno, nije belivuk

  5. Koleno ne al skocni zglob da. Sva uganuca skocnog koja znam su bila zbog basketa u plitkim patikama.

    Mada govorim o rekreativcima, neko ko je profi sportista ne lomi se bas tako lako

  6. Grešiš Celte, kao i obično :D Ne stvarno odgledaj klip, vredi. Bukv. je menjao patike posle svake četvrtine jer su se raspadale, Lejkersi ga bili napali da prestane da ih nosi i ne posluša ih magarac. + ga je ćale sjebao treningom, jer je ovaj od pete krenuo da radi neke skroz neprikladne stvari + je sam sebe upropastio nekim krajnje nepravilnim vežbama, kako mu niko nije skrenuo pažnju na ono nije mi jasno. I onaj mali Lamelo je povredjen stalno, uništio ih je tempo, telo se nije razvilo kako treba, istrošila se tkiva do dvadesete.

  7. Ove Rasel - Čemberlen kombinacije ne piju vodu, tad je košarka bila daleko sporija, sad je ovaj ubitačni keč en šut tempo gde svi trče ko muve bez glave.

  8. + ga je ćale sjebao treningom, jer je ovaj od pete krenuo da radi neke skroz neprikladne stvari + je sam sebe upropastio nekim krajnje nepravilnim vežbama

    evo ga.

    Sva uganuca skocnog koja znam su bila zbog basketa u plitkim patikama.

    more sjebavaju se noge kakva god da je patika. jeste ako imas mlohav zglob, ili vec ostecen, pomaze dosta ako se fiksira to, al vidjam sad neke igrace namerno nose plitke patike, jer duboke sjebavaju lateralno kretanje, usporavaju itd.

    evo primer plitkih:
    https://www.si.com/.image/ar_1:1%2Cc_fill%2Ccs_srgb%2Cfl_progressive%2Cg_xy_center%2Cq_auto:good%2Cw_1200%2Cx_2326%2Cy_2185/MTkzMjEwNDg3MDU4NDc0OTE1/usatsi_19186924.jpg
    verovatno je debelo ucvrcena oko pete, ali ne drzi zglob.

    a evo ove na koje ti mislis:
    https://www.whatproswear.com/wp-content/uploads/2021/02/nikola-jokic-wearing-nike-hyperdunk-x-shoes-scaled-e1613359845738-532x540.jpeg

    ima igraca sa oba tipa.

    Ove Rasel - Čemberlen kombinacije ne piju vodu, tad je košarka bila daleko sporija, sad je ovaj ubitačni keč en šut tempo gde svi trče ko muve bez glave.

    sporija kosarka - slabije noge, tomejto tomato.

    patike mogu da te sjebu. al ovo sto njemu se desilo, definitivno nije od patika.

  9. Celt brt patike se raspadale posle svake četvrtine bukvalno, to je tipa 8 minuta basketa, ej, 8 minuta sporta u njima i nemoš više igraš, moraš da menjaš, i opet iste te, jer te je ćale obavezao pošto govno košta 500$ a ovom zinulo dupe za pare. I tako dve godine, Lejkersi ga maltretirali da izuje to govno, ovaj nije hteo, i kad su ljudi videli koliko je sati i s kim imaju posla, poslali ga u Pelikanse da se ovi jebavaju sa njim.

    https://www.youtube.com/watch?v=LUKas1ayz_4&ab_channel=ESPN

    Nisu samo šuze naravno, i Čikago je gledao da ga vrati u ritam odmah posle operacije, oni su vrv najviše i krivi. Ali i šuze, da, uticale su, i to ne malo.

  10. Ove Rasel - Čemberlen kombinacije ne piju vodu, tad je košarka bila daleko sporija

    Ovo uopšte nije istina, kada se pogledaju sve one advanced statistics sve ukazuje na to da je u vremenu Rasela i Čembrlena zapravo igrana najbrža košarka ikada, šutevi po 100 poseda, prosečno vreme u kojem se napadi završavaju, posedi po 36 minuta, sve je tad bilo mnogo brže i to je neutemeljena zabluda da se tada igrala sporija košarka. Koreni te zablude su verovatno u nedostatku kvalitetnih snimaka utakmica iz tog perioda, a oni snimci koje imamo su većinom crno-beli što sa sobom nosi neku urođenu pretpostavku da je tad sve bilo sporije.

  11. ma neka je sporija brate, igrali su u starkama. jbt, 10 godina pre toga su slali ljude na mesec a patike milim da su ovako nekako razvijane:

    vil: ove patike sto imam, odlicne su, al ne bole dovoljno
    konvers: znam tacno sta mislis, I got you
    vil: e, i ako mozes nekako, napravi ih da posle 3 nosenja smrde ko tvorovo usrano dupe
    konvers: no problem, evo par komada obuce za kosarku, masne metalike i edzi vanabi tinejdzerke da gajite suljeve i fungus po nogama

    ovo sam mogo definisem jbt.

  12. Crne Čak Tejlor mi dobro stoje kašika na dnu mi je crne boje

  13. Tad se sporije trcalo

  14. Nije se igrala odbrana praktično, nije bilo šuta za tri itd. Sporija košarka bila mnogo. Sa Džordanom, koji je krenuo da siluje loptu, i Barklijem takodje, krenulo brže da se igra, sa Stefkarijem i kečenšut - još brže. Što više napada više i poena, ta filozofija.

  15. Crne Čak Tejlor mi dobro stoje kašika na dnu mi je crne boje

    znaci raumes o cemu pricam

  16. Nije melky, pišete gluposti, bukvalno postoje članci i svedočenja iz šezdesetih, razlog zašto je Oskar Robertson mogao da ima proseke kakve je imao je bila upravo izuzetno brza košarka, neuporedivo brža u odnosu na bilo koju drugu ikada. Bob Kuzi, Havliček, Pit Maravič kasnije, neumorni igrači koji su mogli da trče ko sumanuti i zadatak im je bio da ubrzaju igru i time izmore visoke igrače protivnika.

  17. Crne Čak Tejlor mi dobro stoje kašika na dnu mi je crne boje

    Hahah to stokereee,

    Popovi u crnom se u crkvi mole, panduri furaju crne motorole

  18. Patike po cetvrtini. Zanimljivo je to..

    Sta ako se neka cetvrtina oduzi (4/4 narocito), bude puno faulova, prekidi, tajmauti samo rokaju ko kacuse, zatreba ti i do dva para po cetvrtini a ti poneo bas 4 i onda frka. Gde su drzali tolike patike, tu na klupi ili su im donosili iz svlacionice..dal promene i carape..ne nema svrhe ipak

  19. Brt zamisli iz organizacije ti kažu - e alo izuj to djubre, plaćamo te momački, kupi nešto normalno na noge...Patika se raspadne posle 10 minuta basketa, EJ pa kinesko ono djubre od iljadu i po dinara bi izdržalo.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.